-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcferenc
csendes tag
Szia! Bár nekem engem kérdeztél, én ezt a bebújtatós tokot fogom majd megrendelni.
https://www.pdair.com/blackberry-passport-pouch-leather-sleeveMikroszálas a belseje és aktív, csak a led nem látszik ha benne van, de valaki itt ha jól tudom bőrlyukasztóval áthidalta a problémát
Egyébként előjött az a probléma, hogy nem tudom kitörölni az android appokat. Frissítettem az android runtime-ot a BB worldön keresztül, ahogy a crackberry-n írták, újraindítottam, de még mindig fent vannak az elvileg kitörölt appok csak nem látom őket. Ezt onnan tudom, hogy az egyiket pl az amazon appstoreból meg tudom nyitni (de külön nem nyílik meg), míg egy másik appnál mikor annak egy régebbi verzióját akarom felrakni azt írja ki hogy az adott alkalmazásnak már egy újabb verziója van fent...
Valakinek van ötlete esetleg?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dark Souls sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- SörcsaPH!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest