- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Semmi kívánnivalót? Legyen sík.
-
Komplikato
veterán
válasz
Predatorr #17 üzenetére
"Kétlem, hogy egy 400HDR-es monitoron úgy elvakítana a Nap, mint a valóságban."
Asus ROG 65"-os kis 4K/HDR/144Hz monitorján a tesztvideóban olyan fényerőt bír (a HDR 1000 mellett), hogy a teszter srácnak majdnem beégett az árnyéka a falba amikor a játékban robbant a gránát. De egy olyan 6000+USD.
Szóval nem a HDR400-tól fogunk vakulni. -
Predatorr
őstag
válasz
#72042496 #16 üzenetére
Annyira nem vagyok igényes, hogy itt áll mellette egy elég sötét 4K IPS.
A VA-n ugyanúgy kijönnek a sötét árnyalatok, csak erősebb a fénye, TV-n még as színhűsége is jobb, IPS csak nyomdai előkészítéshez jó. Játékban pl. színes, részletes fa van ott, ahol az IPS-en egy árnyékos, sötét lomb. Nyilván nem vagyok elég igényes a sötét foltok irányában.
Kétlem, hogy egy 400HDR-es monitoron úgy elvakítana a Nap, mint a valóságban. -
CriticalHit
addikt
Játékra inkább az IPS és hajlításmentes ASUS VG259Q lesz az igazi. [link]
-
TomiLi
addikt
válasz
Predatorr #13 üzenetére
Az a szomorú, hogy ha már egy monitor "tujda" a HDR 400-at, akkor általában a freesync, csak 48Hz-től működik (ezzel általában még a gyártó a saját honlapján sem büszkélkedik, külön kell az AMD oldalán utána járni, vagy ha még nincs a listájukban, akkor esetleg tesztekből derül ki). Van kivétel, de a nagy átlagra ez jellemző. Pl, az én korábbi monitorom még HDR 400 nélküli volt, de 40Hz-től tudta a szinkronizációt. (VG270UP)
Szerk: (27" WQHD IPS, legalább 75Hz kategóriában keresgéltem)
-
Predatorr
őstag
Hát nekem van némi hiányérzetem, de biztosan túl igényes vagyok, hogy nem elég a 27", főleg nem a "HDR'" 400, amely minden, csak nem HDR.
-
törölt tag
a VA panelek elég hulladékok, miért nem csinálnak ugyanilyet ipssel?
-
Egon
nagyúr
válasz
energy4ever #7 üzenetére
-
energy4ever
addikt
Latom tobben nem ertik. Ezek a kepkocka szinkronizaciok akkor jonnek jol, ha tobb FPS-unk, vagy kozel azonos van mint amennyit villan a megjelenito. Screen Tearing hiba jol lathatoan nem jon elo ha mar 3-4 szoros a kepfrissites a megjeleniton az fps-hez kepest.
Technikai korlatjat nem tudom, de megneznek egy 1-2Hz-s monitort.
-
Tetsuo
őstag
Mondjuk, nekem eleve nem "gamer" monitor kell, de azt nem értem, mi a technikai akadálya, hogy a legtöbb monitor lemenjen 0Hz-ig, vagy közel addig.
-
Komplikato
veterán
Árban ez hol lesz egy Gigabyte Aorus CV-hez képest vagy a hulla olcsónak beharangozott AOC QC27G2-höz?
-
Egon
nagyúr
Na ja.
Ezen túlmenően az íveltségen kívül az nV vga-kkal való adaptív képfrissítési képesség hiánya elég fájó, illetve a 48 Hz-es alsó Freesync határ is karcsú picit... Úgyhogy de, van hiányérzet.Hja, és az alcím szerintem üti az alábbi félmondatot is:
Csatlakozók tekintetében a szükséges minimumot kapjuk
-
Tetsuo
őstag
"Olyan monitorral sikerült bővíteni az ASUS TUF Gaming palettáját, mely tulajdonságait tekintve nem hagy kívánnivalót maga után."
Az íveltség negálása, a 27" helyetti 32", így a felbontás növelése is azért elég erős kívánalom - legalábbis részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest