- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
MIKOR ÉRKEZIK MÁR???
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
coll3ctor
tag
Tetszik hogy nem vitték túlzásba a pirosat.
Azért a legkisebben is elfordíthatták volna a sata-kat. -
Logen88
aktív tag
Nekem megteszi egy mezei Z68A-GD65 G3 is, nem kell sárkányos festés extraként. Kicsit több extrát is pakolhattak volna a GAMER lapokra.
The Last of Us is a masterpiece.
-
emiki6
veterán
Már napok óta várom, hogy írjanak valamit. Mellesleg jönnek a szintén dragon 3000 MHz-es RAM-ok is (ne kérdezzétek, nem tudom mihez kell olyan gyors ram)
Engem érdekelne, ha lanne G41es.
#1 Afterwhite09: szerintem éppen hogy ezek a kékak nagyon unalmasak..."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
zetor2000
őstag
Nekem egy Q9650-em van, és nem érzek sok difit a benti 3500K hoz képest...
Igaz, játék viszonylag kevés van ebben, de mindenmás annál inkább. Szerintem még ez is elég lesz 1 évig arra, amire most kell.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Újabban nagyot tud villantani. Ez a Z77 Mpower is jól sikerült. Az Asus ami régen a csúcsok csúcsa volt ma (tapasztalat) egy átlagos dolog. Nem 1x kapott esélyt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
BoC1ka
senior tag
Gaming tablet 27" os kiadásban
kiváncsi vagyok mikor jelennek meg a valóban gamer tabletek
YNWA
-
Mans20
addikt
Itt a haswell nemsoká és még Z77-eznek,a régi verzió is jó mindenre.660 Ti helyett meg a 660SE-t mutogathatnák ha már Q1-re ígérték.
-
toyone
őstag
Az Msi Gamer Z77 GD65 nyákja teljesen egyezik a "sima" Z77-GD65-el. A szín változott meg a hűtő és a cikkben említett pár apróság. Az efi kapott egy piros/fekete dizájnt meg egy sárkányos hátteret, ennyi. Valami nagyobb dolgot vártam volna.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
nagyúr
A kép alatt a szövegnél rossz a sorrendJavítva[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
A Z87-es lapokról még egy hírt se láttam...
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
afterwhite09
tag
Minőségibb lan port, 1000hz-es frekvenia, (de ahhoz nem árt egy jófajta egér, nem csak egy a4tech gagyi, amit sokan gamernek hisznek) és Sound blaster... Hmm ettől lesz 'gémer' egy alaplap ?
Már megint a 'piros-fekete' kombináció... Mintha az Asus ROG is ezekkel a színekkel operálna... Pedig az MSI-nek szerintem ez a citromsárga-fekete Mproweres színösszeállítás és a kék-fekete, ami marha jó... Uncsi.
[ Szerkesztve ]
People had more, than they needed...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest