- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
azért nem ennyire egyszerű. lehetne olyan dolgokat is eszközölni, amik nem védenek a wareztő, hanem a warez iránti igényt csökkentik. na már most ez pont nem olyan. ami viszont olyan lenne:
-extra, esetleg nem digitális tartalmak a játékokhoz
-minőségi játékok
-a játékok minőségének megfelelő ár
-olcsóbb online terjesztés
-mindezekkel párhuzamosan több intézkedés a warezolás gátlására, hogy átbillenjen a mérleg.de mivel a kiadókat csak az emberek megkopasztása érdekli, és olyanok mint egy buta majom, hogy az éppen aktuális szem előtt lévő érdekeiken képtelenek túllátni, ezért a helyzet ugyanez marad, sok lesz a warez.
-
orbano
félisten
felteszem, ha lenne egy játék, amire már nagyon vársz, és nagyon szeretnél vele játszani, de lenne egy hasonló kikötés, ami miatt nem használhatod, akkor Te sem írogatnál ide ilyeneket. Ezért írják sokan, hogy ez egy rossz tendencia, nem életképes. Ráadásul technológiai oldalról sem épp valami tökély, szerintem könnyen megoldják a krekkelést...
szétk*rnak persze. tipikus nagy kiadó, nem a játék elkészítése a lényeg neki, hanem az eladások. ha a blizzard jelentene be ilyet, még lenyelném, mert ők cserébe valóban értéket tesznek le az asztalra. de a sok EAs tucat sz*rért ez kicsit meredek... mondjuk én a HL óta nem vettem pénzért játékot. Bár azóta fél óránál többet semmivel sem játszottam, mert minden rém unalmas. Ha belegondolok, hogy ezekért pénzt kellett volna kiadnom... váá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HP 65W töltő eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest