Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini PC
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Igen, láttam már, azért kösz
Amúgy meg pont nem a grafikára gondoltam, úgy kb minden másra 
(#17) proci985 : Pont ez az, hogy az ember azt hinné a modernebb hardveren majd jól fog menni, ha már anno akadozott és elég nagy gépigénye volt, de nem, akadozik még mindíg és pluszba kiesnek az emberek a szinkronból multiban, próbáltuk a legujabb kiadott shockwave-t is, de 3 játszmából egy se sikerült végig sajna. ~ 5ből1 meg elég rosz arány, így abbahagytuk a próbálkozást

(#18) daa-raa : Szerencsére a modok legalább az AI-t tudták turbózni rendesen, a shockwave modban eléggé kihívás lett az AI végül. Az alapjáték tényleg közepesnek mondható csak, de szerencsére rengeteg mod készült, új nagyobb pályák is. Én nem érzem annyira idiótán gyorsnak a játékmenetet, dehát nem egy körökre osztott stratégia ez

Rombolhatóság.. hát nem is tudom, valami fejlettebb, realisztikusabb rombolásmodellre gondolok talán, Frostbite-al talán kapunk is belőle majd remélhetőleg.
-
lee56
őstag
Igen a generals egy kivételesen jól sikerült darab lett (vicces, szórakoztató, és tényleg jó móka amellett hogy jó stratégia is
), nagyon ajánlom nekik, hogy ne szúrják el a második részt majd 
Ha multiban nem szinkronizálna széjjel meg esne hanyatt a motorja többszáz egység felett még a mai napig játszanánk vele, és bár a modok közt vannak nagyon jók (álá shockwave), de a játék alapvető hibáit nem tudták kijavítani, sőt.
Frostbite engine-el készül a generals2, ami elvileg jó jel (talán lesz épkézláb rombolhatóság, sokszál támogatás, skálázhatóság), de stratégiáknál még nem bizonyított az a motor, kiváncsi leszek hogyan fog teljesíteni majd.
-
lee56
őstag
A C&C4 és a RA3 akkor sem érdekelne ha az EA fizetne nekem hogy játszak a játékukkal

A C&C3 és kiegészítője az még úgy-ahogy jól sikerült, aztán jött a lejtmenet..
(#1) Dagidög : +1

Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg pont nem a grafikára gondoltam, úgy kb minden másra