- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodmen
aktív tag
Nem mondom, hogy nincs igazatok, de gondolom az asszonyt sem cserélitek le, ha már megkopott rajta a festék / nem bejáratós
Nekem nagyon tetszett az, hogy itthon készült, hazai közösség fejlesztette / foltozgatja ma is (meg vettem a 2.1. dedikált lemezét, és az UHU-s bögre is itt figyel a munkahelyemen :-) ), az UBK nagyon jó dolog lenne, de nem tudnak mindent megoldani. Szóval nem amiatt használom, mert a legfrissebb rendszer. A gépem -jelenleg- őskövület, 8MB osztott videómemóriával, ami még ennek a rendszernek is túl kevés... Feleségem is megszokta a használatát, valamint suli után én sem érek már rá annyit foglalkozni a hobbimmal (informatika) hogy pikk-pakk megoldjam az új rendszer gondjait. A gyermekeim miatt pedig csak az alvásból tudnék elcsípni... Szóval érzelmileg is kötődöm, és túl nagy áldozatnak is érzem a váltást.
Mit ajánlatok? Melyik disztróra érdemes váltani szerintetek? A GNOME felülethez ragaszkodnék -bár sokat változott az is-, meg a debian alap / hasonlóság sem hátrány, valamint hogy könnyen lehessen kezelni, "érteni madzsar". És ha már váltok: legyen naprakész, sok friss programmal, hogy tényleg előrelépés legyen! -
kodmen
aktív tag
Tényleg halál egyszerű... maradok az UHU-nál inkább
Bár onnan is váltanék, talán linux mint-re, de nincs kedvem vacakolni napokat a telepítéssel / belakással... Kipróbálni virtualbox-ban (amellett, hogy sosem csináltam) meg szerintem nem is tudnám: kevés a 8MB osztott memóriám hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest