- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Ilyen hang hibával találkozott valaki? [link]
A proci 90-100% on ketyeg.[ Szerkesztve ]
-
marcarc
senior tag
válasz cintula187 #19 üzenetére
A multiban is kivesznek betesznek dolgokat, pályákat időszakosan. Idegesítő, itt sem hagynak fel a variálással.
-
cintula187
addikt
A plunder trio - quad -ot szándékoznak visszahozni, vagy direkt szop@tják a népet?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
őstag
válasz TrueWhitee #16 üzenetére
Egyetértek Kb 2 órát öltem bele, de kár volt... Még a Lite Pubg is jobb ennél. A sima COD-ok előtt le a kalappal, az vitathatatlan, de el kell engedniük ezt a BR fonalat, mert kár ezekbe a fejlesztésekbe pénzt ölniük...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
GuineaPigMan
tag
Szerintem megérdemelt, korrekt munka lett. Jó pár órát öltem már bele jómagam is, és azt kell mondjam egyik, hanem a legjobb BR játék, amivel valaha játszottam
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, PS5, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
TrueWhitee
tag
Akkor te igazán szerencsés vagy. Én találkoztam olyanokkal, akik láthatatlanok voltak, aztán aimbotossal (ami majdnem egyre megy a wh-s kis g*cikkel), na és a macro-sokkal. Abból van jelenleg a legtöbb. Amikor egy ACP tárat kiereszt a gyerek 1 kattintásra és megsoroz, mint egy LMG, na akkor tudnék keresztülnyúlni a monitoron.... A Blizzard részéről viszont ott vannak a szar szerverek. Ja és az, hogy a fos warzone-t kell játszani, ha fejlődni akarsz gyorsabban, mert a sima multis meccs negyed annyit sem ad, azért az is gáz.. Még hála az égnek, hogy azt nem tették ingyenessé, mert akkor aztán... csúnyát írtam volna most.
-
félisten
válasz TrueWhitee #12 üzenetére
én a megjelenése óta PC-n játszok, nem találkoztam még cheaterrel benne. annál több noob-bal akik rám is és nálam sokkal jobb pro játékosra rámondták hogy csal....
A legjobb az volt mikor Butchji, 3 szoros ET. world champion bejött játszani és kapott 2 kör alatt annyi reportot hogy 1 napra felfüggesztették a fiókját.."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
- = Zk = -
félisten
-
TrueWhitee
tag
Na igen. A játék rákfenéje az aimbotot és a wallhacket, meg a ki***tt macro-t használó lóf@szjóskák. Arról nem is beszélve, hogy olyan microlagok vannak néha, hogy játszhatatlan 60 ms mellett.
-
tibaimp
nagyúr
Azt tegyük hozzá, hogy a kialakult helyzet is elősegítette ezt a számot, hogy mindneki otthon ül, és jobb híján játszik. Persze ettől a game még tényleg nem rossz.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz - = Zk = - #7 üzenetére
Hátránya is van.
Mire megtanultam (megtanultam?) játszani fpst kontrollerrel, kis túlzással a fél havi fizetésem ráment a különböző nyugtatókra.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
igen, ilyen kritériumokkal nekem is tetszene...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #5 üzenetére
Konzolon nincs csalás.
Mondjuk azt nem írtam, hogy ps4en toljuk. Cross play alapból off, pont a pc játékosok miatt.[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
hiába jó játék, ha ez is tele van cheaterrel (Warzone)
-
Polllen
nagyúr
A hangokat javították már?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ProEvoFan
nagyúr
Kegyetlen durva nagy szám.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest