Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Ez iparagi átlag. GBT, ASU, MSI mind un. AAA kategóriájú gyártó."
Notebookra 2% 3 évre? Hát az apjuk tudjuk mijét... Vagy, körülöttem a világ legszerencsétlenebb emberei élnek. Nem pont ezekre a márkákra mondom, idevehetjük a Dell-t is, stb. Hamarabb el tudom képzelni, hogy az emberek nem fordulnak minden hibával garanciális szervizhez, kihúzzák amíg tudják az szervizes szopatást.
-
CyDoN
senior tag
Ez iparagi átlag. GBT, ASU, MSI mind un. AAA kategóriájú gyártó. Beruházás, gyártó sorok életkora, továbbképzés a gyári személyzetnek stb. alapján határozzák ezt meg.
Globális. Minden ugyanott (ugyanazokban a gyárakban) készül.Asrocknál csinálják, hogy néha vesznek AA kategóriájú gyártótól, de nem jellemző
-
krystman
őstag
Én nekem MSI laptop van, muködésileg soha semmi bajom nem volt vele, nagyon elégedett vagyok vele. Egyetlen gondom volt vele, és az a venti. Az sajna már 3hónap után tönkrement. De gariba kijavították. Sajnos pont az a széria amit vettem, pont ez volt a baja. De rajtam kívül több ismerősöm is vett MSI-t, és nekik semmi bajuk nincs vele.
-
ddekany
veterán
Sajnos mendemondék alapján az ilyesmi csak szélsőséges esetekben következtethető ki... Pl. lehet, hogy csak azért van kevesebb panasz MSI-re mostanában, mert kevesebben vesznek MSI-t azok közül, akiket érdekel annyira a téma, hogy fórumokba irkáljanak. Komolyan, én törvényben kötelezném a cégeket, hogy tegyék közre a szériák kifutásakor a meghibásodási statisztikákat.
-
CyDoN
senior tag
én azt vettem észre, hogy régen még nagyon ment az MSI és sajnos nagyon nagy %-al garancia lett a vége, azóta a sor végén kullog! Most kezdem el érezni, hogy nagyon jó minőségű termékekkel bombázza a piacot, és sokkal ritkábban olvasom, hogy baj lett volna vele!
Csak így tovább -
Az MSI is fejlödik,remélem megbízhatóbb gépeket csinálnak mint régebben,mert a hardveroldal az nagyon jó
-
Oliverda
titán
Az X-Slim X370-nek mekkora kijelzője van? Vagy ezt csak én nem találtam a hírben?
-
edward2
addikt
Mennyi egy ilyen tablet? érdekelne valami olcsó android tablet távirányítónak
-
Angel1981
veterán
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Engem nem csak ez zavar, hanem a normál QWERTY billentyűzet hiánya is.
Ráadásul véleményem szerint az érintőképernyő 2-3 év múlva már nem is lesz olyan pontos. -
Himym
senior tag
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Ja.
-
- = Zk = -
félisten
táblagépekkel nem vagyok kibékülve. félteném a "kijelzőt"...
mert pl egy note/net-booknál összecsukom, és valamit véd. de egy táblagéppel hogy?
"keménytokba" teszem, mint a Nokia telefonomat? -
buzus
aktív tag
Azért megnézném azt aki belepakolja a 16 giga memóriát. Mi a túrónak?!
-
.mf
veterán
"A C-s notebookok egyik kiemelt részlete a start gomb"
ohohó hello vaio
azt leszámítva, hogy még másolni sem tudnak rendesen, a Sony már 4-5 éve elegánsabban oldotta meg, a zölden világító bekapcsológombot a zsanér görbületébe rejtve... -
Árazzák már be azokat az MSI cumókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest