Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
TheHut-ról vásároltam de igazából meglátásom szerint ugyanaz a cég üzemelteti őket: akciók, árak, elírások, szállítási költséget érintő akciók pont ugyanazok
1,5..2...3 hét a szállítási idő. Sajnos ezen még nem tudtam kiigazodni, mert pl. a Crysis2 elsőbbségi feladással 3 hét alatt ért ide, míg DA2 1,5 hét alatt már itt volt és akkor még ünnepek is bezavartak.
Alapállapotban 0.99 GBP a szállítási költség, de most akció van és valóban nincs szállítási díj.
A megrendeléskori visszaigazolásban 0 GBP van szállítási költségre, de az 1 fontos szállítás sem lenne eget rengető azért -
GoldenJ
tag
Eddig egy eléggé közepes cuccnak néz ki, de majd meglátjuk, hátha lesz kellemes meglepetés
-
wikings2
őstag
Eleinte azt hittem hogy a film trailerből fog kiderülni a lényeg. Aztán mikor léptem volna ki jött a játék videó... Jézusom

-
AtHoS
nagyúr
Elég hangulatosnak tűnik a játék, meg is rendeltem gyorsan.
Volt még régebbről egy 15%-os kedvezményt adó kuponom, így a "zavvi"-s árból ez még lejön ami után elég barátságos már az árcédula -
Xaels
félisten
-
@rglaaf
veterán
quake wars óta várok ettől a csapattól valami normális játékot,remélem nem lesz csalódás
-
Xaels
félisten
Hát amennyire az előző videó elvette a kedvem, ez majdnem annyira meghozta. Van benne egy-két jó ötlet és megvalósítás. Ha jól vettem ki akkor fognak a fegyverek is rongálódni amit az engineer tud javítani illetve ha elfogy az életünk akkor eldönthetjük, hogy várunk medic-re vagy újraszületünk Ami még nagyon megtetszett, hogy a csapat csak úgy nyerhet ha a kasztok megcsinálják a saját külön objektívjukat?!. A látvány jó, de kicsit sokallom érte a 10.000Huf-os árat.
-
Balika23hun
aktív tag
Egyenlőre nagyon érdekesnek tűnik de megvárom míg megjelenik és véleményt írnak róla ill bővebb infókat is kapunk a játékból.
-
Ryder62
őstag
A mai minimalista hud világában elég zavaró hogy minden sarokban van valami. Mintha egy kereskedelmi adót néznék...

Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...