- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Raspberry Pi
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakoz
újonc
Hello.
Sikerült feltennem mobileuncle tools-al a cwm recoveryt felajânlotta hogy bootoljon e recoverybe , raböktem hogy igen be is hozta a cwm recovery menujet, ott viszont ramentem arra hogy telefon ujrainditasa és ott volt 2 opció: 1-fix root and restart, 2-sima restart én erre mentem ra szepen el is indult a telefon root ugyanugy megmaradt azota is működik rendesen a root. De viszont azota sehogy sem tudom elinditani azt hogy belepjen a recoverybe. Se gombkombinacioval se mobileuncleval csak fekete kepernyo jelenik meg egy halvany hattervilagitassal. Telepittem fel frisebb verziot is cwm-bol de semmi. Gombkombinacioval csak a gyari kinai hulladek factory modot tudom elerni ezzel:power gomb+ hanger fel. Cwm et sehogy se. Telefonom: Lenovo S920. Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest