- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blower ventis kártyát azért vesz az ember, hogy az ne a házon belül keverje a levegőt, cserébe hangosabb. Akkor ez most win-win.
-
koko52
nagyúr
Normális kártya sincs, kár ilyenekre pazarolni azt a kevés chipet.
-
yericho800
aktív tag
hő fokora kíváncsi leszek!
meg a hangra mennyit zabál ez az állat? 400w? mókuskerekes megoldássalplussz bassza ki a meleget ott a belénél... folyamatosan főzi magát. sli tényleg előnyös
-
5150
aktív tag
"nem tudom miert ilyen vicceskedo kifejezesekkel probaljak elkerulni a szoismetlest, iszonyat idegesito.
ujsagironak is tanulni kell..."Lehet. Az viszont bizonyos, hogy humorérzéket meg venni nem lehet. Téged ki tanitott irni amúgy? Unokaöcsém biztos nem, mert ő már 4 évesen szebben irt...
-
Akkor megvan, hogy miért nem tetszik neked.
Mert szerinted "vicceskedni akartam", szerintem meg csak egy szimpla, megszemélyesítéssel élő metafora, oszt annyi, nem több.
Amikor humorheroldkodni akarok, az egész írás úszik a szarkazmusban – volt már ilyenre is példa.tl;dr: Túlelemzed.
-
wattafaka
senior tag
Tök jó, hogy van 30 féle verzió. Szerintem mindenki jobban örülne, ha 1 féle lenne, és kapható
-
dannyl
addikt
válasz
#72042496 #14 üzenetére
Ja, én is elnéztem, mint itt többen. Azt hittem, hogy nem zárt a rendszer, hanem nyitottak a lamellák befelé a gépház felé. Így egy fokkal jobb, bár a borda így is meleg lesz, mint a rühedelem. Az lesz a sorsa, mint anno a voodoo 3 3000-nek a passzív bordájával, hogy raktam rá egy kis ventit
Az alapzaj ennél úgy is adott. Akkor egy kis plusz venti nem árt. (Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy ilyen kártyám lesz az elkövetkezendő 5 évben bármikor is
)
-
5150
aktív tag
Elején nem néztem ki a cikk szerzője, de innentől "hiszen a forró levegőt I/O plate-jén keresztül közvetlenül a külvilágba fújja, nem keringteti azt vissza a géplak belsejébe, amit a többi hardver tapsviharral fogad" már tudtam, hogy Synthwave az elkövető
-
GodGamer5
addikt
R.I.P.
Blower-es hűtés egy ilyen kártyához, egyszerűen nevetséges. -
GreatL
őstag
Ez egy vacak. Kész. Jó nem tud lenni.
-
beef
őstag
válasz
-Faceless- #9 üzenetére
Vizuálisan mindenképp. RGB LED nincs, ez van
-
beef
őstag
válasz
-Faceless- #7 üzenetére
A képeket nézve szerintem ez zárt, oldalra nem fúj semmit, mert azon a részen nincs rés/szellőzés. Ott csak egy passzív borda van és szerintem alatta megy el a légáram.
-
-Faceless-
őstag
Van olyan bordázat amivel igazuk lenne, de ez nem az. Próbáltam volna megmagyarázni, de ez baromság. Ha valamilyen fanless megoldást imitálva bővülne a bordák közötti hely, vagy vertikális kártya lenne felszálló meleg levegővel akkor talán, de mindkettőhöz min 3-szor ekkora hűtő kell.
Ezeknek a blowereknek nem az a feladata, hogy halk legyen, hanem egy zárt blower kártya kinyomja a benne felgyülemlett port, így kevésbé igényes takarításra pl. tovább tud futni hozzányúlás nélkül. De ez pont az ellentéte, levették a burkolatot, nincs bent nyomás, és így elvették a blower egyetlen előnyét.
-
Joachim21
őstag
Nekem ennek a cikknek a hangvétele már nagyon szakmaiatlan. Tapsoló memóriák, és még hasonló szóvirágoktól terhes ez a hír.
-
dannyl
addikt
Meg ugye a fizika is közrejátszik. A meleg levegő felfelé áramlik, és a bordákon felmelegedő levegő nem fog önkényesen elballagni a ház végébe kifújódni, hanem bent felfelé felszáll. Legalább is a nagy része. Innovációt akartak, vagy költséget csökkenteni? Vagy ennyire bevált tényleg?
-
snecy20
nagyúr
Huhh, mintha valami GTX 480-at látnék 2011-ből. :}
-
Ez a megállapítás a zárt blowerre igaz, ám a tajvani multi újdonsága nem egészen ilyen, mivel a fedetlen bordázatnak köszönhetően némi hő azért belül ragad,
Konkrétan a hő túlnyomó többségét befelé tolja, mert itt lényegesen egyszerűbben távozik a légáram, mint a hátsó szűk nyílásokon. A levegő sem hülye (hasonlóan a vízhez és áramhoz), arra megy, amerre a legkisebb az ellenállás. Az MSI Twin Frozr hűtői legendásak voltak, nem értem, miért kellett ez ide... -
törölt tag
A QUADRO-król nem is lesz hír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat legfrissebb modellje az évtizedes Fermi dizájnból merít.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Futás, futópályák
- Delta Force (2024)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest