- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Nem azt mondom, hogy nem tudja értékelni, és nem látja meg hogy ez miért jó, csak azt hogy tudatt alatt is ragaszkodni fog a berögzült normákhoz.
Ezért is születik olyan sok borzasztó OO kód.
Nah nem mintha én nem generálnék ilyeneket néha, de azért igyekszem valami önkontrollt tartani, meg megkérek tapsztaltabbakat hogy nézzék át, mit műveltem, persze én még csak kezdő "programozó" vagyok, de így látom ezt. aztán persze lehet hogy nem így van -
Cyber_Bird
senior tag
Az a variációval az a baj hogy az ANSI C nem OO paradigmáju a c++ pedig igen.
Én azt vettem észre, hogyha valaki megtanul egy paradigmában programozni viszonylag korán, akkor (a többség legalábbis) nagyon nehezen fog átállni a másikra, esetünkben az OO-ra.
Amúgy a cikk jó ötlet, de tényleg meg kell találni az egyensúlyt a konyhanyelv és a szakzsargon között.
Azt meg itt le kell szögezni, hogy ennyiből nem lehet megtanulni programozni, ha meg akarsz tanulni, akkor a minimum hogy gyakorolsz, mégpedig nem is keveset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest