- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
DA3MON
tag
Hát én is láttam már szebb házat is
-
Wind-Storm
őstag
Nah már megint egy újabb rusnya csoda..
Nem értem a gyártókat hogy miért a felső legfelsőbb kategóriájában kell olyan házakat keresgélni amik számomra elfogadhatók.
Pl.: a teljesen haszontalan ventilátorrácsokat mellőznék, és kivehetőket alkalmaznának.
Még a drágább kategóriában is olyan ótvar megoldások vannak hogy az egyszerűen hihetetlen számomra.
Tisztelet a kivételnek..
A komplett számítógépek árával vetekedő gépházakat gyártó Lian-Li már képes normális házakat gyártani...
és látom már tápoknál is kezdik ezt a perforált rácsos dolgot..(XFX)[ Szerkesztve ]
-
Indy69
aktív tag
Elég rusnya egy doboz
CM 690 II Nem cserélném semmi másra -
gyuszaa
őstag
Na ez már szép letisztul forma, nem ilyen turbinás cucc.
Ennyit bőven megér, meg is fogom venni, egy ilyenre vártam.#9 Móci, te meg akkor nem láttad a többi csodát.
Marha igényeseknek, meg nem érdekel a fröccsentet műanyag mikor a turbinás csoda volt 2-3×-os áron. Nem lesz kitéve szélsőséges időjárásnak sem, csak ott lesz a gép lábánál. A mostaninál minden jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Probber
őstag
Azon se csodálkoznék, ha egy Aerocool embléma díszelegne az elején, ezek ketten nagy cimbik lehetnek.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
ViZion
félisten
Ha így halad a forint, akkor noname, 2 kb-os plasztik csodák indulnak majd 15k-tól...
Amúgy én is ott szabtam határt, Smilodon használtan belefért a keretbe.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TGWH
őstag
10 ezerért ma már nem kapsz olyan házat, ami jól szellőzne! 6 éve egy celeron procihoz volt 10ért táp, sőt most is van, csak az nem szellőzik. 15 tényleg a minimum.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Milka 78
nagyúr
Alsó szegmensbe jó lehet,de vagy már tucatnyi ilyet láttunk...
-
Ste
addikt
Valszeg a fémmegmunkáló és a műanyagfröccsentő sor mellől összegyűjtötták a leesett maradványokat és Voilá! Meg is van az új "desing"
-
V.Dave
senior tag
Nem tudom mi a problémája a kedves szerzőnek ezzel a TT házzal, a szarkasztikus humor pedig tényleg túlzás már egy kicsit. Nekem is hasonló TT házam van, arról nem tehetek hogy nekem inkább az ilyenek jönnek be mint a puritán, végtelenségig unalmas kívül belül szürke 1db 8cm-es ventilátor helynek teret adó házak.
Egy dolgot hiányolok, mint minden TT házból, az a kábelek elbújtatása erre a célra kialakított kis mélyedésekbe
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
Gyuffa
tag
Szerintem igen jól néz ki a ház, nekem is van egy TK házam, elöl szép 14-es kék hűtővel ami a megvétel után pár hónapra meg is halt, sőt még a kinyitó egyik oldalát le is rúgtam véletlen.
Amúgy meg én vettem még 1-2éve 17-ért, most ez meg 15k hát annyiért tényleg nem sok, manapság egy jó gépház ami megéri a vételt ott van 15ezer körül, nemde? -
deter
aktív tag
Mit jelent a gémer kifejezés a címben?
Köze van az alábbi képen látható madárhoz?
-
Xirtam
veterán
Átlagos
-
Findzs
addikt
ha moduláris a táp akkor nem
nekem a v3 -as van ami belülről teljesen hasonló és van ventim alul is, de megtudtam úgy oldani egy nem moduláris táppal is, hogy nincs a levegő útjában semmi, csak türelem kérdése
ezeken a képeken is látszik, hogy nem olyan nagy ördöngösség:
[link]"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Recon666
Közösségépítő
Csúnya.
-
TGWH
őstag
Teljesen korrekt, 15 ezer forint nem is sok érte. Nem értem a kedves kommentelőt, ez miért drágábbnál drágább.
Kinézetre sem olyan csicsás, nincs elbszott formája. Ráadásul még a hűtés is rendben van, legalábbis így ránézésre.
10 fok az a minimum, amit +1 ventivel el lehet érni.
Ugyan +fps-t nem ad, de egy jól szellőző ház, olcsón, szerintem ez bőven elég. És azért világít, mert egy led izzó + ellenállás az nagyon filléres dolog...
Szerk.: 1 db usb port elég. Egérnek, billnek, gamepadnak elég az alaplapi is, abból meg van dögivel.[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
radi8tor
MODERÁTOR
PSU melletti ventilátor nagy ötlet. Már csak emiatt is megérné megvenni.
Egy baj van vele, a befújt levegőt felfogják a PSU kábelei.⭐ Stella
-
kpal
nagyúr
1db USB 3 ....
-
aktív tag
akkor most én már nem is vagyok gémer, ha nem tetszik?
Peace is a lie, there is only passion...
-
Móci
addikt
Lássuk:
- idióta kinézet: ok
- világító csodák: ok
Tehát gémer."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
ViZion
félisten
Nálam sem volt oldala. Állítólag (volt anno vhol teszt is ezekről) ez még rosszabb, mert a meleg nem távozik a hűtő közeléből, keveredik a friss levegővel...
Sajnos a Gamer ma többnyire azt jelenti, hogy csicsás... és ez nem jó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Sokat. Tényleg.
Nemrég váltottam noname házról Raidmax Smilodonra. Magam is meglepődtem, hogy játék alatt kb. -8 -10 °C-t jelentett pár plusz venti (tk. +1 elöl és +1 hátul, a régiben nem voltak ventik), és a megtervezett légáramlás miatti jobb hűtés.
Egy korszerű, jó kábelmenedzsmentel rendelkező háznál további fokokat lehet nyerni, ami végül kevesebb decibelre, vagy FPS-re "konvertálható".Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
sampe
aktív tag
Ezeket a thermaltake házakat nem nagy csipázom, olyan fapados érzésem van tőlük,
ez a mostani is kísértetiesen hasonlít a v3 black típusra( sajnos nekem is ilyen van bánom hogy megbántam)
amint tehetem biztosan lecserélem egy haf 912 re, számomra attól a szériától kezdődnek A házak"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
gabo9201
senior tag
Sosem értettem mitől lesz egy ház "gémer"
Hány FPS-t ad pluszba?Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Day 'n' Nite
tag
Szerintem jó, hogy végre nem egy borzalmasan elcsúfított ház lett (ahogy ma a "gémer" házakat szokás).
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
foxxmotor
tag
Nem rossz, de nem egy nagy szám. Vannak ennél jóval vagányabb házak is.
-
Bodz
nagyúr
Semmi kulonos. Egynek elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest