- TV antenna és jelerősítés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firka01
csendes tag
igazából nem hiszem h az internet olyan nagy probléma lenne a mai világban ezen csak azok pörögnek akik nem akarják megvenni és ez érthető is
én is ilyen vagyok
Másik akik itt panaszkodnak eleve rendelkeznek internet kapcsolattal különben nem irnánaka ide(nem kell a duma a net kávézóról főleg ha v mi ős tag vagy
De a játékot úgy is fel fogják törni ahogy ez már megszokott én csak egy megoldást látok ez ellen amit nem vagy csak nehezen lehetne kikerülni ha az internet szolgáltatók és a szoftver gyártók össze fognának és bele gyúrnák a net árába a szoftver gyártás költségét is mivel az internet ára egyre lentebb megy kb megvalósíthatóvá is válik szerintem kicsit durva hasonlat de olyan lenne mint pl a benzin árába az útadó cserébe pedig szabadon tölthetővé válnának a programok lehet hülyeségnek hangzik de ki tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- NIOH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Star Trek
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest