- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Találtam itt: Bővebben: link, valami tesztet. Ezzel talán megnézheted, azt mondják nagyon jó! Ahogy hallottam a TFT monitor vásárlók egy pendrive-on, ezzel a zsebükben járkálnak széles e hazában, és tesztelnek minden útjukba eső monitort.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Ismerem, és már olvastam az általad linkelt oldalt, amennyire az angol tudásomból telik.
Cserébe, én is linkelek Neked: Bővebben: link. (Bár ezzel most nem tudom, mit is akartam? )
u.i.: Ez a kedvenc mondatom: ''We always recommend 8-bit LCD panels over 6-bit LCD panels whenever possible, so immediately, the panel appeals to us.''
innen: Bővebben: link
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Még esetleg a bárkit idézőjelbe is tehetted volna, vagy mondhattál volna akárkit is.
Most feltéve, de nem megengedve, hogy Neked van igazad, szerintem Te is tudod, hogy talán az összes panelgyártó oldalán a TN+Film paneleknél, 16.2M szín van megadva, ellentétben a *VA, S-IPS panelekkel. Rendben van tételezzük fel, hogy ez abból a bizonyos megegyezésből adódik, amivel jelzik a 18bit-es, ditheres, FRC-s technológiát. Ez nem változtat azon, hogy a cikkből, vagy a TN+Film-re való utalást, vagy a 16.7M színt ki kellett javítani. (Szerintem inkább az utóbbit, de mindegy.) Mégpedig pontosan azért, mert az átlagolvasó, aki még egy kicsit sem jártas a kérdésben, esetleg az eddigi tapasztalataiból kiindulva azt hiheti, hogy ez egy valódi 24bit-es monitor.
Ezzel gondolom egyetértesz.
Majd, jó sokat keresgélek, ha lesz rá időm, és akkor megdumáljuk, hogy megegyezés, vagy valós adat. Ok?
u.i.: Ne linkelj, olyan panel oldalt ahol ez nem így van vica-versa, én is láttam, de az valószínűleg elírás lehet. (Pl. Samsung, CMO.)
-
Racecam
nagyúr
A panel adata, az hétszentség, hogy jó! Illetve, jó volt.
Ez bizony TN+Film, ilyen betekintési szögekkel, és ilyen kontrasztaránnyal. Egyszerűen arról van szó, hogy Neovo-éknál, nem létezik a 16.2M adat.
Ráadásul, ez a panel nem tudom honnan van, talán találták a raktár egy eldugott szegletében. Nem nagyon találni már 16ms-os TN+Film panelt sehol.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Bővebben: link
Nem, az a PixPerAn pl. Bővebben: link
-
Racecam
nagyúr
''Tudtommal a 16.2M (máshol 16M) és a 16.7M megjelölés csak megegyezéses különbség annak jelölésére, hogy FRC-vel megtámogatott 18 bites megjelenítőről vagyon-e szó, avagy igazi 24 bites cumóról...''
Ok. Akkor az AG-Neovo nem ismeri a megegyezést.
-
Racecam
nagyúr
Igazán távol áll tőlem, hogy kötözködjek, de a ''Megjeleníthető színárnyalatok'', az 16.2M lesz, függetlenül attól mit ír a gyártó. Ha TN+Film a benne lévő panel, és tudjuk, hogy az!
u.i.: Úgy látszik Neovo-éknál, csak ez az egy adat létezik a színárnyalatokra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest