- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
CptAdamica #56 üzenetére
Viszont végre újra a régi Cod élményt kapod, falonfutás, és egyéb futurisztikus baromságok nélkül. A grafika viszont valóban nem ok, bár nem csúnya, de nem is álleejtősen szép, viszont ami határozottan idegesít, hogy az árnyékosabb részekben lévő ellenfeleket nem lehet látni sehogy, csak ha már meghaltál.
-
válasz
sz.atesz89 #59 üzenetére
Nekem is akad killcamnál és újraéledésnél AMD hardveren, szerintem ez a béta mivoltából ered a játéknak, ez ilyenkor normális gondolom.
Amúgy kipróbáltam a játékot mind PC-n, mind konzolon és azt kérdeztem magamtól, hogy ez mégis miből annyian forradalmian más az előző Codoknál? Vagy miképp lehetne ez a játék a Battlefield alternatívája, ahogy azt egyes nagy Youtuberek beharangozták?
Komolyan ugyanazok a kis pályák agyatlan rohangálással meg instant halállal. Meg Ezmiez már megint? Olyan rövid a time to kill, hogy levegőt sem veszel de már halott vagy. Van úgy alig elindulsz, nos már landol is a pofádban a gránát. Aztán a másik kedvencem, mikor sniper fegyverrel vagyok, de kis kézifegyverrel nagy távolságból simán lelőnek, nekem még becélozni sincs időm. Úgy átlő a pályán a baszom kézifegyverrel, mintha lézer lenne.
Aztán a war módról és a járművekről: Igazából a Domination és War mód jobban bejött nekem, mert nincs Respawn disabled meg ilyen hülyeségek. De könyörgöm, mi az hogy elindulok tankkal a bázisról, aztán hallom hogy „enemy airstrike incoming” és instant halott vagyok?
Ráadásul nem is lehet javítani a járműveket, legalábbis én nem jöttem rá hogyan. Fura a jármű irányítás meg hiányzik a First Person mód is. Ráadásul nem is tudok bemenni a hangárba a tankkal, hogy elfoglaljam a zászlót. Próbáltam, de nem fért be az ajtón.
Aztán helikopterrel meg csak repülni tudtam, azt sem tudtam hogy kell lőni. A másik ami kiborított, hogy mi az hogy helikopterből kilő a sniper és leesek?
Egyébként hiába nagy a pálya a war módban, nem lehet normális fedezéket találni, mert minden épületben vagy valami 4 bejárat meg ablak van, szóval hiába állsz be az egyik sniperral ablakba az épület szélén hogy majd szépen onnan játszol, 1-2-re mögötted terem a lépcsőn valamelyik és szitává lő. Ami még fura, hogy a sniper távcsőjét lassabban rakja szemedre, nem úgy mint az előző Codokál, de mondjuk így legalább nem lehet quickscopolni.
Az airstrikeok meg killstreakek talán a legidegesítőbbek amúgy. Én alaposan nerfelném a sebzésüket és ha annyira bele akarják rakni, akkor csak kisebb sebzést okozzon mondjuk.
-
qad
senior tag
válasz
sz.atesz89 #59 üzenetére
Igen tapasztalom én is, annyi különbséggel, hogy nagy fps számnál az már egy örökkévalóságig álló képet eredményez nem csak egy akadást, laggot. Nem találtam még rá megoldást, legfrissebb winfos és driverek vannak fent.
-
sz.atesz89
tag
Olyat tapasztalt más is hogy killcam és respawn-nál van egy lagg vagy akadás. Nem tudom mi a megoldás legújabb nvidia driver(experince nincs fenn) van telepítve rtx2060-om van,i7 4770k, 4 gb ram ja és még ssd-re is átraktam ott is ez a helyet. Qrva idegesítő.
-
CptAdamica
veterán
Kipróbáltam én is. Vitathatatlan COD élmény. Fegyverek mozgása tetszik, a Ground egy nagy CQ. Jármű mozgás gagyi. Grafika javult, de inkább csak felhozták a minimum szintre. Néhol amúgy szép, de például a jármű robbanások ultra gázosak. Ettől független biztosan nagy dobás lesz és rekordokat fog dönteni. Na, megyek játszok még vele kicsit.
-
freeapro
senior tag
Már töröltem is. Ugyanolyan szar mint a többi mostani FPS. Hüje effektek, amitől nem látok, egy gamer egérre nem lehet rákonfigurálni annyi gombot ami ehhez kell (nem wasd-t hanem a nyilakat használom) és valami rémisztőem szar felbontással futott 1060-on (+4790).
-
qad
senior tag
Kellene már mennie az a pc-s betának azoknak is akiknek nincs előrendelésük? Avagy mikortól lehet kipróbálni?
-
RaZroX
addikt
válasz
Carlos Padre #50 üzenetére
Pontosan mi igazolja ezt ?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Woodslave #44 üzenetére
Én is így jártam, este rögtön az első kör 3-19 lett :D Utána még játszottam 2-ig, és azokban a körökben, amibe pcseket is bedobott kínszenvedés volt, úgy lőttek fejbe beflashelve is, mintha aimbotot használtak volna. Érdekes módon Boxos kutyákat nem vetett elém a sors, biztos fellőtték a pizsamát nekik akkorra, pedig lőttem volna őket örömmel
Így eddig nem sikerült kipróbálni a konzolok közti multiplatform játékot, csak az igazolódott be a gyakorlatban is, amit régóta mondok elméleti síkon, hogy ez a multiplatform egy faszság és csak a pcseknek kedvez. -
qad
senior tag
Egyre több helyen foglalkoznak az új COD résszel, úgyhogy attól félek mire élesedne a pc-ek teszt hétvégéje addigra a csalók is élesítik a tonnányi ingyen accountot.
-
RaZroX
addikt
Van aki Windows 7 alatt tolja ? Ha igen, hogy sikerült elindítania ?
-
Woodslave
félisten
A pc-sek előnye nagyon látszott azért. Nyilván az is közrejátszik, hogy aki előrendeli a Cod-ot annak van némi köze az fps-hez meg ott volt ez a két Faze előtagú arc, nem tudom kamu vagy tényleg köze van a klánhoz, de szégyent nem hoztak az előtagra az egyik 41 killel amikor a max 20 körül szokott lenni, a 3-23-as arány se jellemző rám bár nem vagyok nagy guru, de általában itt többször ölök mint halok, vagy legalábbis egálban van, de ebben a körben csak keltem haltam.
4 órát azért simán elpattintottam rá, hajnal egyig aztán meg felpörögve nem tudtam elaludni
-
Thusor
őstag
Xboxon open béta még nem megy, legalább is az előtöltés tuti nem. Kódot kér.
-
Woodslave
félisten
válasz
Carlos Padre #38 üzenetére
Volt egy Faze elotaggal 41-kill abban a körben
-
Woodslave
félisten
Na ez a cross play lehet eldönti hogy nem kell ez
egy 3-23-as kör
-
Woodslave
félisten
Elég gatya a netem alig talál meccset
-
qad
senior tag
Nagyon rég nem Codoztam, remélem nem égek rommá.
Elindult a teszt időszak.
Update
Óóóó facom megjelent a play gomb és fülig ért a szám, de sajna most csak az elővásárlók open bétája van. Garatula a nyomorék marketingnek DD Na nem baj 21-én is jó lesz majd kipróbálni. -
Woodslave
félisten
na akkor négy után kiderül, most volt annyi eszem hogy nem töröltem le...
Nagyon viszket a tenyerem erre a játékra pedig tudom hogy multiban csak könnyek és megaláztatás lesz osztályrészem az single meg nem ér sokat... Basszus
ja nem 4 óra ahogy írták már korábban is hanem este 7
-
Woodslave
félisten
ps4 szept 19 10am. Az ha jól tévedek guglival 16 óra magyar idő szerint. Most akkor ehhez is kell kód (mert a honlap hibát ír) vagy ps4-hez nem?
-
qad
senior tag
Kíváncsi leszek az ajánlott gépigény mellett milyen fps számokat fog mutatni béta alatt, remélem nem lesz 90 fps-re korlátozva a játék.
-
-
RaZroX
addikt
válasz
bulikavagyok #19 üzenetére
A linken csak kód beváltást dob fel nekem.
-
-
RaZroX
addikt
Open béta kezdete előtt le lehet tölteni Xboxra, hogy mire indul, már kész legyen ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer #16 üzenetére
A korai hozzaferes, igen. Ahogy azt le is irtam.
-
aginor
veterán
Úgy látom már nem lehet jelentkezni a bétára, csak ha előrendelsz..
-
RaZroX
addikt
válasz
CptAdamica #8 üzenetére
Próbálom úgy felfogni, hogy szombat hajnaltól van a tényleges béta, előtte meg a sarjabbak is játszhatnak vele
-
qad
senior tag
Lenne-e esetleg valakinek felesleges pc-s kódja a hétvégi béta teszt idejére? Hátha, egy kérdést megér
-
yozsee11
aktív tag
A hivatalos twitter csatornán az alábbiakat írják: "Crossplay Open Beta now starts on the 20th at 6PM PT". Ez a mi időzónánk szerint szombat reggel 3:00 ha jól néztem. Biztos este kezdődik az open?
-
Most kifejezetten visszafogták magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezúttal már az Xbox One és PC-s felhasználók is tesztelhetik a játékot, utóbbihoz megkaptuk a hivatalos gépigényt is.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest