Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Tucatnyi játékot tudok mutatni, sőt meg merem kockáztatni, h pár évre visszamenőleg az összes játék ilyen.
Nem tudom köze van-e a hardverhez, vagy ez tisztán szoftveres kérdés, de utoljára abban az időszakban nem volt ilyen jelenség, amikor még 76gt-t használtam. Azóta a videókártyáknál mintha nem létezne "minőség" opció, csak "teljesítmény". -
imibogyo
veterán
Az új gamepod hírben már jóval kidolgozottabbnak néz ki. Mondjuk a képek legtöbbje renderelt, de az első képen, amikor az autóban ülünk, már az is sokkal szebb, mint itt.
-
Teasüti
nagyúr
Frászt kapok a semmiből hírtelen előbukkanó objektumoktól, nem értem erre miért van szükség.
Dx8/9 idejében még becsületesen meg tudták oldani ezt a kérdést. -
imibogyo
veterán
Értem. Nem olvastam utána, hogy milyen "tétel" az elfogadott.
1000 dodót meg azért most nem tudok kockára tenni.
Nem baj, akkor marad az 1000-es a zsebemben. Veszítettek egy potenciális "befektetőt".eL Geri: és egy pár hónap után, amikor elég sok pénz gyűlt össze, jöhet a "the game project cancelled" mondat a főoldalra.
Amúgy ezért is szerettem volna én is picikkel beleszállni, azon sokat nem buktam volna.
-
Feruendios
tag
Nagyon jól nézz ki a játék, elolvastam a Dokumentációt ha mindent beleraknak ami ott leírnak akkor elég komoly játék lesz. De ez nem egy Go-kart szimulátor az csak a karrier mód elején az első lépcsőfok.
-
eL Geri
őstag
1.: Nagyon tetszik a videó, jónak tűnik a grafika és a fizika, a vezetési élmény is. Nagyon szívesen játszanék vele kormánnyal
2.: Egyszeri kis összeggel szívesen beszállnék (sok kicsit sokra megy), de hogy havidíjas a támogatási rendszer, az elriaszt. Akármeddig ellehet húzni egy fejlesztést, (akár el is hiszem, hogy így van értelme, de) nekem így nem tetszik -
gainwardgs
veterán
Grand Prix Legends 2011 dx11 mod
Várós
-
Herczi
senior tag
5 dollárért nem kapsz majd vissza pénzt, sztem.
"A játék megjelenéskor minden adományozó a befektetett pénz függvényében kap ellenszolgáltatást (Például ha fizetsz havi 5 dollárt, akkor a játékban szereplő egyik versenyzőt rólad fogják elnevezni)."
Szóval kapsz egy gokartot, azt csókolom, de ne legyen igazam.
Ahhoz hogy pénzt kapj vissza, befektetőnek kell lenned, ami 1000$-nál kezdődik.
-
Jól néz ki
-
Enton
addikt
Kivancsian várom mi fog kisülni belõle.
-
imibogyo
veterán
Egy ezrest megér nekem. Ha már kettő ezrest hoz vissza, akkor látom, hogy van lehetőség ezekben a projektekben és később esetleg többet is merek kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest