Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
CNC Tiberium wars volt nálam is az utsó amit egyáltalán letöltésre méltattam...

Az viszont komoly volt. Persze az első még mindig a Tiberian Sun. A RedAlert részek is tetszettek, de nem annyira.Viszont én szeretem a skirmish küldetéseket is. Csak simán gép ellen. Remélem ilyenre is lesz lehetőség. Persze sokat toltuk hálóban is. Pl 2 brutál scrin-t sose tudtunk legyőzni ketten haverokkal. A legdurvábbra állított két scrin mindig legyőzött előbb-utóbb minket. Persze mi is scrinnel voltunk.
De olyan rohadtul csalt a gép, hogy ott már képtelenség volt nyerni. Volt, hogy 4-5 órán keresztül nyomtuk folyamatosan(!) és végül nem sikerült nyerni. Leginkább azért kaptunk ki mert már meguntuk.... Szép is volt még anno... Tiberian Sun meg mégdurvább volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De olyan rohadtul csalt a gép, hogy ott már képtelenség volt nyerni. Volt, hogy 4-5 órán keresztül nyomtuk folyamatosan(!) és végül nem sikerült nyerni. Leginkább azért kaptunk ki mert már meguntuk.... Szép is volt még anno... Tiberian Sun meg mégdurvább volt.