- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertyu
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A frissen érkezett telefonomról TCL S720 MTK6592M szeretnék egy mentést csinálni, mielőtt a recovery-t és a romot lecserélem. A gondom a következő:
-Flashtools-os mentés a leírás szerint nem akar összejönni, bár ezt ráfogtam arra, hogy nem tudom az akksit kivenni a telefonból, mert beépített.
-MTKDroid: már több mentést is csináltam vele, de ez most nem akar összejönni. A driverek fent vannak, az eszközkezelőben minden ok, de a telefonhoz kizárólag FACTORY módban csatlakozik, bekapcsolt állapotában nem! Factory módban viszont azt kéri, hogy a képernyőn hagyjam jóvá a root jogokat, ami ugye grafikus felület nélkül nem megy...
Van valami ötletetek, miért van ez így?
Az USB debugging be van kapcsolva...
Amire mentem eddig az az, hogy factory módban kapcsolódva a droid kiolvasta a scatter file-t...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drón topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest