Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
válasz
cskamacska #22 üzenetére
Ekkora idióta hozzászólást sem olvastam még...
-
Archer
őstag
válasz
capulet75 #91 üzenetére
Hát nem tudom, nálam a fun nem egyenlő a legjobbal de hát ki hogy érti... A vége felé nyomtam olyan szervereken aztán abba is hagytam.
A több száz óra infantryban van, ott is főleg medic meg support kasztokkal voltam, amikor szarul álltunk, néha mentem assaultként bár az annyira nem hasznos szerintem mint a többi kaszt. Bár nekik volt a játék egyik legerősebb fegyvere, a G3, egy tárral 3 embert is le lehetett szedni. Amúgy [link], szerintem engem igazol. -
Archer
őstag
válasz
capulet75 #89 üzenetére
Én is nagyon sokat játszottam vele annak idején, több 100 órám van benne csak elmondtam, hogy nekem mi nem tetszett benne. Különben többnyire infantry only szervereken nyomtam, ami meg igazán fun volt számomra, az a knife only, a fekvés+attack+gugolás+futás kombót kellet megfelelő ütemben csinálni, gyakorlatilag a lábonkéselés volt a leghatásosabb, akkor nem volt ellenfél
Azért kíváncsi leszek a BF3-ra, remélem majd kiadnak valami multi demót hozzá.
-
capulet75
addikt
Már irták de mégegyszer leirom,16-os és 32-es apokon nincs vadászgép.Söt karkandon semelyiken sincs.Nem kell egymást meggyőznünk de kb ez az egyetlen ilyen játék a sok fps közt, talán akkor játsz mással. A tankelakadásról meg annyit hogy nincs játék hiba nélkül,bosszantó de ezeket le kell nyelni és alkalmazkodni, a BF2 nem mai játék.Ha volt lehetőség, magyar szerókra jártunk,ha legalább 1 squad profin nyomja már sokat dob a csapaton Nem csak te dolgozol,én sem 12 éves klánszerverkocka kisgyerek vagyok,attól még lehet warozni meg klánozni hogy az ember felnőtt. Sőt, a klánunkban kritérium volt a minimum 18 éves kor. Van párom is, kutyám is ,életem is, mégis ment mellette a BF.
-
Archer
őstag
válasz
capulet75 #85 üzenetére
"Én játszottam klánban egész sokáig" - nekem se időm se kedvem nem volt klánozni (bizonyára élvezetesebb de amikor az ember este hazaesik, a fenének sincs kedve még fél óráig szervezni egy meccset, meg megvárni mire mindenki odaér) csak nyomni néhány kört kikapcsolódás gyanánt és ekkor bizony csak a normálisabb public szerverek jöhetnek szóba ott meg nem a katonai szintű fegyelmezettség meg taktikázás jellemző. Mint írtam, a többi járművel nekem sem volt gondom, olyan népszerű (tehát nem csak ~10 server van hozzá) multi FPS meg nem nagyon van más amiben lehet járművekkel is nyomni (voltak próbálkozások de a legtöbb bebukott). Az meg nagyon messze van a Real Combat Simulatortól, ahol egy 62 tonnás tank elakad egy stop táblában vagy egy villanyoszlopban
Az igazi hadviselés nem egy ~10x10km-es területen (csak a hasamra ütöttem) folyik és nem azon osztozik 2 vadász, 2 bombázó meg 2 harci helikopter. Na de mindegy is, más a véleményünk, úgysem győzzük meg egymást
-
capulet75
addikt
Ezért van jó pár pályán "légelháritó" jármű és szinte minden spawnnál telepitett légvédelem.Most nem menjünk bele a taktikai részletekbe de akármilyen jó pilótái vannak az ellenfél csapatának, el lehet őket lehetetleniteni. Én játszottam klánban egész sokáig és meg volt a taktikánk az ilyen helyzetekre.Alapesetben amugy sincs sok ideje a gépeknek bombázni,főleg nem folyamatosan,ahogy írtad, mert egymással vannak elfoglalva.Ha az enemy pilóták noobok, és van időm szétbombázni a földi egységeiket amiatt ugye nem kéne kivenni a légitámogatást a játékból.Ja és a parancsnoknak kell intézni a koordinációt, az ő feladata intézni hogy oda küldje a vadászait ahol épp a csapatait szivatja néhány vadászgép.Igy is reklámozták: Real Combat Simulator.Márpedig minden háboróban van légierő.Ha valakinek ez nem fekszik,számtalan fps van ahol nincs,azok is remek lehetőségek a warozásra.
-
ViZion
félisten
A Quake Wars-ban is megnyomorítják a játékot az ügyes pilóták... de ott vannak telepíthető automata légelhárító ütegek, amik kicsit megkönnyítik az életet.
Ott mondjuk csak heli van, légicsapást csak "berendelni" lehet. Talán itt is ilyesmi kellene?
Remélem enginernek lesz vmi fain vállról indítható katyusája: -
BalaNce87
addikt
Aha értem, bár engem az is zavart hogy nézni akartam videót róla és mind1ik arról szól hogy repülés, ami nagyon nem izgatott eléggé unalmas, azt inkább csinálni jó, mint nézni szerintem. Megértem ha valaki ezért rajong de én pont ezért nem szeretem és nem is érdekelt a bf2, ha jól tudom akkor jött ki mint cod2 és nekem cod2 volt az első multis fps-em, bf2-t meg nem is ismertem.
-
Nincs XP támogatás?
Nemá, mindjárt kiderül, hogy 98-ra se jön. -
Archer
őstag
válasz
capulet75 #76 üzenetére
Rendben de mondjuk egy 64-es pályán oldalanként van egy harci helikopter meg két repülő (vagy három már nem emlékszem), ez mondjuk leköt 4 embert. Viszont a maradék 28 ember ha csak nem valami noob team, próbálna támadni, foglalni amihez ugye nagy segítség a páncélos járművek viszont a repülők lépten-nyomon lebombázzák őket (ok, lehet nyomatni a füstöt de még ha csak nagyjából oda dobják a bombát is leviszi a tank életereje -de hülyén hangzik-
felét). Helikopter szintúgy. Szóval rendben, hogy az a pár ember ott jól elszórakozik a levegőben viszont a többség játékát meg tönkreteszik. Ilyen szempontból szerintem jobb a BC2, kihagyták ezt a részt (ok, helikopter az van) és szerintem nem is hiányzik belőle. Földi járművekkel semmi gondom, azokat egy jól összeszokott squad pillanatok alatt szétszedi. Meg azért megnézném ezek a nagy pilóták egy IL-2-ben vagy egy Lock-On-ban hogyan boldogulnának. Persze ez a post nem ellened irányult, no offense, csak leírtam a véleményem.
-
ViZion
félisten
válasz
BalaNce87 #75 üzenetére
Gondolom lesznek kisebb pályák, ami full infantry, esetleg vmi jó városi dzsungelharc, meg lesznek a nagyok, sok géppel. Azért van már némi tapasztalatuk, csak nem qrják el
.
De majd ha játszom vele utána megmondomFentebb vki írta, hogy nem jött be neki. Hát igen, BF-re jellemző, hogy pár óra szívás után lehet igazán játszani, mert ki kell ismerni a mapokat, fegyvereket, stb... de bele lehet jönni.
-
capulet75
addikt
Sztem ez hülyeség. ( Bocsi ). A BF-ek sajátosságát pont ez adja.Én spec elég jó vadászpilótának számitok bf2-ben,többnyire én jöttem ki nyertesen a csatákból, de gyalogosként is bőven megálltam a helyem.A tank is ment,sőt tankelhárító rakétával is el tudom találni a helikoptert általában.Ez a legjobb a battlefieldekben.És akkor még nem beszéltünk pl az AIX módról.
-
BalaNce87
addikt
Én kapásból rosszul vagyok a túlzott járművezéstől ezért se érdekelt soha a bf2 csak repked mindenki semmi értelme, gyalogosként lövöldözni meg hát... nem lesz benne sikerélményed szerintem. Bc2 meg megvan mert ott legalább a gyalogságon van a nagyobb hangsúly, bf2-be nemtudom consqesten és esetleg tdm-en kivül van e másfajta játékmód, ahova elkelne a gyalogság. Legyenek járművek csak ne az legyen hogy csak azokat használják, mert így gyakorlatilag addig használom a kasztot ameddig elsétálok egy járművig.
-
Archer
őstag
Nem tudom miért jön mindenki a BC2-vel, ez a BF2 folytatása lesz (ami mellesleg egy baromi sikeres PC! játék volt és még most is sokan játszák, a BC2 ehhez képest faék bonyolultságú). Mondjuk amit remélem nem túloznak el benne, az a légierő, a BF2-ben nagyon rühelltem amikor jött a Su-34 aztán a komplett bázist leszőnyegbombázta. Aki annyira szeret repkedni, játszon valami repülőszimulátorral. Meg sok olyan arc volt, akit le sem lehetett szedni az égről de amikor néha muszáj volt infantryként mozognia, 2 méter után lelőtték.
-
BalaNce87
addikt
válasz
#08052480 #71 üzenetére
Név miatt megvenni valamit nah ez a baj szerintem, ezért sikeres az aminek nem kéne annak lennie (nem érdemli meg) kivétel persze van.
Steamre is az a jellemzőbb hogy olyat áraz le elég legtöbbször amit elég kevesen vesznek, lásd avp idei játék de már 5 eurorért meglehetett kapni (szarér hugyér). -
törölt tag
"...egy modern, aktuális FPS-jaták potenciális vásárlókörének nem lesz túlzott érvágás, hogy nem támogat a játék Windows Xp-t."
Igen, ezt nem is vitatom, csak kíváncsiságból kérdeztem
balance: teljesen lényegtelen, hogy most milyen akciók vannak rá, hogy mennyire lett jó vagy rossz azt nem tudom, de hogy a pénztáraknál siker lett az tuti (bár annyira szörnyű nem lehet, mert átlagosan bezsebelte a 60-70%-os értékeléseket - mindenki elfogult?). Az utolsó mondatoddal sem értek egyet, az, hogy egy játék rossz sosem jelentette, hogy nem vették, ugyanúgy öt-tíz éve is előfordult, hogy hulladék cuccok fogytak mint a cukor. Ráadásul a névnek volt pedigréje bőven, szerintem nem meglepő, hogy nem bukott.
-
BalaNce87
addikt
válasz
#08052480 #68 üzenetére
Szerintem nem véletlen hogy boltba már 5000 ft az új nfs-el együtt, steamen is kapott mind2 egy 50%-os leárazást.
Ha ezt sokan vették akkor elég szar ízlésük lehet az embereknek, feltételezem ezek olyan emberek lehetnek akik minden ilyen játékot megvesznek, hogy legyen, jah és nem magyar.
Nemtudom ez mióta számít jó játéknak, de ha az akkor az gáz, persze tudom hogy konzolra minden ócskaságot megvesznek nem véletlen hogy onnan jön be az ilyen elhanyagolt játékoknál is a bevétel 90%-a.
Azért meg nem veszem meg hogy 1 hónap után megunjam mert kb eddig húzzák ezek, persze külföldön simán veszik az ilyet, nemhiszem hogy síránkoznának azután ha nem jönne be nekik a játék, ez nekik zsebpénz kb.
Ebből elég volt egy beta azt kész már azt is megunja az ember, nah meg nagy valószínűséggel a 10euros/dolláros map packokon kivül nem igazán foglalkoznak a játékkal.
Azt még hozzáteszem hogy már nem az van hogy a jó játékot döntenek rekordokat hanem a gyengébbeket is ugyanúgy veszik az előbb leírtak miatt. -
Morden24
nagyúr
válasz
#08052480 #64 üzenetére
Amennyire én tudom (és az nem túl sok), a dx9 és a dx10/10.1/11 között rohadt sok különbség van, tehát a kettő teljeskörű támogatása igen extrém.
Az Xboxon egy némiképpen módosított dx9 fut, tehát nem közvetlen portja a PC-s dx9-nek. Na meg azt sem szabad elfelejteni, hogy még ha teljesen átjárható is lenne a dolog, akkor is: az Xbox egy darab hardver, a PC meg nem, tehát nem ugyanannyi a meló.
Igazából semmi meglepőt nem látok abban, hogy 2012-2013 között (utóbbi dátumra már a Win8 is terjedni fog) egy modern, aktuális FPS-jaták potenciális vásárlókörének nem lesz túlzott érvágás, hogy nem támogat a játék Windows Xp-t.
És abban is biztos vagyok, hogy ezt jól átgondolták, nem csak a hasukra ütöttek -
törölt tag
"hogy még az aktuális fostalicska COD előtt megjelenik október elején legkésőbb."
én bízom benne, hogy nem. Sosem szerettem a BF játékokat, de most ünnepek között kölcsön kértem a bc2-őt és mocskosul bejött - majdnem annyira mint a Reach. Úgyhogy bf3 esélyes lesz vételre, kivéve ha az aktuális fostalicska COD közelében fog kijönni, ami ha MW3 (és ajánlom nekik,hogy az legyen) akkor kötelező vétel
balance:
"csak azért veszi meg a moh-ot, meg hát kutya se veszi"nagyon el vagy tévedve, a moh reboot éppenséggel nem kicsit lett siker.
-
BalaNce87
addikt
Valószínűleg azért adták ahhoz a játékhoz a kulcsot, mert van egy pár idióta aki csak azért veszi meg a moh-ot, meg hát kutya se veszi, így ezzel talán növelhetik az eladásokat. Cod mellet meg labdába se rúghat, annak ellenére hogy mind2-t kurva hamar meglehet unni.
Bc2 után én biztos várnék a megvétellel, gondolom vinni fogja magával azt a jó pár bugot laggot és hitboxot, ha csak nem jön meg az eszük és nem alpha állapotba adják ki. -
Jander
senior tag
Elvileg év végén már megjelenés, én őszre tippelek, szóval nem kell nagyon előre gondolkodni. Persze lehet a PC csúszni fog, de az meg nem érint...
Az amúgy elég ratyi Medal of Honor mellé adtak kódot a BF3 bétához, ez volt 3 hónapja (vagy már több?) szóval én bízom benne, hogy még az aktuális fostalicska COD előtt megjelenik október elején legkésőbb.
-
CrAck69
senior tag
lol még a 2 vel sem játszottam és erre itt a 3.
-
törölt tag
nem hinném hogy olyan nagy különbségek lennének ettől az engineben, ami konkrétan kizárná, hogy minimális erőfeszítéssel a pc-s motor is támogasson dx9-et. Tévedés jogát fenntartom, de igazándiból hiába keresek nem találok semmi firkálmányt ami ennek ellenkezőjét bizonyítaná.
-
McCoy20
tag
csinálgassák csak szépen nyugodtan, de ne olyan hulladék legyen mint a BC2 mert akkor ríjok...
BF2 azért még most is TOP PICK!
-
Xaels
félisten
COD és BC2 teljesen más motorra épül. Laggra is másként reagálnak, ugye codban jellemző a teleport effect míg BC2-ben kiegyenlíti, hogy ilyen ne nagyon forduljon elő, kisebb-nagyobb sikerrel. Szerintem pusztán csak bemeséled magadnak, hogy 40-60fps nem elég BC2-ben, lefogadom, ha kikapcsolnád a fraps/xfire/playclaw fps kijelzést leszarnád magas ívről mennyi van egy jó kis meccs után.
-
Arena87
aktív tag
Ha emlékeim nem csalnak, akkor elvileg cod2-ben tényleg volt ilyen és ott azért lett szabályozva az fps érték.
Hogy most bc2-ben mennyire más (egyáltalán) 40 és 100-125 azt nem tudom, mert nincs meg nekem. De mondjuk ez már inkább szokás kérdése nálam, hogy most mennyire jó 40 fps el játszani vagy 125 el.
Én világéletemben 100-125 el toltam és eléggé zavaró nekem, ha egy játék 60 fps vagy annál kevesebb van.
Konzol nekem pont ilyen eset.
(#53) ViZion
Én mondjuk fps mániás vagyok, de nem tartozom abba a csoportba akik azért vesznek új vga-t, procit, hogy legyen plusz 10-30 fps e a játékban. -
mrhitoshi
veterán
Hát ez így korrekt! Amúgy meg mire jön ez a játék, úgyis megszűnik az XP támogatása, szóval használhatatlanná válik az xp.
-
Xaels
félisten
Itt most kompletten volt szó a játékról. Pam meg promod csak egy szelete, de amúgy tudtommal egyikhez sem volt kötve az fps limit
Tehát simán futhatott a szerver fps limit mentes cfg-vel community modban. Az már más kérdés, hogy CB szabályzatban volt kikötve a 250-es limit... De a szerver nem dobott ki egyből, ha nem volt jól beállítva és sokan bind-elték az fps korlát növelő parancsot, hogy 1-1 jumpot azért meg lehetett csinálni csak gyorsnak kellett lenni...
A lényeg annyi, hogy itt magas ívről tojunk az fps értékre csak legyen stabilan 40felett, hogy szép folyamatos maradjon a játék, mert itt a látvány sokkal többet ér mint az a pár fps plusz.
-
Tituka
senior tag
aki komolyabb játékokat tol, gondolom nem xp-t használ...
-
Xaels
félisten
Hát 250 kevéske ahhoz, elég sokat codoztam. Viszont 1000-nél urban legend vagy sem hót kussban lehetett szaladni... Amúgy pont ezekre írogattam példát. Mert pl. Jumpolni 333-al lehetett jól COD4-ben. Ez annyit tesz, hogy fel tudtál lehetetlen helyekre is ugrani [link] például...
-
gybazsi
senior tag
Szerintem ez egyáltalán nem meglepő, az XP már egy 10 éves rendszer, lassan tényleg ideje lesz leváltani (legalábbis komolyabb konfigokon).
-
M3Ny3'T
senior tag
A CODban azért ajánlott a qrwamagas FPS (konkrétan 250), mert ott bebugzik a hang és az ellenek egyáltalán nem (vagy csak nagyon szórványosan) hallják a lépteidet, bármennyire trappolsz. Én mondjuk ezt is csalásnak tartom, dehát...
capulet75:
"Ami a szokásos konzol vs. PC vitát illeti,sajnos igenis a konzolok gyatra teljesítménye fogja vissza a pc-s játékfejlesztéseket."
Ez sajnos így van. -
capulet75
addikt
Imádom mikor a codfanok beleirkálnak az összes más fps hírekbe. Semmi bajom nincs a coddal de ne sz@rjuk már össze magunkat tőle. Ami a szokásos konzol vs. PC vitát illeti,sajnos igenis a konzolok gyatra teljesítménye fogja vissza a pc-s játékfejlesztéseket.
-
Xaels
félisten
F@szság. Ez csak COD-ra érvényes valamilyen szinten, mert ott a motor okozta ficsőrökre hajtanak. Pubon nekem fullon 80fps is elég volt, hogy orrba-szájba csíterezzenek. Promodban meg alapból nem lehetett fullon játszani...
BC2-ben 40-80fps az átlagom (Vietnam-ban kicsivel több) és a látványt nem fogja senki lebutítani mert nem ad semmi előnyt az, hogyha 125fps-ed van... Ugyanúgy eltudsz lőni 40fps-el embert nozoom-ban is mint 125-el. Illetve nem tudsz nagyobbat ugrani ha 333fps-ed van...
-
Arena87
aktív tag
-
Manbal
senior tag
-
csibe1
addikt
válasz
cskamacska #22 üzenetére
Ott a pont.Te mennyire érzed sikeresnek magadat,hogy másokat az alapján ítélsz meg,hogy milyen oprendszer fut a gépén?!
-
törölt tag
Ehm...ez ugye jön 360-ra is, ahol az API még mindig dx9 lesz. Akkor viszont nem vagyok képben, valaki felvilágosítana?
-
hommeros
őstag
DOS4GW-vel azért még futni fog, ugye?
-
Manbal
senior tag
Nagyon helyes tendencia lenne ez, ha végre a többi fejlesztő is elkezdené az only DX10/11-et... akkor talán normális motorok íródnának, jól optimalizálva, és normális AA-val...
-
Morden24
nagyúr
Aki nem teheti meg a 30K-s OS-t, az nem teheti meg a hardver ápgrédet sem, szóval az ő esetében az XP-n maradás kényszer, nem választás. Ellenben ő nem az Xp miatt nem fog játszani a legújabb FPS-ekkel, hanem a hardver miatt.
Egyébként nem a mai helyzetet kell nézni, 2 év múlvára elég sokminden fog vátozni hardveres értelemben.
-
sagesz93
addikt
jó ez így.
-
keIdor
titán
Idén lesz 10 éves az XP, ha jól tudom. Szóval az eleve kisebb csoda, hogy még a mai napig beszélünk az XP-ről.
2005-ben ki használt Win95-öt? Vagy 2008-ban Win98-at? -
ViZion
félisten
válasz
cskamacska #22 üzenetére
Azért ez kicsit olyan, mintha a sportkocsidat szidnád mert kicsi a csomagtartó...
Itt egy "majd egyszercsak" megjelenő remélhetőleg csúcs játékról van szó, azokhoz meg jó vas kell, jó OS-el.
Ez tény, nem flame.
Ettől még nem rossz az XP (pl. cégnél azon dolgozom, felesleges ide más), csak ma már új játékhoz nem való, "leváltották". -
Frigo
őstag
Az eredeti bejegyzésnél szó se esik a Battlefield 3-ról csak az új frostbite engineről.A BF3 idén fog kijönni és valószínűleg a Bad Company 2 engine-je lesz alatta.
-
feka007
veterán
Az nem baj, hogy nem megy az XP-n, lejárt már annak a kora, viszont kb. 3 éve ilyen hírek vannak róla.. És sztem még sehol sem tartanak.
-
Blaise
veterán
Akinek van manapság egy játékra használható gépe, és még mindig XP-n nyomorog, az nem teljesen normális
-
ViZion
félisten
"Az FPS-fanok fognak a legkorábban váltani, sehol nem számít annyit a grafika, mint ebben a genre-ben, és itt történnek a legnagyobb grafikai innovációk"
Ennyi. Aki HC Gamer az már régóta váltott. Persze vannak akik pár plussz FPS-ért 800×600-ban lehúzott extrákkal játszanak, de a többségünk NEM akar kockafejű emberkéket a recésre vakolt házak között "egybetextúrázott" macskakövön látni.
El kell fogadni, hogy váltani kell -aki még nem tette meg. Vista valóban nem volt nagy szám, én is kihagytam, de W7 64 bit nálam jól szuperál, ajánlom minden játékosnak.
Nálam a gép (főleg VGA) fejlesztéseket is játék motiválja, anno ~33000 Ft-ért vettem VGA-t az UT 2004-hez...
Betonfelhő hsz-én nem kell röhögni, van ilyen!!! Úgy kell keresni, hogy XP téma windows 7-re...
...ezzel a "peccsel" lehet XP "alatt" futtatni dx11 játékokat!!!
-
joshua7
veterán
válasz
betonfelhő #10 üzenetére
Ezen most hangosan fölnevettem.
-
Petya597
tag
Mivel én leginkább CoD Fan vagyok,így a legkevésbé sem érdekel.
Ameddig aktív klánom van a CoD 2-ben,(Ami mellett a többi CoD-ot is játszom),nem hiszem hogy váltok Win7-re.Háromszor raktam már fel a Win7-et,annyiszor is le töröltem,mert számomra még az XP szimpatikusabb. A gépem meg van hozzá,de egyelőre nem érzem azt hogy nekem dx10-ben vagy 11-ben kéne játszanom. Ó meg mire kijön ez a Battlefield,arra már gépcsere lesz. Egyelőre hadd dübörögjön a GTX 275-öm. -
Xaels
félisten
Szerény véleményem szerint logikus és elfogadható döntés. Amúgy nem kell félni, mert ha jól optimalizálják az FBE2-t akkor egy 5770/GTX460 as szintü kàrtyával is el fog menni elfogadható mennyiségü kompromisszummal. Viszont a fizikai részre nagyon kíváncsi vagyok.
-
Morden24
nagyúr
3 éve még sokkal több, (új) játékokra teljesen alkalmas hardver volt a piacon, amihez jó volt bőven az XP. Két év múlva ezek már nem lesznek túlzottan akadályozó tényezők.
Szerintem ebből teljesen jól látszik, hogykivételesen a logika és a hasznosság vezet a váltáshoz, nem a kierőszakolt pénzlehúzás.
-
pzstm
titán
válasz
betonfelhő #10 üzenetére
látom a szakmai hozzáértés a tetőfokára hág....jó étvágyat mindenkinek az ebédhez
-
Morden24
nagyúr
válasz
betonfelhő #10 üzenetére
Aha, hogyne.
Ha dx11-re írják a motort, akkor baszhatod a krekket, hacsak a.) nem tartalmazza a motor dx9-es változatát b.) nem tartalmazza a dx11 WinXP-s változatát.
Szóval addig számolgass csak vissza, ameddig egy ilyet megoldanak neked patch-en keresztül
-
betonfelhő
tag
crack patch coming up in 3... 2... 1...
-
pzstm
titán
ez most baj, vagy meglepő??? 2008-ban sem sok játák volt szerintem ami Win98-at támogatott volna...
-
Morden24
nagyúr
A többség? Biztos nem.
Nem mellesleg te aztán tök feleslegesen írsz, mert akkor sem érdekelne téged ez a játék, ha már Win8-at használnálAz FPS-fanok fognak a legkorábban váltani, sehol nem számít annyit a grafika, mint ebben a genre-ben, és itt történnek a legnagyobb grafikai innovációk, amik nem meglepő módon nem dx9-re fognak megérkezni, innentől meg tökmindegy.
El kell fogadni, hogy a garfikai fejlődés megköveteli (a normálisabb hardvererőforráshasználat okán) a dx9-nél magasabb verziókat, amik viszont nem portolhatók XP-re.
-
madgie
titán
Helyes. Már csak úgy kéne megcsinálni, hogy ne hemzsegjen a bugoktól.
-
Sicilian
addikt
Game miatt biztos nem váltanék, inkább elfelejtem a gamét !!
-
Roxbury
őstag
Nem kevés játékost veszítenek így szerintem.
Mondjuk addigra szerintem az 5750-em a minimum konfigurációt sem üti majd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest