- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
-
lesaux
veterán
Nem volt zökkenőmentes, de megvettem. :)
Az van ráírva, hogy a világ legkisebb pendrive-ja.
Nem egy táltos, meg a fénye is akkora, hogy nyugodtan lekapcsolhatom a kislámpát, de azért tetszik. :D
Ja, és olyan jópofa műanyag doboza volt, hogy csak ollóval lehetett kibontani. Szét kellett vagdosni. Kár, hogy benne volt egy kis CD is. Csak volt. Nem tudtam, miért olyan nehéz vágni a műanyagot. :DDD -
X-COM
nagyúr
láttam ennél kisebbet is, annál még az usb port csatlakozóit védő fémbigyó is le volt spórolva
-
lesaux
veterán
Már nem kapható? Mert nem látom az árlistán. Ha tudtok eladót valahol, szóljatok, légyszi. :)
-
utax
aktív tag
válasz
Cpt. Zsöci #12 üzenetére
Csak elméletileg gyorsabb 50x, az USB 2.0-nél már a flash memória sebessége a szűk keresztmetszet. Viszont pont ebben a fórumba látod a két végletet: az egyik ember azért sír, hogy kerüljön fele ennyibe, te meg azért, hogy legyen jobb és drágább. Valahol határt kell húznia a gyártónak, hogy a legszélesebb réteget szolgálja ki. Persze tudom, legyen tökéletes és adják ingyen ... :)
-
karib
addikt
válasz
Cpt. Zsöci #12 üzenetére
Van asszem egy fémtokos testvére is.
Förtelmesen vacak az oldaluk és a kép róla, de talán itt kivehető:
[L]http://www.pretec.com/index2/product/SSD/iDisk_Tiny.htm[/L] -
Cpt. Zsöci
tag
OFF
Hát szerintem középpontosan is, bár nem láttam élőben
ON
Szerintem az ára nem olyan nagyon durva, hisz télleg rendkívül kicsi.
Ezzel szemben az hogy USB 1.1-es szerintem kb akkora hiba mint 19''-os TFT monitorra csak analóg csatlakozót és belső tápott tenni. Főleg azért mert nem hinném hogy akkor ár különbség lenne az 1.1 és a 2.0 között.Így nem nagyon érdemes megvenni. (hányszor is gyorsabb a 2.0? kb 50X?)
És lévén, hogy kategóriájában nézve (a kapacitást nem figyelemmbe véve) high-end cuccról van szó, szerintem egy fém váz is nyugodtan ráfért volna.
Különben néha nem értem a gyártókat, hogy ha akarnak gyártani valami igazán frankót akkor miért nem adnak bele apait anyait.
Azért szép próbálkozás volt. -
Toronyőr
csendes tag
''A dizájnos CD-t valószínűleg kevesen fogják használni, így félretehetjük aszimmetrikus formája miatti aggályainkat''
szerintem ez a cécé tök szimmetrikus -
raven10011
senior tag
Ez már olyan kicsi, hogy akár már mobilba is bele lehetne szerelni, és akkor nem hagynám el. És ha kell csak rádugnám a mobilomat :)
-
engusz
veterán
Jó lenne, ha lemenne az áruk ezeknek a kütyüknek. Mondjuk amire főleg használnám, arra pont nem tudom. Ugyanis a suliból hordoznám haza az órai munkáimat vagy éppenséggel a házi feladatot vinném be. De csak vendégként lehet bejelentkezni. :)
-
karib
addikt
válasz
Mostly Harmless #4 üzenetére
Ööö... miért, az olcsóságát mint erényét hoztuk ki? Igen, drága - bár épp olcsóbbodás előtt áll a forgalmazó szerint. Extra darab, aminek megkérik az árát, ez van - nem kell mindenkinek ilyet venni. Viszont nagyon jól lehet villogni vele, ''néz'má', itt van negyed gigabájt...!''
-
Mostly Harmless
tag
ez így ebben a formában b*szott drága. én a 256-osomat vettem annyiért, amennyibe a 128-as kerül. és nem is mostanában.
-
Obi-1
őstag
Ez nagyon jó kis darab. De a sok újítás és innováció mellett egy kis árcsökkenés nem ártana...
-
Nem tudom, hogy látott-e már valaki ilyet élőben... elképesztő! Számomra már túl kicsi, simán elhagyható valahol.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest