Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
válasz
KROK640 #8025 üzenetére
Igen, de ezt az ütötték őket, ez másik nagy szolgáltatóra igaz, mint amilyen az Invitel is volt. Egy Fraktál féle egyszemélyes ADSL szolgáltató még ha akart sem tudott nyomást kifejteni rájuk. Szomszédom velük szerződött le!
Berettyóújfaluban még 2015-ben is a MezeiVIll mikrohullámú Internetjén a Speedtest Invitelt írt ki, tőlük vettékEgyszemélyes GSM:
Tavalyi Facebook hirdetés, csak annyira meglepett, hogy havernak betoltam Messengeren, így vissza tudtam keresni is
Garga: nekem a jelenlegi Internet árak mellett olyan ,mintha ingyen lenne a TV:Most is 6880 Ft az 1000/300+TV+Telefon
Azért ha visszaemlékezem a 2003 előtt időkre, amikor még Berettyóújfaluban 2002-ig, én örültem a VodaGPRS-nek, hogy korlátlan, és havi 3000 Ft azt hiszem… havernak meg Matáv betárcsázós 56K-s modemmel már 2001-Ben is, és 150 Ft-ért tudott egész éjjel chatelni, nosztalgikus hangulatom lesz. 2001-Ben nekem még nem volt otthon Internetem, akkor kicsit irígykedtem arra az 56-os egész éjjel netezős időszakra. Most meg a több száz megabites Internet elérhetőség lényegében általánosnak mondható. Amikor 2003-bán bekötötték a 384 Kbps-os ADSL-t kb madarat lehetett volna forgatni velem. A könyvtárban 64 Kbps-os bérelt vonal volt 5 gépre
Bocsi az elírásokért, iPad + fizikai billentyűzet + iPadOS automatikus javítás van, ami néha okoz anomáliákat, amiket igyekszem persze minimalizálni.
10 évvel később a GTA V megjelenésekor. Kemény volt Steamről letölteni VDSL2-vel, miközben 2003-ban még azt mondtam, hogy hmm, ez a Dialcom Bridge 1600 8 Mbps-os elméleti adatátviteli limitje van, ki sem bírnám használni
Most pedig több mint 100x gyorsabb az Internetem, és nem véletlen az sem, hogy 2010 után terjedtek el a Streamingszolgáltatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 13700 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Macbook Pro M3 14" 8/512GB 2027.06.23.iSTYLE jótállás
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest