Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Ja, csak mivel baromi draga igy nagyon korlatozottan es kis mertekben hasznalnak aranyat az iparban, lehetoleg mindenfele mas femmel helyettesitik. Nem azert banyasznak sok aranyat, mert az ipar felszippantja mindet... A forgalomban levo arany 1%-a sem megy az iparba, vagy ekszer vagy befektetesi arany lesz belole. Raadasul par szaz evvel ezelott meg az iparnak sem kellett, csak az aranyba vetett hit miatt volt az aranynak erteke.
-
-
hunbi
tag
Mert rosszul csinálod.
Próbálj meg valamit ELADNI btc ért. Ennek több előnye is van:
-Máris növelted az elfogadóhelyek számát. (még ha ideiglenesen is)
-Nem vesztesz rajta pénzt, csak időt.
-Nem kell bankszámla.Ha a kutyának sincs rá coin ja akkor legfeljebb megkeres, hogy valami másért nem adod e...
Kísérletnek kiváló! -
devast
addikt
Igen, ez tény, hogy az váltók mostanában nem igazán állnak a helyzetük magaslatán (mtgox). De ez a szép a szabad piacban, valami sz*r, jön majd helyette más, jobb, aki majd jobban csinálja.
Mindenesetre sokat fejlődött az egész az elmúlt pár évben, kíváncsi leszek mi lesz ~5-10 év múlva
Usákoknál már pár egész normális helyen elfogadják, de mi itt a balkánon ezügyben is le vagyunk maradva sajnos.
ps: vásárlásra én sem használtam még... majd egyszerLong pozícióm van, két éve kb. Azóta minden hónapban a közvetlen környezetemben valaki teljesen hülyének néz, hogy "miért nem veszem már ki belőle a pénzt"...
-
devast
addikt
Úgy képzeld el, mint online készpénz. Amit bárhova,bárkinek küldhetsz a világban, ahol van internet.
Különben elég nevetséges a kérdésed, mikor cipruson a cégek bankszámláinak 90%-át csak úgy elveszik, itthon meg orrba-szájba adóztatnak minden bankszámla műveletet.@xmaas: feladom.... elfogadóhelyeknek kulcsszó google-ben: bitpay
-
devast
addikt
Nekünk marad az a része, hogy fizethetünk vele xy helyen. csak ezért megéri?
Hát ez lenne a cél. Azt Te sem gondolod komolyan, hogy ingyen pénzosztás mindenkinek a célja ennek az egésznek.
Másrészt kicsit én is csalódott vagyok, hogy a kis embernek gyakorlatilag már nincs keresnivalója bányászás közelében. -
ngabor2
nagyúr
mert most pl. nemzeti valutát hány helyen állítanak elő? országonként egy, az adott ország nemzeti bankja. olyat nem nagyon hallottam még, hogy a nemzeti bank kiszáll a saját pénze mögül. ha a nagyok (egy része) leáll, akkor a diff csökken, a maradóknak jobban megéri bányászni, aki kiszállt, az meg veszít.
az óriási számítási kapacitás a mögötte levő erő. oké, hogy látszólag l'art pour l'art, mivel specializált gépek, de akkor is egyfajta termelés. csak akkor kell számolni, ha van kereskedelem vele. viszont ha nincs számolás, nem lehet kereskedni se, a kettő összefügg. aki sokat fektetett bele, annak nem lesz érdeke kiszállni.
morgyi: mert egy-az-egyben meg akarod feleltetni a centralizált pénznek. nem lehet, és ez is volt a lényegi cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest