- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#24556544 #260 üzenetére
Na milyen?
Első Üzemidő: [kép] [kép]
Ennél másnak csak jobb lehet. Munkában és otthon is alig van térerő. Ennek az akkunak kb 80%-a mobneten volt. Rosszabbra számítottam!
Töltés: Számomra érdekes. Note 10-hez mérve mondom. Eleve adott több bank is, qc2 és qc3 is. Röviden: Még a Note 10 előszeretettel throttlingolt töltés alatt, addig ez nem. Azaz. Még az elérte a 37 fokos akkut és vissza vett, itt nem melegszik fel az akku, plusz eleve nagyobb árammal (hívjuk wattnak inkább - U*I) tölti bármilyen bankot is nézem. Az egyetlen bank ami szuper gyors töltést írt ki a Note 10 esetén, az Poco esetén is megteszi, de még több árammal tölti a pocot és ami fontos, nem throtlingol, mert nincs hő annyi, nem logikus az oka, mert nagyobb a watt amivel tolja mégsem fűt. Ha mégis levesz a töltő áramból (picit), annyira nem, mint note 10 esetén tette. Mivel az akku itt kisebb, plusz maga a throttling sincs meg vagy alag, így szumma sokkal sokkal gyorsabb a töltés. 34% akku ment bele 20 perc alatt egy holt sima qc3-as Blitzwolf bankkal ami akkor meglepő ismerve a fentieket, ha tudjuk, hogy közben végig nyomkodtam (!!!) Köszi a figyelmet. ;) Na meg több mint 500mAh-val kisebb akku van ebbe az is rárak még egy lapáttal a sebességre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest