Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz dezz #124 üzenetére

Köszönöm a kimerítő választ!

Amúgy nézegettem a Doom9 fórumot ez ügyben, de sajnos nem világos, hogy hogyan lehet 10 bites videókat lejátszani, mi szükséges hozzá. Ezen felül hogy lehet megállapítani egy adott videóról, hogy az 10 vagy 8 bites?

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

• siriq

őstag

válasz dezz #124 üzenetére

Igazabol nem neked csak ugy egyben megy. A 10 bit bizony igy van. Volt szerencsem nekem is hozza :D . A masik, hogy ekkora ba.. sagot mondani a 10 bitrol, hogy ez meg ez kell hozza...
    Mondjuk ezt mar csak az amd nem stabil mukodes tudja uberelni. (alairom nalam nem volt egyszeru beallitani a 16 giga ram-t 1600mhz-n de mukodik, ha nem inditom ujra a rendszert mert eppen ezt meg azt csinalok rajta, akkor addig megy amig aramszunet nem lesz, a routerem hamarabb lesz ujra inditva pedig volt mar 100+ nap rajta konnyeden). A dxva-nal nekem egy a zavaro. Ha nem lep ki az ember a lejatszobol akkor is azon a mhz-n megy a gpu mintha menne a film. Ennem kb. semmi de semmi ertelme nincs szamomra. Regen meg kellett volna mar ezt valtoztatni(ati/nv)(atinal inkabb a youtube ami megoli a fekit). Folytathatnam de nincs kedvem. Ezek utan meg plane.
    NF2-vel nekem sem volt gondom. Tette a dolgat ahogy kellett. En meg orultem.

[ Szerkesztve ]

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

Új hozzászólás Aktív témák