- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Totál megértem, hogy ha nincs fél órája lefordítani, vagy 20 perce hasonló magyar forrást találni, akkor is tegye be azoknak, akik hasznosítani tudják. Neked nem hasznosítható, de ettől még nem kellene megsértődni. Nem látok különbséget ahhoz képest, mint ha a linket tette volna be, azzal több idődet rabolja el. Ugord át, és kész. Ha valaki német szakszöveget tesz be, én nem megsértődök, hanem sajnálkozok pár pillanatot, hogy nem tanultam a nyelvet, pedig milyen jól jönne...
-
erdoke
titán
Akinek nincs elég jó hangfal szettje a hagyományos DTS és a HD MA közötti különbség élvezetéhez (márpedig egy jó fajta, másfél megabites, tömörített stream is lehet igencsak kellemes), az miért cserélje le a zenében és nem HD mozi hanggal kiváló minőségű erősítőjét a HDMI portok miatt? Ha van egy jó minőségű DTS-ES képes erőlködőd, hasonló szintű új 160-nál kezdődik, és akkor még lehet, hogy a zene gyengébben fog szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest