Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Na vissza raktam tegnap a 10-es alapú globalt. Már most fényévekkel jobb mint a 11. Akku időről ne is beszéljünk, 1 óra kijelző idő - 10% merülés.. azért nem mind1
-
Füleske
addikt
válasz
Wallenberg #4235 üzenetére
Nincs hivatalos hazai forgalmazás. Helyi kiskerben vettem kisker garanciával.
Akarsz amoled panelt vagy jó az ips is, kb. ez a legnagyobb különbség. A jelenlegi 5G szolgáltatásokat itt megnézheted (n78 van a telefonban): [link] -
mgTerminator
veterán
Na valakinek ment el a VoLTE Telenor kártyával?
-
A bugos EEA helyett mikor jön új? Nyűg használni a telefont.
Remélem ünnepek előtt adnak ki javítást. -
ofgm
tag
válasz
Nyilván, egy újabb készülék nyerő a felsőkategória szegmensben
A POCO sem rossz, de ha számít hogy jobb legyen a kamera, a kijelző idő illetve az aksi, akkor a MI 10T Pro-t válaszd, bár az IPS technológia, de ennek ellenére tudja a max. 144Hz-es képfrissítést is, igaz, always-on megjelenítés nincs, de van LED jelzés.
Viszont, ha nem számít a kompromisszumos kamera (átlagos fényviszonyoknál egész jó) a POCO is gyors telefon, de többre nem számíts.
Most ez tőlem, egy amolyan hiányérzet a POCO F2 Pro-ból, de ha nem számít az ár, bőven megéri az árat a MI 10T Pro. Esetleg, ha érzékenyebb vagy az árak különbségére, és tudsz egy pici kompromisszumot vállalni, nem jársz rosszul a POCO F2 Pro-val sem... -
klaya86
senior tag
válasz
Szerinted mikor lesz Magyarországon kiépített, használható 5g hálózat? És ehhez igazított mobilnet csomagok ? Elég naiv vagy,ha azt hiszed , hogy 1-2 éven belül te majd 5g-vel tolod 😃 Mire itt normálisan működő, kompromisszumok nélkül használható 5g hálózat lesz, addigra bármelyik telefont is választod, valószínűleg kukában lesz.
-
Wallenberg
senior tag
Honnan vettétek a telefont?
Van olyan, aki hazai forrásból vette? Forgalmazói vagy gyártói garanciával vette?
Ezt a telót érdemesebb venni vagy a fél évvel később kiadott Mi 10T, Mi 10T Pro telefont?
Több évre terveznék és fontos lenne, hogy a közeljövőben kiépülő 5G hálózatokon menjen a telefon.
-
ofgm
tag
válasz
spiky03 #4225 üzenetére
Szerencsére, manapság ez a "SIMPLE effekt" már nem mondható túl gyakorinak (régebben többször előfordult) de ilyenkor simple törlése és az újratelepítési művelet mindent megold. Nekem is előjött tegnap ismét, és bár elég hosszú ideig hibátlan volt. Informatikus kollegámmal már korábban beszéltünk erről a hibáról, de Ő azt gyanítja, ez valami biztonságfejlesztési protokoll, csak ezt a simple fejlesztői nem veri nagy dobra...
-
Wallenberg
senior tag
Milyen 5G frekvenciasávokat támogat a telefon?
Úgy hallottam, hogy jóval kevesebb 5G hálózatot támogat, mint a Mi 10T és a Mi 10T Pro. Ez igaz?
Igaz ez az Edigital és az eMAG által árult Poco F2 Pro telefon esetében is?Menni fog az 5G a jövőben kiépülő Telenor, Telekom és Vodafone hazai hálózatokon is? Azok milyen 5G-s frekvenciákat fognak használni? Tudja valaki?
Vagy érdemesebb a több 5G-s frekvencia miatt inkább Mi 10T vagy Mi 10T Pro telefont venni?
-
spiky03
veterán
válasz
Toth_Jani #4231 üzenetére
Én soha sem használtam widgetet.
Csak az appban van beállítva a kártya, és ujjlenyomattal feloldottam a telót majd érintek és kész.
Eddig így használtam minden telomon.Most valamiért szórakozik.
Eddig kb összesen kb 3x viccelt meg a simple, amikor frissítés volt és eldobta valamiért a kártyát.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
spiky03 #4230 üzenetére
Én kiraktam a program Widgetjét egy képernyőre, az csak egy bankkártya kinézetű ikon arra szoktam rányomni és amikor kell neki akkor kéri az ujjlenyomatot.
Most a frissítés és az új szerződés után kérte, de én a fizetés előtt mindig rányomok hogy éppen kell-e neki, úgy biztos hogy nem tiltja le az alkalmazás a fizetést -
darvinya
titán
válasz
aprokaroka87 #4223 üzenetére
Chrome alapú böngészőknél is ott a hiba.
spiky03
Átállítottad, hogy készülék NFC-jét használja, ne SIM NFC-jét? -
spiky03
veterán
Nfc működiött ma nálatok?
Én ma két helyen is akartam fizetni, de egyik helyen sem tudtam. Csak pittyegett a terminál.Nem tudom, hogy telefon vagy simple hiba lehet.
-
Nálam az értesítések szoktak szórakozni a 11-es droid óta. Néha megjönnek, de jóval azután, hogy elolvastam és már reagáltam is rá.
A dark mode teljesen nem lesz tökéletes, amíg az appok fel nem készülnek rá.
Sok app direktben világos színt ad bizonyos UI elemeknek ahelyett, hogy valami változóból szedné a színt, ami a témától függ, és ezeket nem tudja felülírni a központi rendszer. -
Soleco
tag
Gyári ROM-ot használok, elég sok bug-ot tapasztaltam mostanában:
- Rendszerszintű sötétmód katasztrófa, több alkalmazást is használhatatlanná tesz (pl. Snapchatet).
- Gyakran befagy a Chrome, ilyenkor egyszerűen nem érzékel a kijelző.
- Néha az asztalhoz visszatérve is befagy a kijelző
- Néha felveszem a telefont és nem hallanak (ugyanezt a bugot tapasztaltam Redmi Note 9 pro-nál is).
- Tegnap pedig az egész rendszer befagyott, újra kellett indítsam a telefont.Másnál fordutak elő hasonló hibák?
-
plejik
addikt
Hát ez az új eu rom egy szutyok...
A global 11 sem az igazi, akku időben nagyon gyenge, szóval Én inkább pakolom fel a 10 es alapút, isten igazából a 11 be semmi olyan újítás nincs ami észrevehető lenne vagy bármai...
-
snakebait
senior tag
válasz
Sumptuous #4213 üzenetére
Én csináltam gyári visszaállítást kétszer is, gondoltam azt a sok bugot hátha eltűnteti, de nem. Maradtak a bugok és a telefon üzemideje is romlott a 11-el. Nagyon csalódott vagyok, október 6 vettem a telót, ilyen jó, gyors, stb. mobilom még nem is volt, nagy volt a boldogság, ami most ezzel a frissítéssel el is szállt. Nagy csalódás. Most várom a következő frissítést, hátha javítják.
-
mgTerminator
veterán
Srácok, járt úgy valaki mostanában hogy Telenor-os kártya esetén eltűnt a VoLTE? Inaktív lett a kapcsolója és kóddal sem aktiválódik, az írja hogy only 2. SIM.
Xiaomi.eu legújabb. -
Sumptuous
senior tag
válasz
tomboy0013 #4212 üzenetére
Csináltál fr-t a frissítés miatt? Én nem, és nálam az egyéb fogyasztás valami horribilis.[kép] [kép] Más problémám nincs..Valahogy sikerült ezeket a buborékokat is kikapcsolnom, ami nálam au egyetlen hiba volt 11-ben. Már arra gondoltam, hogy eszerint kigyomlálom, hátha segítene.. De ha te csináltál fr-t és úgy szuper, akkor lehet inkább azt próbálom meg én is.
@Goxi: Használt nem játszhat? Elég új telefon, ha lefertőtleníted, nem igazán látszik ezeken még hogy használva voltak. (értsd: kopás, akku degradáció, stb.) Főleg ha ennyire árérzékeny a dolog. Van fent néhány a népszerű használtoldalakon. Ára 110 körül.
-
tomboy0013
veterán
Ez az Android 11 igencsak jótékony hatással van az üzemidőre nálam. Pontosan 2 napja vettem le a töltőről és 5 és fél óra képernyő idővel most van 40%-on a teló. 2 SIM van benne, napközben folyamatos mobilnet vagy wifi kapcsolattal, rengeteg céges telefonhívással, e-mail-lel, Messenger, Viber, GDrive és Chrome használattal. Csak éjszakára teszem repülőbe. Úgy fest meglesz az első 3 napos üzemidő úgy hogy használva is van a teló. Ezt a jó szokását megtarthatja a teló, csak néhány bug-ot kellene kigyomlálni
-
-
plejik
addikt
Xiaomi.eu romhoz melyik twrp most a legjobb?
Linket dobna esetleg hozzá valaki?
-
Goxi
tag
Hát erről lecsúsztam úgy néz ki. :( Vagy arany árban van, vagy ami inkább: már nincsen sehol (a Planet GSM ben sincsen már, csak nem törölték az oldalt).
Őszintén szomorú vagyok emiatt mert félek hogy nincsen /nem lesz ilyen telefon aminek nincsen kifúrva b@szva a kijelzője, amoled, jó üzemidőt és kiváló rendszersebesség - ilyen áron.Ha valaki tud esetleg még valahol 6/128 - at 145 ropi alatt, lehetőleg szürke, hálásan fogadnám a linket.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest