Hirdetés
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
A Quake Wars-ban is megnyomorítják a játékot az ügyes pilóták... de ott vannak telepíthető automata légelhárító ütegek, amik kicsit megkönnyítik az életet.
Ott mondjuk csak heli van, légicsapást csak "berendelni" lehet. Talán itt is ilyesmi kellene?
Remélem enginernek lesz vmi fain vállról indítható katyusája: -
ViZion
félisten
válasz
BalaNce87 #75 üzenetére
Gondolom lesznek kisebb pályák, ami full infantry, esetleg vmi jó városi dzsungelharc, meg lesznek a nagyok, sok géppel. Azért van már némi tapasztalatuk, csak nem qrják el
.
De majd ha játszom vele utána megmondomFentebb vki írta, hogy nem jött be neki. Hát igen, BF-re jellemző, hogy pár óra szívás után lehet igazán játszani, mert ki kell ismerni a mapokat, fegyvereket, stb... de bele lehet jönni.
-
ViZion
félisten
válasz
cskamacska #22 üzenetére
Azért ez kicsit olyan, mintha a sportkocsidat szidnád mert kicsi a csomagtartó...
Itt egy "majd egyszercsak" megjelenő remélhetőleg csúcs játékról van szó, azokhoz meg jó vas kell, jó OS-el.
Ez tény, nem flame.
Ettől még nem rossz az XP (pl. cégnél azon dolgozom, felesleges ide más), csak ma már új játékhoz nem való, "leváltották". -
ViZion
félisten
"Az FPS-fanok fognak a legkorábban váltani, sehol nem számít annyit a grafika, mint ebben a genre-ben, és itt történnek a legnagyobb grafikai innovációk"
Ennyi. Aki HC Gamer az már régóta váltott. Persze vannak akik pár plussz FPS-ért 800×600-ban lehúzott extrákkal játszanak, de a többségünk NEM akar kockafejű emberkéket a recésre vakolt házak között "egybetextúrázott" macskakövön látni.
El kell fogadni, hogy váltani kell -aki még nem tette meg. Vista valóban nem volt nagy szám, én is kihagytam, de W7 64 bit nálam jól szuperál, ajánlom minden játékosnak.
Nálam a gép (főleg VGA) fejlesztéseket is játék motiválja, anno ~33000 Ft-ért vettem VGA-t az UT 2004-hez...
Betonfelhő hsz-én nem kell röhögni, van ilyen!!! Úgy kell keresni, hogy XP téma windows 7-re...
...ezzel a "peccsel" lehet XP "alatt" futtatni dx11 játékokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Robot fűnyírók
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest