- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nem feltétlenül a számítási mód változására gondoltam, de pl. lehetne egy egyre növekvő küszöbérték, aminél kisebb objektumokra nem számol(mármint azokon kívül, amik a LOD/látótáv miatt amúgy is eltűnnének). Gondolom emellett még jó pár ray-tracing specifikus paraméterrel lehetne babrálni, de nem értek hozzá eléggé hogy pontosabbat mondjak, csak úgy common sense alapján gondolom, hogy biztos léteznek ilyenek...
-
Kansas
addikt
Csak szerintem tolták túl az effekteket a videóban?
Értem én, hogy techdemó, de akkor már mindennek sziporkáznia kell, mint művámpírnak a napon?Nagyon remélem, hogy valós felhasználásban nem így fog kinézni... az NV mintaképeket látva talán nem alaptalanul.
(#4) ribizly: én már 60fps-sel kiegyeznék... akinek valóban jól jön a 100fps, annak amúgy sincs ideje a fényeffekteket bámulni. Amúgy sincs sok értelme nagy területre full részletességgel alkalmazni, inkább LOD-fázishoz kötve a textúrával együtt butítani.
@Abu, szerinted nem lehetséges, hogy ez "összeakadna"(artifactokat produkálna) a tesszellációval?
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest