Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Azosztigen, betiltották a grillezést, ez komoly? Mégis, milyen következménye lehet, ha grillezel, mármint nem jogi, hanem kémiai, fizikai?
Én nagyon kedvelem a skandináv országokat, tényleg, de néha úgy érzem, hogy már nem tudnak magukkal mit kezdeni, mert agyukra ment az északi jólét.

-
-
-
Tudod, ha minden bejegyzésem azzal kezdődne hogy akkor most itt csak recept sharing van meg dohány szopogatás, akkor megértem. De már sok alkalommal elmondtam hogy az én logoutom semleges terület. Lehet nyugodtan beszégetni.
(#21) Pete55555 : engem szeretnek a modik én ezt megtehetem. Értem a nyelvüket és hajlok a szavukra, cserébe megtisztelnek a figyelmükkel és nem támadásnak veszik a mit mondok

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)