- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Avicularia #106 üzenetére
-
válasz
Avicularia #104 üzenetére
Magadra hívtál rendőrt?!
-
-
-
-
-
-
válasz
philoxenia #80 üzenetére
A második teCCik
Bár nem bírom megállni h beton előkészítő pultot nem csinálunk csak nagyon mediterrán országba, mert ha belemén a víz akkor szétnyomja.
-
válasz
philoxenia #77 üzenetére
Már nincs. A balcsit kirámolták sokszor és egy alakalommal a fémre mentek
Akkor elvittek majd 80 éves réz patikamérleget is - na az fájt a legjobban.
-
válasz
philoxenia #75 üzenetére
Mi mindenben és mindent is sütünk
-
válasz
philoxenia #73 üzenetére
Mi mindent felhasználunk ha ételről van szó
-
válasz
philoxenia #71 üzenetére
A balcsin felül nyitott a kőgrill! A teteje egy kémény és kiszippantja a meleget a füsttel együtt. Már ha van legalább minimális légmozgás.
A kemence meg inkább ehhez hasonlít szerintem -
-
válasz
philoxenia #67 üzenetére
Szerintem rossz az avatárod: egy troll kellene
Hát ki az aki órákig akarja csinálni a faszenet amikor ott állnak mellette az emberek és szemmel szúrják a nyers ételt?
Nem mellesleg a hamu - az a jó fehér pernye - az egyik legjobb hőszigetelő. Emiatt a hús nem kap elég direkt hőt. Még a faszenet is át kell mozgatni időről időre hogy legyen elég sokáig hője.
Gyantás fát nem használunk parázskészítéshez ha azon azonnal akarunk sütni is.
Csinálom én is néha pl télen amikor át kell melegíteni a követ, de szigorúan csak a nagy lángokkal való felfűtéshez.
Ebből hozzáadott faszénnel lett csak ilyen egyenletes parázs -
válasz
philoxenia #65 üzenetére
Otthon hogyan csinálsz a nyers fából faszenet?
MOD
Hol írtam hogy te rosszabbat állítasz elő otthon mint a bót?????Ugyan nézd már meg mit írtam! A nyers fa parazsa gyorsabban ellobban mint a faszén feltüzesítve. Ez tény kérdése és 10+ év grillezési tapasztalata. Augusztus 25.-n van egy jelenésed a Balatonon amikor az autós tali van, hozhatod a te saját nyers fádat és bebizonyíthatod társaság előtt , hogy nincs igazam.
-
válasz
philoxenia #63 üzenetére
Fikusz te gyík! Értetted te h mit írtam, csak kötekedel! Nem frissen vágott vizes, hanem nyers = hasított , kezeletlen fa.
-
-
-
válasz
Cathfaern #56 üzenetére
Csak faszén! A nyers fával lehet jó parazsat csinálni de hamar ellobban . A brikett biztos faxa csak általában homokkal v valamilyen szilikáttal préselik ami miatt
1-ha beleesik véletlenül valami akkor homokbányát eszik az ember
2-leégés után homokos marad a hely, amíg a faszén után teljes leégéskor gyk fehér hamu marad amit egy pohár vízzel el lehet tüntetni! -
-
-
válasz
Avicularia #45 üzenetére
Én nem szeretem az alkoholt, így azt azért még megtartanám küszöb felettinek
-
-
-
válasz
philoxenia #28 üzenetére
-
-
Tudod, ha minden bejegyzésem azzal kezdődne hogy akkor most itt csak recept sharing van meg dohány szopogatás, akkor megértem. De már sok alkalommal elmondtam hogy az én logoutom semleges terület. Lehet nyugodtan beszégetni.
(#21) Pete55555 : engem szeretnek a modik én ezt megtehetem. Értem a nyelvüket és hajlok a szavukra, cserébe megtisztelnek a figyelmükkel és nem támadásnak veszik a mit mondok
-
Miért OFFban beszélgettek?
Ez itt szabad terület... -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest