- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
Hát én bf2 nem szerettem.
Ezt a tf2-t meg toltunk lanon, azt úgy rákattantunk, hogy 2 napig szinte csak az ment. Mekkora poénok voltak(vannak) benne.
Lángszórós pali, mikor felemeli a szórót és artikulálatlanul ordít, illetve teljesen elegánsan próbál táncizni.
Na meg a kém...mekkorákat röhögtünk egymáson
Mondjuk, ha ez tényleg ingyenes még jobb lesz. NEkem is anno vga-hoz adták TF2-t. De pénzért tuti nem vettem volna meg. Így kipróbálva egy pár ezrest azért megér. Ingyen meg tuti lesz.
-
Daath
csendes tag
taram tam-ta ram-tam!
-
K3NZO
senior tag
Nekem nagyon tetszik, nagyon nagy bf2-es voltam, még a gépemet is eladtam mert már károssá vált számomra, most gyűjtök egy új gépre mivel várom a bf3-at
.
Én biztos kipróbálom, hátha tényleg szórakoztató lesz és nem azon fog múlni, hogy ki mennyire ismeri a bugokat a játékban
-
Pocak89
senior tag
Nekem a látottak alapján bejövős játéknak tűnik. Ha nem lenne ingyenes akkor valszeg engem sem érdekelne, de így
-
illusiON
őstag
válasz
Darth_Revan #6 üzenetére
na, ezt mondjuk nem tudtam, meg eszembe sem jutott mert vga-hoz járt TF 2
úgy már persze más a dolog azért .. majdmeglássuk
-
feka007
veterán
Nem tűnik rossznak, vehetjük ajándéknak, amivel a BF3-ig ütjük el az időt.
-
illusiON
őstag
a battlefield folytatásnak már van topicja, ez nem az csak 1 tré próbálkozás a valve teamfortress 2 közösségek elhódítására
de TF2ről szerintem nem fog senki sem áttérni erre, esetleg kipróbálják, új volt még ez a cartoon fps ötlet ahhoz hogy sikeresen legyen még1.. szerintem.. de majd úgyis meglátjuk, ha lesznek benne poénok nem lehet olyan rossz
-
jubilleum
senior tag
nem tünik méltó battlefield folytatásnak
-
zolaas
senior tag
tiszta team fortress 2, ahogy nézem. Ökörködni jólesz Lanon
-
DavideX
aktív tag
érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az első igazi mozgóképes előzetest tekinthetjük meg a nyárra ígért Battlefield Heroes-ból, amelynek hirdetési rendszeréről is beszélt a DICE.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest