Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optimus3D
csendes tag
válasz
szupermacs #49 üzenetére
A speedshopnál nem szabad vásárolni, én is ott vettem. Gyorsan kihozzák, de ha baj van vele, akkor nm foglalkoznak vele. Én vissza akartam volna adni, mert élhettem volna a vásárlástol elállás jogával, de nem engedték, pedig még a Fogyasztóvédelmi Hatóság is megírta nekem ajánlott levélben, hogy jogom van hozzá. A speedshopnál azt mondták küldjem vissza a telefont az elállási levéllel. Aztán pár nap mulva meg írják e-mailben, hogy nem fogadják el, elküldik szervízbe (Ping digital), mert rések vannak az oldalán és azért ázhatott be. 2 hónapig volt szervízben, aztán visszaküldték, hogy nincs már rá garancia és meg sem javították. Azt írták, hogy a gumitömités miatt vannak a rések, s ezzel nem lehet mit csinálni. Ennyi. A csavaroknál meg több helyen elrepedt a műanyag. Szóval ennyit a vízállóságról és a törésállóságról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest