Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- tp link archer tu3 Plus hiba
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Totál megértem, hogy ha nincs fél órája lefordítani, vagy 20 perce hasonló magyar forrást találni, akkor is tegye be azoknak, akik hasznosítani tudják. Neked nem hasznosítható, de ettől még nem kellene megsértődni. Nem látok különbséget ahhoz képest, mint ha a linket tette volna be, azzal több idődet rabolja el. Ugord át, és kész. Ha valaki német szakszöveget tesz be, én nem megsértődök, hanem sajnálkozok pár pillanatot, hogy nem tanultam a nyelvet, pedig milyen jól jönne...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- tp link archer tu3 Plus hiba
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest