- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Ilyen hang hibával találkozott valaki? [link]
A proci 90-100% on ketyeg. -
marcarc
senior tag
válasz
cintula187 #19 üzenetére
A multiban is kivesznek betesznek dolgokat, pályákat időszakosan. Idegesítő, itt sem hagynak fel a variálással.
-
cintula187
addikt
A plunder trio - quad -ot szándékoznak visszahozni, vagy direkt szop@tják a népet?
-
válasz
TrueWhitee #16 üzenetére
Egyetértek
Kb 2 órát öltem bele, de kár volt... Még a Lite Pubg is jobb ennél. A sima COD-ok előtt le a kalappal, az vitathatatlan, de el kell engedniük ezt a BR fonalat, mert kár ezekbe a fejlesztésekbe pénzt ölniük...
-
GuineaPigMan
tag
Szerintem megérdemelt, korrekt munka lett. Jó pár órát öltem már bele jómagam is, és azt kell mondjam egyik, hanem a legjobb BR játék, amivel valaha játszottam
-
TrueWhitee
tag
Akkor te igazán szerencsés vagy. Én találkoztam olyanokkal, akik láthatatlanok voltak, aztán aimbotossal (ami majdnem egyre megy a wh-s kis g*cikkel), na és a macro-sokkal. Abból van jelenleg a legtöbb. Amikor egy ACP tárat kiereszt a gyerek 1 kattintásra és megsoroz, mint egy LMG, na akkor tudnék keresztülnyúlni a monitoron....
A Blizzard részéről viszont ott vannak a szar szerverek. Ja és az, hogy a fos warzone-t kell játszani, ha fejlődni akarsz gyorsabban, mert a sima multis meccs negyed annyit sem ad, azért az is gáz.. Még hála az égnek, hogy azt nem tették ingyenessé, mert akkor aztán... csúnyát írtam volna most.
-
válasz
TrueWhitee #12 üzenetére
én a megjelenése óta PC-n játszok, nem találkoztam még cheaterrel benne. annál több noob-bal akik rám is és nálam sokkal jobb pro játékosra rámondták hogy csal....
A legjobb az volt mikor Butchji, 3 szoros ET. world champion bejött játszani és kapott 2 kör alatt annyi reportot hogy 1 napra felfüggesztették a fiókját.. -
TrueWhitee
tag
Na igen. A játék rákfenéje az aimbotot és a wallhacket, meg a ki***tt macro-t használó lóf@szjóskák. Arról nem is beszélve, hogy olyan microlagok vannak néha, hogy játszhatatlan 60 ms mellett.
-
tibaimp
nagyúr
Azt tegyük hozzá, hogy a kialakult helyzet is elősegítette ezt a számot, hogy mindneki otthon ül, és jobb híján játszik. Persze ettől a game még tényleg nem rossz.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Hátránya is van.
Mire megtanultam (megtanultam?) játszani fpst kontrollerrel, kis túlzással a fél havi fizetésem ráment a különböző nyugtatókra. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #5 üzenetére
Konzolon nincs csalás.
Mondjuk azt nem írtam, hogy ps4en toljuk. Cross play alapból off, pont a pc játékosok miatt. -
HELLAFLUSH
őstag
hiába jó játék, ha ez is tele van cheaterrel (Warzone)
-
Polllen
nagyúr
A hangokat javították már?
-
ProEvoFan
nagyúr
Kegyetlen durva nagy szám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sokak szerint az utóbbi idők egyik legnépszerűbb FPS-t kaptuk meg a Battle Royale móddal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest