- Intel találgatós topik
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Mindenesetre érdekes az időzítés.Tört szerverek eddig is voltak és a Blizzard nem lépett fel ellenük mondván csak kevés játékos van ott és tele van bugokkal.Én,saját véleményem szerint,két okot látok a mostani fellépésre.
Az első,hogy az emu elég sokat fejlődött.Én kb. 3 éve játszok WOW-al,abból csak pár hónap eredetin.Viszont volt szerencsém végigkövetni az emuk fejlődését.Eleinte teljes bughalmaz volt de az évek folyamán,ahogy én vettem észre,kb. 90-95%ra felfejlődött az eredetihez képest.Questek,skillek,talentek,stb.Szal elég jól lehetett játszani rajtuk.Csak amint írták már előbbre is,nagyon kevesen vannak.De lehet nem sokáig...
Mert a másik ok az,hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben majd lehet sokan fagyasztják az accot mert nem lesz pénz a havidíjra.Hiába 3-4 ezer,egy sok tagu háztartásban az mostanában sok pénz.Ismerek pár embert aki vesz a gyerekének egy feltöltőkártyát karácsonyra aztán finito.És ez szvsz nem lesz egyedi eset.És ezt a Blizz is sejti.Viszont aki szeret WOW-al játszani,az lehet hogy vált az ingyenes megoldásra,mégha kompromisszumok árán is.Mert ingyen van.Csak példaként:Néha visszanézek a régi "törzsszerveremre",ahol sok évet játszottam.Mikor mentem,voltak vagy 20-an.A válság óta megnőtt a létszám kb. 100-ra,többségében Blizz serverről jöttek mert már nem tudták fizetni a havidíjat.És ugye van karakter-transzfer,vagyis ott tudják folytatni,ahol abbahagyták és nincs reroll.
És szvsz többek közt ezt akarja megakadályozni,szerintem,a Blizzard.Hogy az emberek ingyen nyomják a játékot.Ezért is jöhetett most ez a kemény fellépés.Viszont ha igazam lenne,mert van benne ráció,akkor ez egy elég link húzás még ha teljesen jogos is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel találgatós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest