- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gattolino
senior tag
Tegnap megjött a telefon és az a kérdésem, hogy nem találom a macrot, pedig órákat zengtek róla. Hol lehet?
Vivo X90 Pro Plus
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Arrabona #694 üzenetére
Írnál esetleg róla majd egy véleményt, hogy milyen? Pont kérdezni akartam a topikban. Mi8asom van és ezt néztem ki, de félek, hogy a kamera rendszer nem lesz előrelépés, sőt, az OIS hiányozna (gyerkőcöket fotózom telefonnal, mióta kettő van a DSLR ritkábban kerül elő). Köszönöm.
Ha esetleg másnak is van tapasztalata mi8 váltásról, azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
silvergod
őstag
-
Arrabona
csendes tag
Ma nekem is megérkezett a június 19-én Aliról rendelt (520$) 8/256-os verzió, plusz egy ajándék Nillkin tok a shoptól. 😁 Este át is költözök a Mi8-ról.
-
mgTerminator
veterán
Valaki tudna linkelni működő TWRP recoveryt? Pénteken tudom nyitni és nem szeretnék a keresgéléssel és próbálgatással időt tölteni. (anno a Mi 9T Pro eléggé megszivatott, volt egy csomó TWRP de egyik sem volt jó)
-
gattolino
senior tag
Na, megérkezett a telefonom.
Szerencsére volt otthon valaki aki átvegye
Június 15.én rendeltem AlirólVivo X90 Pro Plus
-
-
Gomez1984
aktív tag
Kínai tesó már megkapta Miui 12-őt.
Lassan mi jövünk.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gomez1984 #678 üzenetére
Odatartod a telefont, akkor nem igazán kéne lenyitnod, mivel a kijelző kikapcsol.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
silvergod
őstag
válasz mgTerminator #677 üzenetére
Köszi. Megnéznék egy 8/256gb tesztet is a DDR5 ram miatt, mennyivel jobb...akinek van esetleg ilyen ,csinálhatna egyet.
de ezek is elég meggyőző adatok, bőven az élmezőnyben van. A melegedés, merülés is jó, rosszabbra számítottam.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Gomez1984
aktív tag
Ti a fületekkel nem nyitjátok le az ertesítési sávot telefonálás közben?
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
silvergod
őstag
válasz mgTerminator #673 üzenetére
nincs playen,antutu oldaláról kell szedni ,V8.3.9 a friss verzió ,és ott van a letöltés gomb mellett, a 3d kiegészítő fájl letöltése is, ami kell hozzá. [antutu]
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Akinek van 8/256 változat, csinálna egy AnTuTu tesztet, úgy hogy látni lehessen a cpu,gpu,mem,ux adatokat és a melegedés görbét is.
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
mistar
tag
válasz mgTerminator #667 üzenetére
Köszönöm!
-
-
pepimama
tag
Még 1 napig akciósan 165.000 Banggood-ról EU-s 5 munkanapos szállítással és szállítási biztosítással, DE
Banggood-ról mennyire megbízhatóan és időben lehet most rendelni mobilt Spanyol-EU-s raktárból?
(ALI-s fülhallgató rendelésem egy hónapja áll Hollandiában ) -
mistar
tag
Sziasztok!
Akinek már van ilyen készüléke, légyszi nézze meg nekem, a fényképező beállításaiban benne van-e a 16:9 méretarányú kép készítése!
Köszönöm! -
silvergod
őstag
válasz maste3mind #664 üzenetére
Te AI benchmarkot csináltál és nem a sima tesztet + 3d vel,ahogy a kép is mutatja...az antutu oldalon fent van a sima és a 3d kiegészítő fájl is ami kell hozzá a V8.3.9 a friss verzió
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz maste3mind #662 üzenetére
a sima antutuval tudsz egyet csinálni? nem az AI-al
hogy látni lehessen a cpu,gpu,mem,ux adatokat és a melegedés görbét is.
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
maste3mind
csendes tag
8/256,.ha már írtátok csináltam egyet! / a képet nem hajlandó feltölteni /
pontszám : 436463
image classification : 240945 (SNPE)
speed:218050
accuracy : 22895
Object Detection 195518 ( SNPE)
Speed : 174479
Accuracy : 21039[ Szerkesztve ]
-
Masooo
aktív tag
Olvastam, hogy van akinek itt p30pro van.
p30pro vs poco f2 pro?
most tekintsünk el az antutu hülyeségektől meg vevő hülyítő sallangtól.
Mindennapi használatban, ha nem fotógép helyett kell, nem akarsz játszani sem rajta stb akkor nem jobb egy p30pro? 180felé vesztegetik.
7t pro is 200 felé van és az sem biztos, hogy rosszabb.pont döntésképtelen vagyok még mindig.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
-ZsoLi-
tag
Nálam még mindig semmi szombaton rendeltem fel sem adta, spanyolból. Irtam az eladónak de nem reagál. Lehet hogy nem követéssel adta fel?
-
Gomez1984
aktív tag
-
Mire a PH kap egyet (már most sem) lesz értelem tesztelni.
Más: Tok, MSVII. A telefon előtt rendeltem, még k30 prohoz, most van az elosztóban. Fólia is jó lenne ha jönne, mert előbb karcoltam szét a gyári fóliát valamivel. Barázdák vannak benne.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
gattolino
senior tag
Erről én is hallottam valahol.
Szerintem ez igaz lehet.
Valaki meg tudja erősíteni?Vivo X90 Pro Plus
-
SamiCsillag
senior tag
Ez igaz? Arukereso.hu-n találtam a vélemények között a 6/128-as verzió alatt:
"Azt senki nem mondta eddig, hogyha csak az 5G-t szeretnéd kihasználni(Ami még csak gyerekcipőben jár. )
Akkor elfelejtheted azt hogy két simkártyát használhatsz a telefonban.
Nem! ! támogat pl: egy 5G-s(interalapú simet) és egy sima (beszédalapú simet) Csak egy 5G hálózatot használhatsz mert letiltja a másik simkártya helyet.
Én két simkártyát használok a telefonban, egy feltöltőset(beszéd) és egy internet alapú kártyát!
Úgyhogy a közeljövőben valami szuper jó és olcsó szolgáltatót kell keresek ami mindenben korlátlan és az 5G mindenhol elérhető lesz.
Hacsak a 4G-t használod akkor mind a két simhelyet ki tudod használni!" -
fujifilm1
senior tag
válasz 7Heads Drago #650 üzenetére
Köszii!!
-
fujifilm1
senior tag
válasz Terentius #609 üzenetére
Újabb szállítási infó:
DPD.hu oldal szerint a teló már a Budapesten van:25.06.2020 Budapest (HU) A küldemény beérkezett az elosztó központba.
ez látszik a nemzetközi csomag keresőben:
Mostmár azért lehetünk optimistábbak ezzel a szállítási móddal ettől az eladótól.
19-én rendeltem.Ezek szerint van 1-2 tanulság:
1. A csak számjegyből álló 14 jegyű track számtól megijedtem, de ezek szerint létezik.
2. A garantált full refund dátum távoli vállalás - nem kell feltétlenül félni. biztonsági tartalék.Szerintem az hogy a bolt értékelése >=4.8 pont (és több tízezer értékelése van) valamint több éve indult - alapján lehet bízni hogy nem átvágás alapú az üzleti modelljük.
én ilyentől rendelek csak nagy értékű cuccot. -
Gomez1984
aktív tag
válasz PirosHello #647 üzenetére
A kártyákat egymás fölé , vagy alá kell tenni.
[link]7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
PirosHello
senior tag
Nekem megjött 16 nap alatt (bő két hét) a BG-on rendelt darab. Nem magamnak, családtagnak rendeltem (6/128-as). Maga a teló nagyon rendben van, viszont "csak" 1 nanoSIM-es tálca van benne, nem kettő (1 SIM-et fogad csak a tálca). Mondjuk ez elég fura (minőség-ellenőrzés?), de a családtag amúgy is csak 1 kártyával használja. Azért ettől függetlenül mínusz pont a kínaiaknak
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
-ZsoLi-
tag
válasz Zsoleszhun #643 üzenetére
Gls spanyolból elvileg.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Zsoleszhun #643 üzenetére
Ennyien kapták meg eddig.
Store-t nézd meg.Elég megbízható
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-ZsoLi-
tag
válasz Zsoleszhun #640 üzenetére
Talán most
Elvileg spanyolból kellene jönnie. Még semmi reakció a rendelésre.[ Szerkesztve ]
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok innen rendelt valaki?
Szombaton rendeltem de azóta semmi.#Aliexpress HUF 158,431.26 10%OFF | Xiaomi Poco F2 Pro 5G 6GB 128GB Snapdragon 865 Global Version NFC Smartphone 6.67 AMOLED Display Mobile Phone 30W Fast charge
https://a.aliexpress.com/_dZVZJcW[ Szerkesztve ]
-
kopi73
tag
válasz Zsoleszhun #629 üzenetére
Szia. Tettél fel TWRP -t is, ha igen akkor az XDA oldaláról?
-
fujifilm1
senior tag
válasz gattolino #630 üzenetére
Köszi.
Fura hogy nincs semmi látható bizonyíték a 8-as mellett... majd egy mérést csinálunk csak az érdekesség kedvéért...
A mostani készülékem is már villám gyors: Antutu 375e(mi9tpro) vs 568e(pocof2pro)
szoval a 8 plusz sebesség növekedése nem éri meg nekem a plusz árat.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Zsoleszhun #624 üzenetére
Elvileg ez a rom még csak AOSP, tehát nem MIUI-s.
-
gattolino
senior tag
válasz fujifilm1 #623 üzenetére
Nem tudom. Én csak itt olvastam, hogy másnál akinek 8GB Ramos van, annak nem csukja be az alkalmazásokat. Amúgy igen a 8GB-osat rendeltem. Remélem hamarosan itt lesz. DDR5-ös. Nem tudom hogy megmutatkozik e a Benchmarkban. Annyira nem érdekel. Még nem találkoztam olyan videóval.
Vivo X90 Pro Plus
-
pg1966
aktív tag
válasz Zsoleszhun #627 üzenetére
Nem értek hozzá, de gondolom igen. Alapból zárt a bootloader, ha jól gondolom, tehát akkor előbb nyitni kell, amivel elvész a gari, nem?
-
pg1966
aktív tag
válasz Zsoleszhun #624 üzenetére
Ezt fel lehet rakni rootolás nélkül? Az eredetire vissza lehet állni, ha nem jól működik?
-
Zsoleszhun
addikt
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Nem küldenétek pár sms-t? Nekem a bzrns google sms platform miatt hiúsult meg üzlet. Nem ment el az üzenet. De nem csak erről, egy Huaweiről sem. Kuld küld küld órákat majd hiba vagy azonnal vagy sokkal később.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
fujifilm1
senior tag
válasz fujifilm1 #610 üzenetére
Ezt a választ kaptam az eladótól:
"Hello Friend,
Thank you for your order.
We will process your order priority and send you the parcel ASAP,
Please do not worry, and wait patiently, thank you very much.
If you have any problems, please contact us.
Sincerely
Sandra"Ja akkor jó minden rendben. Nekik ez priority és ASAP küldik.
Kapott egy 14 jegyű -csak szám- track nr-t is. (amit persze semmi nem talál.)Nincs miért izgulni.
Lehet már hetek óta a kezetekben lesz -a 100 USD-vel olcsóbban vett készüléketek-,
amikor én indítom a refund processt a 8.15-én.... -
Predike
csendes tag
Én most rendeltem Aliexpressről a 8/256ost
509+30-4-10 = 525 USD ért... kiváncsian várom1+6 akartam idén cserélni 1+8pro-ra de nemhogy a Pro még a sima 1+8 is nagyon drága lett nekem, sajna kinőtt a tuti de olcsó telefonok közül a 1+, így bár szomorúan de sajnos új teló után kellett néznem és a Poco f2 pro mellett tettem le a voksom.
Hozzáteszem bőven megengedhetném magamnak a 1+8prot, de ahogy anno 1+3-ra váltottam Samsung S3 után mert meguntam brutál összeget kifizetni egy csúcs Samsungért, sajnos most ez eljött a 1+ kapcsán is.
De nincs ezzel gond így van rendjén. Ilyen a piac, kereslet/kínálat és jó hogy van verseny és választék.Persze van elvárás az új telóval, szal ha nem hozza, akkor max jobban belenyúlok majd a zsebembe... De sztem. nem lesz gond ahogy nézegettem a teszteket és review-kat...
[ Szerkesztve ]
-
pepimama
tag
256 Gb-osra mi most a legjobb hely? Itthonról vmi kisebb bolt vagy Banggood, Gearbest, Aliexpress EU-s lerakat, egyéb? Előre is KÖSZÖNÖM a tanácsokat, 5leteket!
-
PirosHello
senior tag
Én 11-én rendeltem meg, és már Németországból feladta a DHL Magyarhon felé. Banggod, EU priority line és Hongkonngból.
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Ha Kínából rendelés, akkor áfa !
Ha eu lerakat, akkor ez nincs, de vmivel drágább, de vannak kuponok.ja és a Garancia
-
-ZsoLi-
tag
#Aliexpress HUF 142,445.66 20%OFF | Xiaomi Poco F2 Pro 5G 6GB 128GB Snapdragon 865 Global Version NFC Smartphone 6.67 AMOLED Display Mobile Phone 30W Fast charge
https://a.aliexpress.com/_d8qM1RASziasztok ezt néztem ki asszonynak!
Van valami hátránya ha innen rendelem? Garancia gondolom macerás.
Global verzió az lte-el nem gond? -
Terentius
őstag
válasz fujifilm1 #608 üzenetére
Majdnem én is megvettem az általad linkelt helyről, de rájöttem, hogy az augusztusi szállítás és a nem definiált küldő cég bizony az eddigi tapasztalatok alapján kínai szállítást és adott esetben spanyolban átcsomagolást feltételez. Vagy a magyar posta hozza eu küldeményként vagy valamelyik futárszolgálat.
OnePlus 12 16/512
-
silvergod
őstag
válasz fujifilm1 #599 üzenetére
Spanyol raktárból miért ilyen késő a szállítási dátum? 08.14 a max idő ha jól látom. Ilyenkor nincs is rá semmi áfa? Csak megkapom és ennyi? Nem fogják meg nálunk?
-
Noukoum
veterán
A mi 10 is 310e lett a Xiaomi.hu-n, nem véletlen magas a poco ára..
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat