- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
Be vannak. Azok az alkalmazások melyeken nem jelennek meg az értesítések, külön bementem a beállításaiba, ki majd bekapcsoltam újra a jelvény értesítéseket, de nem segít. Már szinte mindent állítgatok-próbálgatok, hátha... De eddig sikertelen.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
snakebait
senior tag
Nem akarom én erővel törölni a pocot, csak ha ez fent van akkor nem engedi telepíteni az apk mirorról leszedett másik verzió számút. Viszont felraktam a novát, miuit... De egyiken sem jelennek meg az értesítések egyes ikonokon. Mert van amelyiken megjelenik, de akkor minden egyes launcheren megjelenik. Szóval nem hinném, hogy launcher gond. De nem jövök rá mi
-
arnoka
tag
válasz Carline #4794 üzenetére
Csak saját felelősségre Egyébként az android 11 eljövetelekor én is elgondolkoztam ezen a fránya eu-n, de mostanra sztem egész jó lett a stock, néha kicsit apkmirror-ozok (rendszerint aod, launcher, wallpaper), adb fastboot tool-lal leszedtem/tiltottam pár dolgot. Értesítések helyes működésére nem tenném a nyakam, de elvagyok..
„Ahol hiányzik az értelem, ott a lárma foglalja el a helyét.”
-
Carline
őstag
-
arnoka
tag
-
mizoli
addikt
válasz snakebait #4788 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy a Poco béta verzió miatt van az értesítések száma az ikonon. Nekem a Novában is ott van. Lehet, valami engedély is. Nem is feltétlenül kell törölni az eredeti launchert, megfér egymás mellett több is, mint nálam a Nova, a Poco és a MIUI launcher.
Itt tudsz olvasni a béta tesztről. -
Carline
őstag
xiaomi.eu MIUI stablet használok és gondoltam felteszem az itt linkelt legfrissebb AoD apk-t, de "Can't install system applications from unofficial channels" üzenettel nem telepíti.
A stock rommal ellentétben ebben rendszerfájl frissítés menü meg nincs.
Hogyan lehetne mégis telepíteni?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
snakebait
senior tag
Ha a linkedre kattintok eldob az árúházba, direkt a poco launcher - hez. De nálam simát dobja ki, eltávolítás és megnyitás gombokkal. Ha eltávolításra nyomok akkor az összes frissítését akarja eltávolítani, ha a megnyitásra akkor kezdőképernyőre ugrik. És nem ír nálam semmi olyat, hogy béta. Viszont ha megnézem a verzió számát az árúházinak az 2.7.4.8
Ami a mobilon van az meg 2.20.1.17
Viszont tegnap APK Mirror - on megtaláltam ezt a bizonyos beta pocot, de azt nem tudom telepíteni. Ez ami fent van pedig nem tudom leszedni. Nem tudom hogyan csináljam? Ezt kéne valahogy leszedni, hogy azt a béta apk. - t tudnám telepíteni
Nem értem[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz tomboy0013 #4782 üzenetére
MIUI 12.5-ben ezek az opciók vannak az AOD megjelenítésre:
- koppintás után 10 mp után eltűnik
- mindig be
- ütemezett (megadott időszakban)
- nincs AOD akkukímélő módban
- AOD egy idő után eltűnik, ha sokaig sötétben van a telónem lehet, hogy nálad is a sötét lesz a kulcs? csak még nincs erre vonatkozó kapcsoló a MIUI-dban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
lócitrom
őstag
válasz klaya86 #4740 üzenetére
ezzel valóban csináltak valamit. mondjuk EU kiadásban két verzió óta tapasztalható, azt hiszem. ez csak azért tré, mert én is észlelem és míg az F1 megvolt, melléraktam és felmérgeltem magam, hogy mennyire jelentős a különbség már.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
arnoka
tag
válasz tomboy0013 #4782 üzenetére
Próbálj meg leszedni egy frissebb APK-t. Nálam az aod mondjuk pont hibátlan. Az utolsó kettő verzió biztos hogy jó [link]
„Ahol hiányzik az értelem, ott a lárma foglalja el a helyét.”
-
tomboy0013
veterán
válasz darvinya #4779 üzenetére
Hát ha a felemelésre való kijelző bekapcsolásra gondolsz akkor ez nem éppen az. Én az AoD-ról beszéltem, nem a zárképernyő felébresztéséről.
Ennyire egyszerű funkciót nem bír rendesen programozni a Xiaomi. Már 2012-ben is tökéletesen működött a Lumia 920-amon...
Vicc komolyan. -
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #4778 üzenetére
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #4774 üzenetére
Megtaláltam közben a menüpontot. De ennek a 10 másodperces dolognak se sok értelme van. Legalább bekapcsolna az AoD ha felemelem vagy megmozdítom a telót, de csak lezárás után 10 másodpercig aktív. Ha ha már koppintanom kell akkor a zárképernyőn is látom az értesítéseket... 0 haszna van.
Egyébként már nullaztam az AoD adatait, be-ki kapcsoltam az akku kímélős részt, stb. stb. De kikapcsol 5 perc után...
Unom. -
tomboy0013
veterán
-
snakebait
senior tag
Van - e véletlenül valakinek ötlete, hogy az ikonokon az értesítések megjelenjenek? Amit eddig csináltam : teljes rendszer újrarakása, másik launcher használata(nova pro.), poco launcher adatainak teljes törlése, frissítéseinek eltávolítása. Egyik sem hoz eredményt. Ha a beállításokban átváltom körre majd rögtön vissza szám-ra akkor megjelennek az értesítések. De csak akkor, telefon újra feloldásnál megint semmi
-
Theorama
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Theorama
csendes tag
-
plejik
addikt
válasz -Mosquito- #4768 üzenetére
Akkor azért. Szoftver miatt csinálja, most felraktam az eu-s 12.5 bétát és az összes kijelzővel kapcsolatos probléma megszűnt , fényerő is jobb lett, ha a zárképernyőn lehúzom a vezérlőpultot, ott sincs ez furcsa torzult szín stb..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
-Mosquito-
őstag
-
tomboy0013
veterán
válasz TheProb #4762 üzenetére
Tényleg megoldotta a kikapcsolást. De ez is... Honnan kellene ezt tudnia egy mezei felhasználónak, hogy az akkukímélőnél kell ezt megoldani ha nincs is használva maga az akkukímélő? 😅 Imádom az ilyen felhasználóbarát dolgokat.
Na mindegy legalább megoldódott a probléma egy része. Köszi.
A közelség érzékelőre viszont nem reagál. Hiába teszem zsebre világít tovább. Ezt gyanítom nem lehet orvosolni...Theorama: Ezt az időzítést hol kell keresni?
-
plejik
addikt
K&H mobilbankot használ valaki? Mert már nagyon régóta nem tudom hozzá adni a kártyámat, hogy tudjak fizetni. Egyedi probléma vagy másnál is jelentkezik esetleg?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Theorama
csendes tag
válasz tomboy0013 #4749 üzenetére
Be lehet állítani a tételek megjelenítése opcióval, hogy meddig működjön, ami szerintem nem hátrány a régi verzióhoz képest.
-
klaya86
senior tag
válasz -Mosquito- #4760 üzenetére
Az android 11 óta ugyanezt tapasztalom. Alacsonyabb a fényerő jóval. Egyebként milyen a mi10t kijelzője poco mellett? Több tesztet megnézve engem nem győzött meg. Vásárlás előtt a poco és a mi10t volt a két kiszemelt. Az amoled és a kameralyuk miatt lett poco.
-
TheProb
veterán
válasz tomboy0013 #4758 üzenetére
Én is szívtam vele. Talán az volt a megoldás, hogy kikapcsoltam, hogy energiatakarékos üzemmódban kikapcsolja az AoD-ot.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
plejik
addikt
válasz -Mosquito- #4760 üzenetére
Volt rendszer frissítés? Mert nekem a 12..2.4 es global romon csökkent a fényerő.
-
-Mosquito-
őstag
válasz mgTerminator #4743 üzenetére
Mi 10T mellett van egy F2 Pro is. Fényerő eddig 50%-on volt, most 75-80%-ra kell húzni, hogy ugyan olyan fényerőt kapjak. Ez nekem gáz.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #4749 üzenetére
Senki nem használja az AoD funkciót?
-
GuruZone
őstag
FANTASZTIKUS lett a telefon ismét!
működnek az értesítések normálisan, a buborék is hibátlan bár szokni kell, a felugró billentyűzet nem takar, stb...
igen, kínai beta, de nem találkozol benne csirkelábakkal, max le nem fordított angol szöveggel.
ezt dobtam fel:
[xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_21.1.13_v12-11.zip][ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
Elvileg az országban 7 ember használja a CrDroid 11-es Androidra épülő verzióját, és ez ott támogatott telefon.
Valaki van fent a használók közül, van jó vagy rossz tapasztalat, mennek rajta a banki alkalmazások?? -
tomboy0013
veterán
Van arra opció hogy működjön értelmesen az AoD? Pár perc után lekapcsol. Ennek így mi értelme van?
Feltettem már a Hidden settings app-ot is és ott kikapcsoltam az AoD akku optimalizálását is de szarik rá.
Az Always on Edge se működik. Minden engedélyt megadok és nem jelez értesítéseknél. -
klaya86
senior tag
válasz tomboy0013 #4745 üzenetére
Én is látok tökéletesen mindent. Automata fényerőt használok,de azért látom, hogy mennyire veszi fel a fényerőt. Ugyanolyan fényviszonyok mellett eddig beltérben kb 50%ig tolta fel. Most semmivel nem világosabb a képernyő ugyanolyan körülmények között,de nagyjából 70%on van. Ha manuálisan felhúzom 100%ra sem esek hanyatt a fényerőtől. Frissítés előtt már rendesen vakító volt 100%on.
-
klaya86
senior tag
válasz mgTerminator #4743 üzenetére
El nem adom. Csak a nyári napsütésben nem tudom ennyire fog majd hiányozni az a plusz 20% fényerő. Illetve nem értem, miért kellett hozzá nyúlni,mi az oka.
-
klaya86
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy visszavettek a kijelző fényerejéből? Maxon most olyan, mint eddig kb 70-80%on. Ez elég gáz.
-
nocry
csendes tag
válasz mgTerminator #4729 üzenetére
Magisk 21.2 (21200)
Manager 8.0.5 (4802) (15)Milyen hibát ír ki az atnevezes után?
-
darvinya
titán
válasz spiky03 #4731 üzenetére
Nálam is előfordul, hogy a visszalépés nem valósul meg.
Animáció van, de azonkívül semmi.Osztot képernyő addig működik, ameddig statikus a megjelenítés.
Amint film, vagy pl: MyTv van, abba a pillanatban szétesik és nincs kép.
Hang az van, de én nem rádiózok.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
klaya86
senior tag
Android 10en nem is volt semmi probléma. Android 11 frissítés után vannak a problémák.
-
Carline
őstag
Én a bl nyitás után sokáig indonéz romon voltam (hangrögzítés végett), majd kísérletképp megnéztem a még 10-es alapú crdroidot, de nem igazán jött be (jobban merült mint a miui).
Azóta feltettem a legutolsó még ugyancsak android 10-es alapú stable xiaomi.eu romot a V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10-t. Nekem ezzel nincs semmi anomáliám, nincs osztott képernyős hiba, sem semmi azokból amiket itt leírtok. A messenger chatfejet sosem használtam (sosem tetszett) így arról nem tudok nyilatkozni. Nem érzem semmi hátrányát, hogy régebbi romot használok és csak 2020.07.01-i a bizt.frissítés és 2020.12.01-i a play rendszerfrissítés.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
spiky03
veterán
Kiderült, hogy nem csak a képernyőkép készítés nem működik nálam a gesztus vezérléssel hanem semmi.
Nem tudok visszalépni az előző alkalmazásba a jobbra vagy balra húzással.
Egyedül az alulról felhúzása működik.Gondolom másnál működik rendesen minden, csak én szívok ezzel.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
szaszimi
tag
Miui GLOBAL 12.0.3. Stable (12..0.3.0.(QJKEUXM) - hire-nyoma sincs frissitesnek
-
nocry
csendes tag
válasz mgTerminator #4726 üzenetére
Pedig annak is mukodnie kell. En igy csinaltam:
I got Revolut working by going to Magisk Manager -> Settings -> Hide Magisk Manager. Rename Magisk Manager to something else.
Then go back into Magisk Manager -> Superuser -> MagiskHide. Find Revolut and make sure it is checked.
Re-open Revolut and it should be ok. -
nocry
csendes tag
válasz mgTerminator #4722 üzenetére
Nem mukodik root-olt telefonoknal. Az uj Revolut update az oka. 2 dolgot lehet csinalni:
1) Revolut downgrade a regi 7.30.3 verziora ... ez igy ideiglenes megoldas, ido utan lefogjak tiltani ezt a verziot
2) ha Magisk-et hasznalsz, akkor at kell irni AP ID-jet (lasd Hide Magisk Manager) majd fel kell vinni a Revolut alkalmazast a MagiskHide listara.Ma mindket megoldast sikeresen leprobaltam tobb telefonon is (az egyik Poco F2-es volt EU ROM-al).
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
-
mgTerminator
veterán
Nálatok működik a Revolut root mellett?
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #4711 üzenetére
Engem is rohadtul idegesít ez chat bubi izé, de már Skype-nál is.
Röhej, hiába kapcsolom ki akkor is megjelenik az a…
Skype-nál nincs is kapcsoló.
Egyedül a Gugli billentyűzet nem takarja ki, ameddig nincs javaslat.
Nem elég Google droid 11 sz@r halmaza, erre jön még MIUI…
Én csak azon csodálkozom, hogy még bekapcsolható a készülék.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Toth_Jani
őstag
"Az itt szereplő vállalatok nem juthatnak hozzá amerikai eszközökhöz és fejlesztésekhez. "
Ismét jót röhögtünk. Amerika már a fasorban sincs a Kínai elektronikus iparághoz képest.
A másik most Trump elvtárs letiltotta mivel próbál minél nagyobb károkat okozni a nemzetközi kapcsolatokban, és van még 5 napja hogy megnyomja azt a bizonyos gombot. -
Theorama
csendes tag
válasz tomboy0013 #4694 üzenetére
A beállítások, kezdőképernyő alatt be kell kapcsolni a javaslatok megjelenítése kapcsolót, és akkor visszajön a 4 opció. Az osztott képernyő nálam is megy, de ha Nova-t akarok használni, akkor se előzmények, se osztott képernyő.
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
Friss MIUI 12.5 béta
[ Szerkesztve ]
-
-
JKalo
tag
[link] "Újabb kilenc kínai cég, köztük a Xiaomi is felkerült az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának tiltólistájára. Az itt szereplő vállalatok nem juthatnak hozzá amerikai eszközökhöz és fejlesztésekhez. Ezzel a feltörekvőben lévő mobilgyártó a Huawei sorsára juthat."
-
klaya86
senior tag
Egyenlőre kikapcsoltam a messengeren belül a buborékokat inkább nem használom , mert így fos. Elvagyok így. Felraktam korábban linkelt poco launcer frissítést,azzal oké a kezdőképernyő. Viszont ami még gáz, hogy be van kapcsolva, hogy számokkal mutassa az alkalmazás ikonoknál az új értesítést, de a főképernyőre kihelyett ikonoknél nem mutatja, de az alkalmazáslistában pedig ott mutatja rendesen. ezzel lehet valamit kezdeni? A mi turbo töltés helyett nálam is szuper töltést ír ki , de egy feltöltés után nekem nem tűnt fel, hogy lassabb lenne. 28-100% kb 55 perc volt.
-
tomboy0013
veterán
Srácok, a Messenger hiba az Android 11 miatt van. Rendszerszintű lett a chatfej, most már chat buborék néven fut és sajnos ez ilyen. Hetekkel ezelőtt én is kiakadtam (meg azóta is párszor 😅) mikor megkaptam az Android 11-et és hát a helyzet sokat nem változott, egy g.ci idegesítő f.skupac továbbra is, már elnézést. 😄
Engem leginkább az idegesít, hogy áthelyezhetetlen a buborék, illetve áthelyezhető, de ha bezárod megint alul jelenik meg, általában ott ahol a hívást is ki kell nyomni ha telefonálok. És persze hívás közben ha jön egy üzenet reflexszerűen rányomok ami ugye nem kinyomja a hívást hanem behozza a buborékot, ezt be kell zárni és utána tudom letenni a hívást...(a bekapcsoló gombos híváslerakást nem bírom megszokni). A fejlesztők vajon ezt miért nem veszik észre hónapok óta mióta van Android 11? Ez is olyan mint a Google tárcsázó buboréka, az is minden hívásnál visszaáll a sztenderd bal oldalra. Mi a franc értelme van így ha áthelyezni se tudom fixre?
Egyébként a billentyűzet magasság minimumra állításával és a gesztus vezérlés bekapcsolása után látszik a szövegmező.
Jah meg az ikonok lévő értesítés jelzőt is baromi nehéz eltüntetni. Hiába nézem meg az üzenetet akkor is ott marad a pötty.
A teendő: hosszan rányomni az ikonra és az alul lévő értesítést elhúzni oldalra. Ilyenkor feljon a chat buborék alul és be kell zárni. És utána meg az értesítési sávból is el kell tüntetni a megjelenő értesítést amit már ugye láttunk is. Hát nem tök egyértelmű, hogy ezt minden értesítés után meg kell tenni, hogy ne virítson ott a pötty az ikonon? 😂 Kész vagyok már ettől a sz*rtól...[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
válasz Toth_Jani #4704 üzenetére
Nálam sincs semmi mókolva. Global rom. Nálam,ha a chat fejre kattintok, akkor nem lesz teljes képernyős,mint előtte, csak ha bezarom a chat fejet és az messengerből nyitom meg a beszélgetést. Meg így írni sem lehet normálisan, mert a billentyűzet kitakarja azt. Egyenlőre chat fej kikapcs, csak hát nem ez kellene, hanem normális működés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest