- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
cappa72 #1154 üzenetére
szia!.
első pofon: a tablet ugyan 3G-s de nincs tárcsázó mivel csak adatra használható, letöltöttem egy tárcsázós alkalmazást de "A hanghivás nem támogatott" üzenetet sikerült csak kicsikarnom a tárcsázás helyett.
második pofon: letöltöttem az engineer mode MTK parancsikont, el is indult a program de az "User2root" menüpont nem kiválasztható.itt már elakadtam.
boot img-vel kapcsolatban kérdezném, a mentésemből származó boot.img-t kellene feltöltenem neked?
A wayteq programot letöltöttem ki is csomagoltam bele is néztem.
most azt kellene elérnem, hogy ideiglenes vagy adb-vel elérhető root jogot szerezhessek? Mert gondolom az kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest