Keresés

Aktív témák

• faster

nagyúr

válasz X-COM #11 üzenetére

Pedig hidd el, tényleg drága, és engem is visszatart bizonyos termékek megvételétől, pedig az Encharta nekem is tetszik.

• WN31RD

addikt

''[...] hogy miért lop.''
    Szoftvert (az esetek túlnyomó többségében) nem lehet lopni, kizárólag a szerzői és szomszédos jogok megsértésével használni. Az illegális szoftverhasználat nem lopás, az illegálisan szoftvert használó ember nem tolvaj.
    Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az legalábbis téved, de sok esetben véleményem szerint szándékosan hazudik, illetve csúsztat.
    :(((

• Allien

veterán

Szvsz, ha nem csak egy termék ára lenne normalizáltabb, hanem álltalánosságban beszélhetnénk róla, akkor azért vissza álhatna a nyereség, persze, ehez a felhasználóknak is rá kellene jönniük, hogy sokkal jobb az eredetivel játszani.:)) Ezt hiába hangsújozgatom a topicocban, mint pl a Battlefield 1942 kapcsán is (de említhetném a Moha-t, és a CoD-t is), hiszen az eredetit használva minden szerver elérhető, és nem csak pár darab. Ezt sajna, még nem nagyon értik jópáran. Talán, ha nem lennének olyan magyar serverek, ahol ilyen tört gamekkal lehettne játszani, akkor esettleg javulna egy kicsit a helyzet (meg ha a CoD nem 10E lenne még mindig). De lehet, naív vagyok! Az is közre játszik, hogy az árak, és a bérek nagyon külömbözőek, hiszen nem mindegy, hogy a Doom 3-ért a fizetésem több, mint a 10%-t kellene fizetnem, míg a tengeren túlon bizony sokkal kedvezőbb a helyzet.:)) Persze, elvárják a (marhák) szoftver gyártók, hogy akkor is vegyük meg. Azért, vannak javuló tendenciák, de sajnos, ez elég halovány. Pl. vannak már szoftver csomagok. Én is vettem kb 1 évvel ezelött a MM-ben 4000Huf-rt egy olyat, amiben 4 game volt, mint a Colin 2, és az egyik tomb. A másik kettőt szinte tutira senki sem ismeri, mert nagyon rétegjáték. Azért megemlítem az egyiket, Music 2000 (playstationon is megjelent több része is). De ez mind saját vélemény.:B

Aktív témák