- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Szerintem sem drága, ha a kategóriáját nézzük!
Egy xigmatek elysium (ami szeritnem anyaghasználatot illetően is egy kategória) drágább, és ha a dokkolót nem nézzük, akkor sokkal szegényebb felszereltségű, és előnytelenebb a kialakítása is.Sőt ha azt nézzük, ilyen ház még nem is nagyon volt még a piacon! (persze hátránya ennek is van, amit már korábban említettek - hdd keret pl.)
A tetejére akár egy dupla 180-200-as radiátor is elfér ami már szép teljesítményre képes a hűtést illetően.
Ha az anyaghasználatot nem nézzük, csak a kialakítását, akkor elég sok alu csoda házat lepipál a mezőnyben amik ugye szépen közelítenek, vagy jóval többe kerülnek 100 forintnál.Ja kimaradt nagyon nagy előnynek! : 3cm hely az alaplapitálca és az oldallap között! Én még ilyen kialakíást nem láttam!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seasonic X-750W Gold Tápegység
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Corsair RM750x
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest