Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Tucatnyi játékot tudok mutatni, sőt meg merem kockáztatni, h pár évre visszamenőleg az összes játék ilyen.
Nem tudom köze van-e a hardverhez, vagy ez tisztán szoftveres kérdés, de utoljára abban az időszakban nem volt ilyen jelenség, amikor még 76gt-t használtam. Azóta a videókártyáknál mintha nem létezne "minőség" opció, csak "teljesítmény". -
imibogyo
veterán
Az új gamepod hírben már jóval kidolgozottabbnak néz ki. Mondjuk a képek legtöbbje renderelt, de az első képen, amikor az autóban ülünk, már az is sokkal szebb, mint itt.
-
Teasüti
nagyúr
Frászt kapok a semmiből hírtelen előbukkanó objektumoktól, nem értem erre miért van szükség.
Dx8/9 idejében még becsületesen meg tudták oldani ezt a kérdést. -
imibogyo
veterán
Értem. Nem olvastam utána, hogy milyen "tétel" az elfogadott.
1000 dodót meg azért most nem tudok kockára tenni.
Nem baj, akkor marad az 1000-es a zsebemben. Veszítettek egy potenciális "befektetőt".eL Geri: és egy pár hónap után, amikor elég sok pénz gyűlt össze, jöhet a "the game project cancelled" mondat a főoldalra.
Amúgy ezért is szerettem volna én is picikkel beleszállni, azon sokat nem buktam volna.
-
Feruendios
tag
Nagyon jól nézz ki a játék, elolvastam a Dokumentációt ha mindent beleraknak ami ott leírnak akkor elég komoly játék lesz. De ez nem egy Go-kart szimulátor az csak a karrier mód elején az első lépcsőfok.
-
eL Geri
őstag
1.: Nagyon tetszik a videó, jónak tűnik a grafika és a fizika, a vezetési élmény is. Nagyon szívesen játszanék vele kormánnyal
2.: Egyszeri kis összeggel szívesen beszállnék (sok kicsit sokra megy), de hogy havidíjas a támogatási rendszer, az elriaszt. Akármeddig ellehet húzni egy fejlesztést, (akár el is hiszem, hogy így van értelme, de) nekem így nem tetszik -
gainwardgs
veterán
Grand Prix Legends 2011 dx11 mod
Várós
-
Herczi
senior tag
5 dollárért nem kapsz majd vissza pénzt, sztem.
"A játék megjelenéskor minden adományozó a befektetett pénz függvényében kap ellenszolgáltatást (Például ha fizetsz havi 5 dollárt, akkor a játékban szereplő egyik versenyzőt rólad fogják elnevezni)."
Szóval kapsz egy gokartot, azt csókolom, de ne legyen igazam.
Ahhoz hogy pénzt kapj vissza, befektetőnek kell lenned, ami 1000$-nál kezdődik.
-
Jól néz ki
-
Enton
addikt
Kivancsian várom mi fog kisülni belõle.
-
imibogyo
veterán
Egy ezrest megér nekem. Ha már kettő ezrest hoz vissza, akkor látom, hogy van lehetőség ezekben a projektekben és később esetleg többet is merek kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest