Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
Infinity70 #97 üzenetére
A proximity szenzort kell kalibrálnod.Mindjárt keresek egy leírást.
Íme: -
Infinity70
tag
válasz
Infinity70 #91 üzenetére
Sziasztok !
Idáig tartott a maximális elégedettség
. Telefonáláskor lejön automatikusan az értesítő panel és nyomkodok mindent a fülemmel ,bluetooth,hotknot,hotspot stb. Pár hete meg az volt a gond hogy elsötétült a képernyő híváskor és nem tudtam kikapcsolni a hívást,csak ha megnyomtam a kikapcsoló gombot és újra világított a képernyő . Ezek mellé meg hiába írja a teló hogy 3G rengetegszer nem megy el az üzenetem whatsappon csak ha újraindítom a telot. Tudtok ezekre a hibákra valami megoldást ?
Köszönöm !
(#93) punky10
Nálam nincs ilyen öntési hiba
-
punky10
addikt
válasz
magasfiu32 #95 üzenetére
Nem kellene hisztizni azért,hogy 45 perc 23 másodperc elteltével még nincs válasz.Én még tegnap írtam egy hozzászólást, arra például miért nem válaszoltál? Csak meg kellene nézni a négy sarkát a telefonnak.Vagy csak kamu a telefonod...?
Egyébként kicsit részletesen leírhatnád, hogy miként jön le a hátlapod, mert ennyiből, amit leírtál el sem tudom képzelni. -
magasfiu32
csendes tag
Válaszolna valaki végre??? Vagy csak kamu ez az egész fórum???
-
magasfiu32
csendes tag
Szia. Zoli vagyok. Nemrég vettem egy Blackview BV5000-es strapa okostelefont. Létezik olyan, hogy fixre lecsavarozott hátlapnál letudom pattintani oldalt a hátlapot?
-
punky10
addikt
válasz
magasfiu32 #92 üzenetére
Az általam használt ROM-van nincs.De ez Android,úgyhogy no problem...
Más:
Tulajok,Nektek is látszódik a négy sarokban(a bütykökön)az öntési sorja?Először azt hittem,elrepedt a keret,na de egyszerre,egyformán ,mind a 4 sarokban?
Csak napfényben látszik. -
magasfiu32
csendes tag
Szia. Azt szeretném megtudni, hogy a Blackview BV5000 strapatelefonban van-e hívás letíltás funkció? Ha igen akkor hol? Üdv.
-
Infinity70
tag
Sziasztok,vettem én is egy ilyen telót és maximálisan meg vagyok elégedve vele .
-
punky10
addikt
Nekem eddig nagyon bejön, egy bug-gal találkoztam eddig, de azzal simán együtt lehet élni(beállitások menüben az akkumulátor pontra "kattintva" leáll a beállítások apk),illetve 2 hiányossággal.Az egyik az értesítő-LED hiánya(bizonyos fokig alkalmazással lehet pótolni) illetve nincs nyakbaakasztónak helye(ez lehet, hogy csak nekem fontos, de az előző telefonjaimat már többször halásztam ki betonaknák aljáról, ezt segíti, ha log valami a telefonon...)
Remélem beválik.. -
Az én döfim többször esett nagyot kőpadlón és érdes betonon is, utóbbi persze kicsit lehorzsolta az érthetetlen okból lakkhatású keretet, de 5 éve minden védelem nélkül a munkásruha zsebében hordom. Van a kijelzőn 6 miniatűr vékony karc, de a miniatűr fémreszelék megül a hangszóróknál és nem lehet sűrített levegőt használni a tisztításához, egyszer azért megtettem.
Hasonlóan az előttem szóló fórumtárshoz, jó ideje már én is keresek valami Defy utódot! Eddig megfizethető áron nem sikerült találnom, hátha ez a BV5000 lesz az!
-
Sándor -P20-
senior tag
Most futottam bele a kicsikébe az alin...
Asszem megvan a régóta parkolópályán (dobozában) levő Lenovo A660 utóda...
Már csak a jelenlegit kell "lelakni"..
Addigra az ára is esik kicsit, szal -
punky10
addikt
Ilyen sztorikat minden telefonról lehet olvasni.Meg az ellenkezőjéről is...
Az első kisebb"teszten" már túl van: tegnap kiesett a pulcsim zsebéből(kb 1 méter)rá a dohányzóasztal sarkára,majd onnan gellert kapva 4-5 cigánykereket mutatott be a padlón,és tőlem 2 méterre megállt.Nem tapsoltam meg a produkcióját...
Nem lett semmi baja, igaz az asztal fa,a padló pedig laminált volt. -
Atis00
csendes tag
Sziasztok!
Én is most szeretném lecserélni egy ilyenre öreg Defymet.
Igazából nekem nem kell csúcs készülék viszont szeretem ha bírja a strapát.
Csak azt nem tudom hogy a kijelző akkor most törik vagy nem törik?
Karcolódás nem érdekel különösebben.
Csak mert egyik tesztben diót törnek vele meg szeget vernek fába majd alatta olvasom hogy 40 meg 60 centiről ejtette le a "boldog" tulaj és neki összetört a kijelző. -
-
Balukoma
csendes tag
válasz
lavjaman007 #72 üzenetére
Én Kínából, Pandawillről rendeltem, 149 usd volt összvissz mindennel, szállítással stb. Igaz, volt valami kuponom az első vásárlás miatt.
-
punky10
addikt
Nem tud vezeték nélküli töltést, és szerintem adapter használata is problémás.Nincs hely benne a töltötekercs számára, plusz az usb-hez is nehezen férnél hozzá belülröl.Külső "kabát" barkácsolása talán,de ez esetben brutális méretet kapnál,plusz nyitva kellene lennie az usb-fedélnek,így bukós az IP védettség.
-
4ntispy
újonc
Sziasztok!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a bv5000 tölthető-e qi töltővel?
Vagy esetleg külön adaptert is venni kell hozzá?
Amúgy nekem pár napja jött meg a telefon. Nem dobálom vízbe és diót sem török vele így ezt a részét nem teszteltem ( még ).
Minden esetre kényelmes a fogása és nagyon szép a képet. A kamera nem csinál rossz képet, de ha utólag nagyítani próbálom elég gyér a felbontás. Célnak megfelel. A súlya az erős. Biztos feltűnik ha nincs nálunk. Az aksi nagyon jól bírja. 90% volt tegnap délután. Azóta neteztem, játszottam, videót néztem, zenét halgattam elég aktívan és még most is 55% . Kintről rendeltem de a DHL kiszűrt velem így mire ide ért 45.000-ből lett 70.000. akár itthon is megvehettem volna. Jó tanács annak aki külföldről rendeli: csak biztosítást kérjen rá, "gyorsított" csomagküldést semmiképpen!!! -
punky10
addikt
Help!
Van valakinek infója a roottal kapcsolatban ?
Amiket találtam a neten(kingoroot meg a geniusroot) azok nem működnek.Így pedig nem frankó.1.6 óta használok androidot, de sosem tapasztaltam, hogy ennyi reklám van az alkalmazásokban.
Pedig amiket lehetett, azokat megvettem ...
Mégis, amikor ránéztek a telefonra, alig tudom eldönteni, hogy ez a telefonom, vagy egy kis tv, amiben a barátok közt szünetében leadott reklámblokkok mennek... -
lavjaman007
csendes tag
Én most szeretnék beszerezni egy ilyet!
Láttam páran már vettetek ilyen telót, tőluk kérdezném, hogy ki mennyiért jutott hozzá és honnan?
Ha valaki tud egy olcsó beszerzési forrást ( eu warehouse) vagy valakit, aki nagyban berendel és nem horror árréssel továbbadja, az ne tartsa magában. Köszi.
minideal-en írtam rá az eladóra, mert in stock volt. Mire felkeltem írta, hogy sorry, meg frissítette az oldalt és nincs készleten ilyen. -
punky10
addikt
Újabb furcsaság
eállítások/akkumulátor menüre lépve "a beállítások alkalmazás leáll" üzenetet kapom.
Tudok ezzel élni,csak furcsa.Reggelre feltöltődik,kap egy újraindítást és meglátjuk mi történik. -
punky10
addikt
Na megérkezett a"kicsike"...
Eddig szimpatikus, bár már 2x sikerült kifagyasztani, nem csipázza a TeslaLed nevű alkalmazást.Én viszont évek óta használom...Nem baj, most a teló nyert,a Tesla törölve.
A csavarhúzó nem pont ezekhez a csavarokhoz készült.Eddig több negatívumot nem tapasztaltam, remélem így marad... -
samu74
addikt
válasz
kandurbandi1 #65 üzenetére
1. Memória megosztott,vagy egyben van a 8 giga?
"a 16 GB-nyi tárolóegység megléte is örömteli, ebből 10,6 GB marad szabadon"(milyen 8?).
A tesztben igaz nincs írva,de én úgy tudom egyben van.2.Sim,micro sim ès sdkártya vagy csak 1/sim,ha sdkártya is megy bele?
"A microSD támogatás adott (maximum 32 GB),"
Mivel a hátlap levehető,külön helyen van az sd...
3.Gps van normális benne vagy csak netes?
" illetve A-GPS is, ami a földi routerek és antennák adatain kívül a műholdak információt is képes feldolgozni, más kérdés, hogy a GLONASS nem támogatott sajnos."
na közben megelőztek.
READ,LIKE,SUBSCRIBE -
punky10
addikt
válasz
kandurbandi1 #65 üzenetére
Olvasás-értés-egyes...
De bemásolom, hátha csak a sok betű zavart...
A 2 GB RAM jótékonyan járul hozzá az alkalmazások futtatásához, és a 16 GB-nyi tárolóegység megléte is örömteli, ebből 10,6 GB marad szabadon, szerencsére a gyártó nem pakolta tele felesleges programokkal "
két SIM-et kezel (ebből egyik normál méretű, a másik pedig micro), bár csak dual standby-ban, azaz ha az egyik kártyáról hívást bonyolítunk le, a másik lekapcsolódik a hálózatról."
a GLONASS nem támogatott sajnos. A pozicionálás ettől függetlenül nem lassú, a jelet is jól tartja a mobil. " -
Balukoma
csendes tag
Nahát, ez a teszt pont aznap jelent meg, amikor megjött Kínából a pont ilyen telefonom.
Nagyon örülök, kicsit be voltam parázva, hogy gyakorlatilag csak oroszul lehet rendes infót meg igazi felhasználói véleményeket olvasni róla, így egy kicsit könnyebb lesz remélem.Azért néztem ki ezt a telefont, mert notórius kijelzőtörő vagyok (bő egy év alatt két telefon négy kijelzőjét sikerült totálkárosra tennem, szilikontok meg minden dacára), reménykedem, hogy ezzel ez megváltozik majd. Bár, ahogy nézem, pont a képernyőtörés a gyenge pontja… Hát, majd meglátjuk.
Kívülről pont olyan, mint gondoltam – mondjuk kicsit csúszósabb, és ez a súlyával kombinálva problémás lehet. Mármint kiejtés szempontjából, bár az első esését a konyhakőre már túlélte.
Írtátok a csavarokat, az én csomagomban 8 db is volt, lehet, oda kerültek azok, amik máshonnan hiányoznak.
Szóval eddig jónak tűnik a gép, minden szép és jó – mondjuk első dolgom volt, hogy Novát raktam fel rá. Az egyetlen furcsaság, amit csinált, hogy valamiért pár alkalmazás telepítése után a Google Play behalt (bármit akartam telepíteni, csak gondolkodott, pedig amúgy volt net, és a fiókból sem dobott ki), de aztán újraindítás megoldotta.
-
punky10
addikt
Mindenki ebben reménykedik, holott szerintem mindenki érzi, hogy ez kamu.Ez lesz a 4. strapatelóm,eddig mindegyikről láttam hasonló videókat.Nálam mind birta is a gyűrődést.Az Active-ot szoftveresen sikerült kinyirnom,a Go-t ért "behatást"nem érte volna túl szerintem semmi,a Q4 kibírta a 2.5 m aknába esést, igaz ezt tompította az akna alján lévő majd 1 m-es víz is, amiben kb 30 percet töltött, mire kihalásztam...Egy hónapja a Suzuki Swifttel hajtottam át rajta , az első kerékkel, az megküldte úgy, hogy 3 métert repült és beleállt az árokparton lévő fagyos hóba...De kibírta...
Viszont mindegyikről olvastam olyan sztorikat is, hogy az ágytól legurulva, perzsaszőnyegre esve szilánkosra tört a kijelző, meg hogy simán a tévében mutattak egy ködös angliai tájat, és attól beázott...stb
Én valahogy mindig szerencsés voltam a telefonokkal ...
Remélem ezzel is... -
Uncool Ben
tag
válasz
twollah1976 #56 üzenetére
Szerinted van olyan, aki elhagyja saját magát aztán nem találja meg a terepminta miatt? Okostojás
-
samu74
addikt
válasz
kandurbandi1 #57 üzenetére
Benne van a tesztben...vedd a fáradtságot és olvasd el.
tolvaj! :viszont a nadrágodat nem tudod megcsörgetni ha elhagyod.Ezt igen.
-
tolvaj!
őstag
válasz
twollah1976 #56 üzenetére
Képzeld, már túltárgyaltuk és nemhiszem, hogy a nadrágját elhagyja valaki túrázás közben, amíg egy telefont sanszos....
-
kandurbandi1
csendes tag
Memória megosztott,vagy egyben van a 8 giga?
Sim,micro sim ès sdkártya vagy csak 1/sim,ha sdkártya is megy bele?
Gps van normális benne vagy csak netes? -
twollah1976
őstag
Mi van a muszeres zenei tesztresszel?
Egy ideje eltunt a tesztekbol.
Hianyolom, mert legalabb nem a szubjektiv megitelesre kell tamaszkodon a teszt olvasasakor. -
Hermes0012
újonc
válasz
Hermes0012 #31 üzenetére
Megjött a cserekészülék. Na ennek már jó a mikrofonja, de ez sem kapcsolódik a wifire.Olcsó opendot táblagép, iphone, xiaomi redmi, samsung is tud csatlakozni, csak ez nem. Meg megkaptam a csavarokat (5db!) is a kis csavarhúzóval, plusz egy üvegfóliát.
Az összeszerelésnél oda kell figyelni, mert a peremes gumilap hosszában nagyon passzentosan illeszkedik, majdhogy kicsit nyújtani kell, ezért könnyen kiugorhat az egyik végén a kis horonyból, mielőtt a hátlapot rápattintjuk.
A micro sim helye a a normál sim alatt van, fordítva kell behelyezni.Egy mesterember a durva kezével sosem fogja kivenni... -
RBJ
addikt
Én meg ugy tudtam 1/8 gb. Vagy ez újabb verzió? Kezdetekor külföldi forumokon panaszkodtak a gyártási minőségre. Visszarakhatatlan gumi dugók, nuku vizallosag stb.
-
Mr.Silkó
veterán
Egész pofás lett.
-
punky10
addikt
Gyárilag úgy kapod, hogy nincsenek becsavarva a csavarok.Szerintem logikus: megveszed, és azonnal leszeded a hátulját, mert beteszed a SIM-et és az SD-t.De a doboz alját felhajtva, egy kis zacskóban ott várnak türelmesen a csavarok, hogy a szintén dobozban levő csavarhúzóval a helyére tekerd őket...
-
szupermacs
veterán
Úgy tudom, hogy MM-ben elfogadják, ha nem online vásárolok. Nem tudom, hogy Speedshop hogyan adja a tartozékokat, meg a garit, de szeretek azért bemenni egy boltba, hogy megtapogassam és kipróbáljam, bekapcsoljam, nyomkodjam amit megveszek. Nem szeretek visszamenni utólag sehova.
Megnézem az Aqua üzletét is, köszi a tippet. Mondjuk nem tudom milyen árakon dobálják a telefonokat, de többször vettem HW-t a gépemhez és nem volt velük gondom. Talán egyszer, amikor hülye voltam és kiadtam 20 rongyot egy nVidia 9500 gt kariért. De az már rég volt.
-
samu74
addikt
válasz
szupermacs #46 üzenetére
Sajna,már nincs nálam a telefon,mert másnak rendeltem.Sokat nem tudtam vele foglalkozni,szóval ami meg maradt bennem csak arról tudok írni.
Ha utalvány játszik csak,szerintem hívd a speedshopot,esetleg az aquat,kérdezz rá hogy elfogadják-e. -
sanyika34
csendes tag
Sziasztok! Láttátok már azt a videot ahol szöget vernek be egy ilyen telefonnal?
Azért az picit erős talán
Egy ismerősöm vett ilyet, meg van elégedve vele, bár nem szeretné kalapácsként használni.
-
szupermacs
veterán
Van, akinek opció lehet a szolgáltatótól, vagy kínából való vásárlás. Nekem nem. Előbbit nem tehetem meg, mert a Blue kártyámmal nem mennek a Telekomos telók, kínából meg sokat kell várni és nem lehet neten keresztül ajándékutalvánnyal fizetni. Ha jól tudom, vannak magyar műszaki áruházak, ahol viszont tudok így telefont beszerezni (ha jól tudom). Nekem marad ez a megoldás. Sajnos.
Majd valami élménybeszámolót tudsz írni erről a készülékről?
-
samu74
addikt
válasz
szupermacs #44 üzenetére
A Minidealről rendelt verzióban,5.1-es android ,blackview ikonos,"teljesen" magyar(igaz,pár almenüben angol maradt)menüvel kaptam meg.Nem volt teleszemetelve semmi kínai appal.És nagyon szépen pörgött a rendszer,pedig az a proci nem egy erőgép.
Simán hozza egy snapi 400/410 szintjét,plusz a 2 giga ram miatt pikk-pakk volt a cucc.Akinek rendeltem,azóta is csak dicséri.Pláne hogy tölteni ritkán kell,ja és külső aksiként is működik!
-
szupermacs
veterán
A fentebbi hozzászólás alapján a kínából berendelt modell nem ezzel az oprendszerrel jönne. Nem tudom, hogy ez mennyire lenne hátrány és mit tartalmazhat, vagy mit nem a kínai/eredeti.
Egyébként nagyon tetszenek ezek a lekerekített üvegek az előlapon, ezért imádom az új iPhonet, meg a Galaxy S3-at is. A terepminta is tetszik, viszont a hátsó fele annyira nem szép. A formája kicsit bunkó.
-
Hermes0012
újonc
válasz
mytrashsamu #32 üzenetére
Ne emlegessük azt a kijelző dolgot...nálam a Cat B25 kijelzője is elrepedt, pedig az mélyen be van ágyazva, meg nem tenyérnyi méretű.
-
válasz
holozis_HUN #38 üzenetére
Van ilyen... Csak az ára se ennyi
-
holozis_HUN
addikt
Csak én nem értem, hogy miért nem tudnak normális kamerát rakni ezekbe?!? Pont, hogy strapateló és jó lenne vinni túrázni. Főleg ekkora házban még OIS is akár... De nem... Szerintem jó lenne egy cég, aki csúcs hardvert épít erős külsőbe. Ugyan úgy el fér benne minden, sőt.
-
-
punky10
addikt
Kerestem telefont az alábbi szempontok alapján:
-minimum 2 Gb RAM
-HD kijelzö
-nagy akksi
-egy kis IP védettség
-B20-as támogatás
100 dodó alatt nem találtam semmit még kis kompromisszummal sem,ami az összes feltételnek megfelel, az mind 120-130 felett volt.
Ennek fényében szerintem sincs túlárazva. -
mytrashsamu
csendes tag
válasz
Hermes0012 #31 üzenetére
Mindenhol 4700-s az az 5000-s aksi.... Viszont annyit biztosan tud. Sulyra is :-) Azert is torik a kijelzo :-(
-
válasz
Jeanne d'Arc #28 üzenetére
Árban rendben van?
Hol?
...
-
Hermes0012
újonc
Én most vettem. Wifi- re nem csatlakozik, mikrofonja rossz,hátlap csavarok hiányoznak....pedig új a telefon. Cat 25 telefonon jobban hallom a hívott felet. Elvileg kicserélik. Nincs szerencsém.Tavaly 09.hóban rendeltem másik telefont magyar forgalmazótól, magyar szervízháttérrel, de a mai napig készüléket nem kaptam, utalt összeget ma kellett volna visszakapnom.😞
-
Na ez nem lett rossz.
Es vegre arban is rendben van!
-
-
hemaka
nagyúr
Azon gondolkodtam, hogy lehet egy nagyon vastag üvegfólia van rajta? Lehet pont azért, hogy az törjön össze és könnyen cserélhető. Persze gondolom megnézegettétek, szóval csak egy butácska tipp.
-
rdt89
addikt
Na ez egy korrekt telefon, bár szerintem ennyi pénzért azért egy Helio X10 beleférhetett volna, de mindig csak a telhetetlenség, a gyártónak is kell a haszon, de az üzemidő a kijelző méretét/felbontását tekintve elég karcsú számomra..
-
vodkaboy22
addikt
Konkurensnek hoznám fel még a Samsung Xcover 3-mast. Ebben az ársávban van és hasonló okos/strapa mobil.
-
janeszgol
félisten
Ez a teló biztos nem ér ajánlottat? Képernyő jó, fényerő magasan az átlag felett. SoC jó, a ram megfelelő. 5.1-es rendszer (morc). A kamera is szerintem jó. (Bár egy tervrajzot nem ezzel fotóznak, amibe bele is kell nagyítani.) Az esti kép kimondottan élettel teli lett.
Akksi frankó. Szerintem a 70-80 ezer ajánlott is lehet, pláne mivel strapa mobil. Ja és az LTE is fullos, ami kell, azt támogatja.
-
rodrigez
senior tag
@Legendd
Javítsd légyszi az 5.x-es Antutu eredményt, mert a mellette lévő oszlop eredménye került oda is.
-
Keeperv85
nagyúr
Halkan tenném csak hozzá, hogy a tesztben nem a gyári rendszerrel szerepel a készülék...
-
Potrien
senior tag
A hátlap úgy tudom csavaros, még csavarhúzót is mellékel hozzá a gyár!
tehát nem csak pattintós!
Külföldi teszteknél mindenhol panaszkodnak ,hogy a kijelző csak kevés szinárnyalatot tud megjeleníteni, ez igaz lehet?
Valamint azt írják a külföldi oldalak ,hogy nem üveg, hanem műanyag a kijelző"üvege"-ezért bírja a strapát oly nagyon ,de könnyebben karcolódik.
Amúgy jó "kis " készülék, csak nem az itteni árával ,hanem pl németországból ebay ról 45000-ezerért. -
batai15
félisten
Nagyon tetszik a telefon, új melóm miatt jó is lenne. Viszont jó lenne rá droid 6.0 valamit jó lenne ha task váltó ne a home gombra lenne rakva.
-
punky10
addikt
Én valahogy egyik extravagáns külsöt sem mertem bevállalni, így egy feketét rendeltem.Talán meg is érkezik a héten...
-
callmeakos
veterán
Mindenképp érdekes darab annyi szent.
-
tolvaj!
őstag
Ki volt az a vadmarha, aki terepmintásra álmodta meg a burkolatot?! Egy ilyen telefont túrázók is szívesen használnának, de így mi lesz ha elhagyja valaki???? A fekete sem szerencsés választás, de ez...
-
DoItYourself
addikt
Süllyeszett mikro USB csatlakozó - a saját töltőkábelén kívül mással is használható vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest