Új hozzászólás Aktív témák
-
Georg17
tag
Az első fajta, a tolópotis az egy nagyon jó darab lenne. De az NZXT Sentry Mesh nekem jobban tetszik. Nagyon könnyű kezelni, egyáltalán nem ront a számítógép felhasználói élményén. A 30W per csatorna pedig ideális.
Az LCD kijelzős, csili-vili ventivezérlők már valóban kicsit "too much" kategória. Volt olyanom is. Nem rossz, de ott már néha tényleg macerásabb a beállítás. A tologatóst 2 másodperc alatt átállítom "gémer fokozatba" ezekhez több idő kell. S egy idő után rájön az ember, hogy a látványos kijelzőnek semmi haszna. Na akkor vált egy sima potisra. Ami tényleg hasznos tud lenni.A gépemnél ha csak a házventiket nézzük. 4,5V ill. 12V között GPU hőmérsékletben 60°C ill. 73°C a reláció. S még akkor a nyári kánikuláról nem is beszéltem. ÉN hasznos dolognak tartom a ventivezérlőt és egyáltalán nem tartom komplikáltnak vagy zavarónak a kezelését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Witcher - Előzetest kapott a TV sorozat negyedik szezonja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest