- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Semmi kívánnivalót? Legyen sík.
-
Komplikato
veterán
válasz Predatorr #17 üzenetére
"Kétlem, hogy egy 400HDR-es monitoron úgy elvakítana a Nap, mint a valóságban."
Asus ROG 65"-os kis 4K/HDR/144Hz monitorján a tesztvideóban olyan fényerőt bír (a HDR 1000 mellett), hogy a teszter srácnak majdnem beégett az árnyéka a falba amikor a játékban robbant a gránát. De egy olyan 6000+USD.
Szóval nem a HDR400-tól fogunk vakulni."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Predatorr
őstag
válasz #72042496 #16 üzenetére
Annyira nem vagyok igényes, hogy itt áll mellette egy elég sötét 4K IPS. A VA-n ugyanúgy kijönnek a sötét árnyalatok, csak erősebb a fénye, TV-n még as színhűsége is jobb, IPS csak nyomdai előkészítéshez jó. Játékban pl. színes, részletes fa van ott, ahol az IPS-en egy árnyékos, sötét lomb. Nyilván nem vagyok elég igényes a sötét foltok irányában.
Kétlem, hogy egy 400HDR-es monitoron úgy elvakítana a Nap, mint a valóságban."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
CriticalHit
őstag
Játékra inkább az IPS és hajlításmentes ASUS VG259Q lesz az igazi. [link]
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
TomiLi
addikt
válasz Predatorr #13 üzenetére
Az a szomorú, hogy ha már egy monitor "tujda" a HDR 400-at, akkor általában a freesync, csak 48Hz-től működik (ezzel általában még a gyártó a saját honlapján sem büszkélkedik, külön kell az AMD oldalán utána járni, vagy ha még nincs a listájukban, akkor esetleg tesztekből derül ki). Van kivétel, de a nagy átlagra ez jellemző. Pl, az én korábbi monitorom még HDR 400 nélküli volt, de 40Hz-től tudta a szinkronizációt. (VG270UP)
Szerk: (27" WQHD IPS, legalább 75Hz kategóriában keresgéltem)
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
Predatorr
őstag
Hát nekem van némi hiányérzetem, de biztosan túl igényes vagyok, hogy nem elég a 27", főleg nem a "HDR'" 400, amely minden, csak nem HDR.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
törölt tag
a VA panelek elég hulladékok, miért nem csinálnak ugyanilyet ipssel?
-
Egon
nagyúr
válasz energy4ever #7 üzenetére
LOL. Ez akkor jön jól, ha kevesebb fps-ünk van, mint amennyit "villan" (frissít) a kijelző. Ha több képkockánk van, mint amennyi a monitor frissítési frekvenciája, akkor elég a V-Sync is.
[link] [link]"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
energy4ever
addikt
Latom tobben nem ertik. Ezek a kepkocka szinkronizaciok akkor jonnek jol, ha tobb FPS-unk, vagy kozel azonos van mint amennyit villan a megjelenito. Screen Tearing hiba jol lathatoan nem jon elo ha mar 3-4 szoros a kepfrissites a megjeleniton az fps-hez kepest.
Technikai korlatjat nem tudom, de megneznek egy 1-2Hz-s monitort.
-
Tetsuo
őstag
Mondjuk, nekem eleve nem "gamer" monitor kell, de azt nem értem, mi a technikai akadálya, hogy a legtöbb monitor lemenjen 0Hz-ig, vagy közel addig.
-
Komplikato
veterán
Árban ez hol lesz egy Gigabyte Aorus CV-hez képest vagy a hulla olcsónak beharangozott AOC QC27G2-höz?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Egon
nagyúr
Na ja.
Ezen túlmenően az íveltségen kívül az nV vga-kkal való adaptív képfrissítési képesség hiánya elég fájó, illetve a 48 Hz-es alsó Freesync határ is karcsú picit... Úgyhogy de, van hiányérzet.Hja, és az alcím szerintem üti az alábbi félmondatot is:
Csatlakozók tekintetében a szükséges minimumot kapjuk
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Tetsuo
őstag
"Olyan monitorral sikerült bővíteni az ASUS TUF Gaming palettáját, mely tulajdonságait tekintve nem hagy kívánnivalót maga után."
Az íveltség negálása, a 27" helyetti 32", így a felbontás növelése is azért elég erős kívánalom - legalábbis részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest