Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

válasz Béééla #24 üzenetére

Szerintem ezzel a lépéssel jól döntenek, remélem mind mobil mind az asztali rendszereknél meglépik a HSA beépítését.

A Canonical próbálja a felületeket a felhasználó irányából elkészíteni, erre sok pénze el is megy..
    A Canonical által készített Ubuntu is azért lett "népszerű" mert nem követte a meglevő linuxok "Geek" vonalát.
    Azaz nem feljesztők csinálják pusztán maguknak, vagy más fejlesztőknek, hanem az "átlag Jósákának" aki nem érti a gépeket se.

Anno anyámat odaültettem a gép elé, először látott Ubuntu felületet (már Unitys korszakban, kíváncsi voltam kiigazodik-e). Ami azt illeti olyan hamar kigazozott, hogy egy 5 perc után megtudott csinálni mindent amit addig windowson. Ezzel dőlt el nálam, hogy az Unity mint ötlet nem rossz.. csak szerintem még mindig félkész kicsit... bár ígéretes és fejlődik.

A lényeg amire utalni akartam: Ha a mobilos változat is ebben a formában készülhet el (és ígéretesnek tűnik). Akkor lehetséges sikeres lesz ha a szolgáltatók is beállnak mögé (a nélkül minden rendszer esélytelen).

Új hozzászólás Aktív témák