Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
ignorant #158 üzenetére
Nem meggazdagodásról szól de tudsz vele sok pénzt keresni. Te érted amit leírsz vagy csak úgy szavakat rakosgatsz egymás mögé.
Itt nem senki hanem konkrétan a gép készítői mondják, hogy egy hét alatt visszatermeli a gép árát és havi 54 ezer$-t tudsz vele bányászni. Most akkor kíváncsi lennék, hogy te ugyanezt a cikket olvastad-e vagy te valami milliárdos vagy akinek 54k az szotyipénz?
Az, hogy milyen rendszer teljesen független attól mit ígér a cikk, de légyszíves világosíts fel, mert lehet nem teljesen értettem meg mit jelent 54k$-t keresni havonta.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
ignorant #164 üzenetére
Mert egyelőre nem elég elterjedt, így aztán az első három funkció alapból sérül, a volatilitása miatt pedig felhalmozási eszköznek sem lehet még tekinteni.
De ha már így bekategorizáltál, akkor hozzáteszem, hogy szerintem sosem lesz belőle igazi pénz, és remélem is, hogy nem lesz. -
dabadab
titán
válasz
ignorant #158 üzenetére
"Ez egy decentralizalt payment system..."
Nem, nem payment system, hanem penz, mert rendelkezik a penz mind a negy funkciojaval.
-
sagem
addikt
válasz
ignorant #130 üzenetére
Ez azért nem lesz soha rendes payment system, mert ahogy már írtam is korábban csak azoknak éri meg vele fizetni, akik már egyébként is rendelkeznek vele. Minden más esetben kell hozzá idő, energia/ bankkártya/számla hogy valutát válts erre, aminek kb. semmi értelme felhasználói szemszögből. Még az anonimitás sem feltétlenül igaz (ami a tranzakciók előnye lehet), mint azt lentebb írták. A Payment system jól hangzik, de kb mindenki csak a pénzkereseti oldaláról beszél, addig érdekli az embereket, amíg pénzt tudnak vele keresni, s egyre inkább nem tudnak, hacsak nem fektetnek be sok milliót a buliba. Ez a része nem/nagyon lassan fejlődik, mert kevésbé koncentrálnak rá, több éve itt van a rendszer, de még mindig fájdalmas/bonyolult BChez jutni, ha nem vagy bányász (s még mindig alig fogadják el pár helyen..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A TerraMiner IV saját processzorokra épül, és egy hét alatt kibányássza a vételárat.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest