Hirdetés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Mini PC
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Azosztigen, betiltották a grillezést, ez komoly? Mégis, milyen következménye lehet, ha grillezel, mármint nem jogi, hanem kémiai, fizikai?
Én nagyon kedvelem a skandináv országokat, tényleg, de néha úgy érzem, hogy már nem tudnak magukkal mit kezdeni, mert agyukra ment az északi jólét.
-
-
-
Tudod, ha minden bejegyzésem azzal kezdődne hogy akkor most itt csak recept sharing van meg dohány szopogatás, akkor megértem. De már sok alkalommal elmondtam hogy az én logoutom semleges terület. Lehet nyugodtan beszégetni.
(#21) Pete55555 : engem szeretnek a modik én ezt megtehetem. Értem a nyelvüket és hajlok a szavukra, cserébe megtisztelnek a figyelmükkel és nem támadásnak veszik a mit mondok
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Xbox One
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest