Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
felteszem, ha lenne egy játék, amire már nagyon vársz, és nagyon szeretnél vele játszani, de lenne egy hasonló kikötés, ami miatt nem használhatod, akkor Te sem írogatnál ide ilyeneket. Ezért írják sokan, hogy ez egy rossz tendencia, nem életképes. Ráadásul technológiai oldalról sem épp valami tökély, szerintem könnyen megoldják a krekkelést...
szétk*rnak persze. tipikus nagy kiadó, nem a játék elkészítése a lényeg neki, hanem az eladások. ha a blizzard jelentene be ilyet, még lenyelném, mert ők cserébe valóban értéket tesznek le az asztalra. de a sok EAs tucat sz*rért ez kicsit meredek... mondjuk én a HL óta nem vettem pénzért játékot. Bár azóta fél óránál többet semmivel sem játszottam, mert minden rém unalmas. Ha belegondolok, hogy ezekért pénzt kellett volna kiadnom... váá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest