Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
The One
csendes tag
''Tényleg, ki vesz ellenőrzés nélkül monitort?'
Nem olyan egyszerű kérdés ez! Én például rá voltam kényszerülve. Egy nagy budapesti számítógépes szaküzletben vásároltam egy ismerősömnek TFT monitort, és amikor azt találtam mondani, (többek tanácsára) hogy szeretném megnézni működés közben, akkor úgy néztek rám, mint a véres rongyra… Aztán közölték, hogy azt nem lehet, a dobozát viszont megnézhetem kívülről.
Mivel már nem volt időnk átmenni egy másik üzletbe, így kénytelenek voltunk ''zsákbamacskát'' venni. Pedig nem olyan olcsó mulatság, és egy halott pixel elég idegesítő lehet…
Van egyáltalán olyan üzlet, ahol megengedik a vizsgálódást?
Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest