Aktív témák
-
The One
csendes tag
''Tényleg, ki vesz ellenőrzés nélkül monitort?'
Nem olyan egyszerű kérdés ez! Én például rá voltam kényszerülve. Egy nagy budapesti számítógépes szaküzletben vásároltam egy ismerősömnek TFT monitort, és amikor azt találtam mondani, (többek tanácsára) hogy szeretném megnézni működés közben, akkor úgy néztek rám, mint a véres rongyra… Aztán közölték, hogy azt nem lehet, a dobozát viszont megnézhetem kívülről.
Mivel már nem volt időnk átmenni egy másik üzletbe, így kénytelenek voltunk ''zsákbamacskát'' venni. Pedig nem olyan olcsó mulatság, és egy halott pixel elég idegesítő lehet…
Van egyáltalán olyan üzlet, ahol megengedik a vizsgálódást?
Aktív témák
- (2db) AOC CQ32G4VE /2560x1440 / 31,5' / Ívelt /QHD/ 180 Hz/
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) monitor garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest