Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
zaugheek
üzenetére
Viszont zavaróan jól céloznak, mégha nekiállok összevissza ugrálni meg manőverezni az orruk előtt, akkor is könnyedén eltalálnak.
Bár igazából jól van ez így. Én még olyan játékot soha nem láttam, amiben akárcsak egy kicsit is elfogadható AI lett volna. Sok-sok évnek / évtizednek kell még eltelnie ahhoz, hogy a mesterséges intelligencia legyőzése valóban kihívást jelentsen az emberi játékos számára. Többnyire rambó-módban mindig le lehet gyűrni az AI-t. Ahol mégsem, ott sem az eszeden járnak túl, hanem tűzerőben és/vagy célzásban drasztikus fölényben vannak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bár igazából jól van ez így. Én még olyan játékot soha nem láttam, amiben akárcsak egy kicsit is elfogadható AI lett volna. Sok-sok évnek / évtizednek kell még eltelnie ahhoz, hogy a mesterséges intelligencia legyőzése valóban kihívást jelentsen az emberi játékos számára. Többnyire rambó-módban mindig le lehet gyűrni az AI-t. Ahol mégsem, ott sem az eszeden járnak túl, hanem tűzerőben és/vagy célzásban drasztikus fölényben vannak.