Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
azért nem ennyire egyszerű. lehetne olyan dolgokat is eszközölni, amik nem védenek a wareztő, hanem a warez iránti igényt csökkentik. na már most ez pont nem olyan. ami viszont olyan lenne:
-extra, esetleg nem digitális tartalmak a játékokhoz
-minőségi játékok
-a játékok minőségének megfelelő ár
-olcsóbb online terjesztés
-mindezekkel párhuzamosan több intézkedés a warezolás gátlására, hogy átbillenjen a mérleg.de mivel a kiadókat csak az emberek megkopasztása érdekli, és olyanok mint egy buta majom, hogy az éppen aktuális szem előtt lévő érdekeiken képtelenek túllátni, ezért a helyzet ugyanez marad, sok lesz a warez.
-
orbano
félisten
felteszem, ha lenne egy játék, amire már nagyon vársz, és nagyon szeretnél vele játszani, de lenne egy hasonló kikötés, ami miatt nem használhatod, akkor Te sem írogatnál ide ilyeneket. Ezért írják sokan, hogy ez egy rossz tendencia, nem életképes. Ráadásul technológiai oldalról sem épp valami tökély, szerintem könnyen megoldják a krekkelést...
szétk*rnak persze. tipikus nagy kiadó, nem a játék elkészítése a lényeg neki, hanem az eladások. ha a blizzard jelentene be ilyet, még lenyelném, mert ők cserébe valóban értéket tesznek le az asztalra. de a sok EAs tucat sz*rért ez kicsit meredek... mondjuk én a HL óta nem vettem pénzért játékot. Bár azóta fél óránál többet semmivel sem játszottam, mert minden rém unalmas. Ha belegondolok, hogy ezekért pénzt kellett volna kiadnom... váá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anime filmek és sorozatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- DXRACER Prince L gamer szék
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő