Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bővül a média link. Ha valakit érdekel.
-
-
törölt tag
válasz
Kolondrum #279 üzenetére
Igen azóta nagyon jó
Csak tegnap melóba valahogy nem jött össze a gyors feloldás, de ma nagyon szuper.
Most csak annyi, hogy amióta állítottam be háttérképet, azóta ha le van zárva a teló semmi értesítést nem jön, mintha nem is lenne, csak ha feloldom.
Ez fura.
De úgy is akarok valami témát, mint régen mikor miui -m volt, remélem akkor jó lesz. -
Jó ez a poco launcher. Nincs több oldalas kezdőképernyőm, csak egy. Minden más a lentről felhúzható összesítőben van kategorizálva.
Marcee! Sajnos néha olvasni, pl kijelző ügyben. Ebben is kettő mikrofon van, ha előhozod a szerviz menüt, egy rakás dolgot lehet tesztelni.
Kis érdekesség: Popup kamera. Igen fürgén megy vissza ha zuhanást értékel. Nincs effektus illetve más a motor hangja.
-
marcee
addikt
Most komolyan, gyári új telefon kinek ment tönkre egy éven belül? Törést leszámítva, ami nem garanciális probléma.
Nekem eddig egy meghibásodásom volt, az LG Optimus G hangerőszabályzó gombjai romlottak el, arra 2 év garim volt, és az utolsó pillanatban gariztattam. Ezt leszámítva nem nagyon tudok meghibásodásról még családi, ismeretségi körben sem, amit nem fizikai sérülés okozott. Tönkrement aksik voltak, de azok messze gariidőn túl.Ha lenne pénzem gyártótól, vagy szolgáltatótól csúcsmodellt venni, akkor örülnék én is a garanciának, de a sufniboltos és külföldről rendelt készülékre is úgy gondolok, hogy praktikusan nincs rajta garancia, de legalább meg lehet fizetni, aztán vigyázok rá. Ha bontatlan és sértetlen a csomag, akkor nekem oké így.
-
FNZ
őstag
válasz
Kolondrum #285 üzenetére
viszont ahogy nézegettem az eladó értékeléseit, nagyon sokan írták, hogy hibás terméket küld, nem azt küldte, amit rendelt vagy meg sem érkezett.
az eladó szinte mindig azt válaszolta vita esetén, hogy gond esetén küld vissza kínába a garancia miatt, valamint az aliexpress is az eladó javára döntött több vita esetében. -
FeRkE
őstag
válasz
Kolondrum #281 üzenetére
Ez is lehet egy alternativa, EU-n belulrol szallitjak allitolag. [Aliexpress]
-
válasz
#24556544 #277 üzenetére
Éppen az, hogy rikta gyorsan old. Pár pillanat alatt. Mint a note 10 ha nem bugos az olvasója (hosszú történet).
A töltés közbeni melegedés note 10 alatt masszív gyorstöltővel értve sokkal durvább. Nálam a gsam jelez 42 foknál, itt már a 37-et sem közelítettük meg. Ugyan nincs 1000 fok kint, de látszik, hogy sokkal jobban kezeli ezt a telefon. Az éjszakai fogyasztása sokkal kisebb mint a note 10-nek. Simán volt annak 7-10% . Ennek 2, igen kettő. És a note 10-et alig befolyásolta, hogy aktív volt, vagy rep.gép mód. Én éjjelre repgépbe rakom, így 2%.Udpate: Note 10 SIM nélkül, repülőgép üzemmódban 7%-ot merült néztem.
TTom65! Van rajta fólia és adnak átlátszó tokot.
-
törölt tag
válasz
Kolondrum #261 üzenetére
Sajnos mennem keleltt munkába, és reggel megint mehetek szóval nem igen tudom használni, de ameddig gyors felraktam rá mnident, nagyon jónak tűnik.
Most töltöm kicsit és azért meleg a hátulja, meg az ujjlenyomat olvasó annyira nem gyors, mnit vártam, de gyors. Eddig csak ips kijelzőim voltak, szóval ez az első képernyő alatti tapasztalatom.
-
FNZ
őstag
válasz
Kolondrum #274 üzenetére
köszi.
csak ezért kérdezem az okosórát, mert vannak olyan telefonok, amik nem szeretik a garmin órákat (pl huawei, digi k2). mivel naponta sok emailt kapok illetve hogy halljam a telefon csörgését (télen nagykabát alól), ezért fontos számomra, hogy folyamatos bluetooth kapcsolat legyen és lássam az órámon az értesítéseket, hívásokat. -
-
Én kérek elnézést! DUAL! A tálca két oldalas. Két nano sim megy bele.
-
Az meg van, hogy nem dual sim-es? Sok helyen olvasom. GSM Aréne pl. Egy ici pici nano sim tálca van benne. Gumi gyűrű van rajta, de ez az IP53 parasztvakítás, ha tudjátok mit takar az IP védettség. Vizsga kerdésem volt.
-
-
TTom65
tag
Sziasztok. Ha itthonról rendelnék ezek közül melyik a megbízható bolt? Ügyintézés, garancia, stb.
link -
válasz
#24556544 #260 üzenetére
Na milyen?
Első Üzemidő: [kép] [kép]
Ennél másnak csak jobb lehet. Munkában és otthon is alig van térerő. Ennek az akkunak kb 80%-a mobneten volt. Rosszabbra számítottam!
Töltés: Számomra érdekes. Note 10-hez mérve mondom. Eleve adott több bank is, qc2 és qc3 is. Röviden: Még a Note 10 előszeretettel throttlingolt töltés alatt, addig ez nem. Azaz. Még az elérte a 37 fokos akkut és vissza vett, itt nem melegszik fel az akku, plusz eleve nagyobb árammal (hívjuk wattnak inkább - U*I) tölti bármilyen bankot is nézem. Az egyetlen bank ami szuper gyors töltést írt ki a Note 10 esetén, az Poco esetén is megteszi, de még több árammal tölti a pocot és ami fontos, nem throtlingol, mert nincs hő annyi, nem logikus az oka, mert nagyobb a watt amivel tolja mégsem fűt. Ha mégis levesz a töltő áramból (picit), annyira nem, mint note 10 esetén tette. Mivel az akku itt kisebb, plusz maga a throttling sincs meg vagy alag, így szumma sokkal sokkal gyorsabb a töltés. 34% akku ment bele 20 perc alatt egy holt sima qc3-as Blitzwolf bankkal ami akkor meglepő ismerve a fentieket, ha tudjuk, hogy közben végig nyomkodtam (!!!) Köszi a figyelmet. ;) Na meg több mint 500mAh-val kisebb akku van ebbe az is rárak még egy lapáttal a sebességre. -
törölt tag
Enyém ma jött meg Győrbe (Sopronba várom) szóval a hétvégén már nem lesz meg csak jövő héten
-
Nyomkodással amiben kb annyi van, hogy belakod megy a mobnet, alkalmazásokat szabod tesre, képes érezhető szinten hőt termelni a kamarák résznél a kijelző oldalán tapogatva.
-
Mindenütt akad reklám, de minden kikapcsolható. Ajánlások, reklámok néven néha eldugva a kapcsolót, legalább 8 helyen kapcsoltam már ki, az elején 1* ki kell és nincs gond.
SkiDev Máshogyan jó, az OIS miatt pl, de nekem a poco képei élhetőbbek sokkal. Szóval marad. A maroja sztem jobb is mint a note 10-nek és a széles látószögű is szebb képet produkál.
Üzemidő eddig: [kép]
Wifi, mobnet vegyesen, rossz térerő otthon és melóba is. Nem jó, de nem is rossz. Ja meg sok kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest